Bonjour

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Piotr Valois - Wettin
NIM:
Kontakt:

Bonjour

Post autor: Piotr Valois - Wettin »

Witam!
Nazywam się Piotr Valois - Wettin. Jestem kanclerzem Księstwa Chambord, czyli szefem rządu tegoż państwa.
Przybywam do tego pięknego kraju, ponieważ nasze państwa w najbliższym czasie mają ze sobą nawiązać nić współpracy.
Mam nadzieję, że będzie mi się tutaj żyło miło i że poznam wielu ciekawych ludzi oraz nowe punkty widzenia, a także poglądy.
Awatar użytkownika
Krzysztof Bojar
Numer GG: 42247879
NIM: 973820
Kontakt:

Re: Bonjour

Post autor: Krzysztof Bojar »

Choć wiem, że wychodzę przed szereg (i proszę o wybaczenie gospodarzom za tą śmiałość), serdecznie witam Waszą Ekscelencję w imieniu Ambasady Księstwa Sarmacji w Ekkore. Jest mi bardzo miło widzieć przedstawiciela tak młodej i dynamicznie rozwijającej się mikronacji również na misji dyplomatycznej w Królestwie. :)
(-) Krzysztof Bojar
Minister Spraw Zagranicznych
Awatar użytkownika
APRS
król-senior
Numer GG: 2587993
NIM: 607400
Kontakt:

Post autor: APRS »

Jego Ekscelencja Ambasador Bojar jest bardzo uprzejmy i za to dziękuję. O żadnym wybaczaniu nie może być mowy, skoro brak jakiegokolwiek przewinienia. Co najwyżej winno to nas mobilizować :)

Ja również serdecznie witam w Królestwie i cieszę się, że miałem okazję zamienić już słowo. Mam nadzieję, że będzie owocne możliwie szybko.
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Kłaniam się nisko Waszej Królewskiej Wysokości. Cieszę się, że już wkrótce będziemy mieli okazję zacieśnić współpracę. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda się nam wymienić kilka uwag kanałem prywatnym.
Edward J. Ebruz, r.s.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”