[TRUD] W poszukiwaniu stwórców
-
Adamus Flis
Re: [TRUD] W poszukiwaniu stwórców
W trosce o płyty chodnikowe czy też kostki brukowe zakazałbym chodzenia grubasom po nich. Żeby tak bardzo zboczyć z wagi! Aż gałki oczne same wywracają się na lewą stronę, aby zachować swą naturalność. :D :D
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Aluś twierdzi, że zachowuje się Pan spoko, dlatego malutka uwaga: tą drogą (w wypowiedzi tej podjętą) proszę nie iść.Adamus Flis pisze:W trosce o płyty chodnikowe czy też kostki brukowe zakazałbym chodzenia grubasom po nich. Żeby tak bardzo zboczyć z wagi! Aż gałki oczne same wywracają się na lewą stronę, aby zachować swą naturalność. :D :D
(-) Daniel von Witt
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Mnie to nawet rozbawiło. A jak kogoś uraziło, to jest sąd i tam proszę się udać.Daniel von Witt pisze:Aluś twierdzi, że zachowuje się Pan spoko, dlatego malutka uwaga: tą drogą (w wypowiedzi tej podjętą) proszę nie iść.Adamus Flis pisze:W trosce o płyty chodnikowe czy też kostki brukowe zakazałbym chodzenia grubasom po nich. Żeby tak bardzo zboczyć z wagi! Aż gałki oczne same wywracają się na lewą stronę, aby zachować swą naturalność. :D :D
(-) Alexander, r.s.
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Mnie nie bawi naruszanie cudzej prywatności w taki sposób.Alus pisze:Mnie to nawet rozbawiło.
Zgadzam się. Tak zawsze mówiłem i powtarzał to za Tobą będę.Alus pisze:A jak kogoś uraziło, to jest sąd i tam proszę się udać.
(-) Daniel von Witt
-
Adamus Flis
Jakiej prywatności? Ten grubas sam się chwalił ile waży i że jest spaślakiem, a jak swe nerwy wytupie to może nieco zrzuci kilogramów, aby być atrakcyjniejszym dla płci przeciwnej, którą gardzi, a jednostkom odmiennym od siebie zakazuje chodzenia po ulicy. :D
Ta prezerwatywa będzie dawała komuś wybór taki, czy obciąć Ci nogę czy rękę? Toż to bezczelny gnój jest. :D
Ta prezerwatywa będzie dawała komuś wybór taki, czy obciąć Ci nogę czy rękę? Toż to bezczelny gnój jest. :D
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Jeśli się chwalił - jego strata. Zgadzam się. Natomiast co tyczy się zabraniania chodzenia po ulicach heteroseksualistom okazującym sobie nawzajem jakieś uczucia, albo nawet nie, to już lepiej chyba getta dla nich utworzyć, które, z uwagi na ogromną przewagę tej grupy w całej populacji, byłyby w zasadzie gettami dla osób o odmiennych preferencjach.Adamus Flis pisze:Jakiej prywatności? Ten grubas sam się chwalił ile waży i że jest spaślakiem, a jak swe nerwy wytupie to może nieco zrzuci kilogramów, aby być atrakcyjniejszym dla płci przeciwnej, którą gardzi, a jednostkom odmiennym od siebie zakazuje chodzenia po ulicy. :D
(-) Daniel von Witt
-
Adamus Flis
Ta banda świrów chce narzucić jakiś homoterror i wszyscy płci tej samej, co oni są klękać mają przed nimi, bo oni to lubią stanowiąc tym samym doktryny komuchów w praktyce. :P
Ponadto, wymyślili sobie tysiąc pięćset orientacji, aby dać iluzoryczny wybór godny zadań zamkniętych na egzaminie maturalnym i umiejętność dopasowania się do właściwej orientacji ma świadczyć o dojrzałości ideologicznej. Kiedyś nikt o tym nie mówił, a oni się już wdarli na uniwersytet i robią badania nad tworzeniem coraz to większej liczby orientacji oraz badaniom komparatystycznym... Te pizdusie z socjologii, psychologii i politologii, te całe radzieckie zarazy i von tellerowskie ogniwa winkowe, robią co mogą, aby ograniczać i szerzyć swe kompleksy w formie Tobie nie wolno, ale NAM wolno. :)
I pamiętaj, Radziecka wywłoko, ja twych komentarzy nigdy nie zmieniałem, ale Ty świetnie się bawisz zmieniając całkowicie treść mojego przekazu. To już wolałbym, abyś usuwał dane wiadomości, które Ci nie pasują, a nie dopisywał swoje adnotacje czy też nadawał moim wirtualnym kontom realne dane tak jak to robił towarzysz Daniel von Witt.
Ponadto, wymyślili sobie tysiąc pięćset orientacji, aby dać iluzoryczny wybór godny zadań zamkniętych na egzaminie maturalnym i umiejętność dopasowania się do właściwej orientacji ma świadczyć o dojrzałości ideologicznej. Kiedyś nikt o tym nie mówił, a oni się już wdarli na uniwersytet i robią badania nad tworzeniem coraz to większej liczby orientacji oraz badaniom komparatystycznym... Te pizdusie z socjologii, psychologii i politologii, te całe radzieckie zarazy i von tellerowskie ogniwa winkowe, robią co mogą, aby ograniczać i szerzyć swe kompleksy w formie Tobie nie wolno, ale NAM wolno. :)
I pamiętaj, Radziecka wywłoko, ja twych komentarzy nigdy nie zmieniałem, ale Ty świetnie się bawisz zmieniając całkowicie treść mojego przekazu. To już wolałbym, abyś usuwał dane wiadomości, które Ci nie pasują, a nie dopisywał swoje adnotacje czy też nadawał moim wirtualnym kontom realne dane tak jak to robił towarzysz Daniel von Witt.
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Temat rzeka z tymi tysiącami orientacji i płci. Terror ze strony tych najmniejszych i najdziwniejszych jest przezabawny w sytuacji, gdy osoby przynależące do tych grup są jednocześnie demokratami. Heteroseksualiści wygrywają każde wybory wszędzie na świecie większością konstytucyjną, bezwzględną, zwykłą i jaką by jeszcze nie wymyślono, więc jako większość mają prawo układać prawa pod siebie :)
(-) Daniel von Witt
(-) Daniel von Witt
-
Adamus Flis
Dlatego hetero- i homoseksualni mogą mieć wspólny mianownik. Obie grupy mogą być faszystami, dlatego twierdzenia Jego Mościa Gastona o zdepedalizowaniu Dreamlandu są sprzeczne z logiką, bo obecnie heteroseksualni udają gejów, a geje heteroseksualnych, a mianownik pozostaje bez zmian. Zatem, radykalna partia Jego Mościa Gastona ma bardzo dużo wspólnego z komuchami, a nawet z partią prezesa von Witta i ten właśnie radykalizm nieotulony w rozsądek wymieszany z nachalnością rozsadzi mikroświat, ale o tym już pisał niejaki Mickiewicz Adam, któremu hołd uroczysty składam. :)
- Vladimir von Lichtenstein
- NIM:
- Kontakt:
Adamus Flis pisze:[...] I pamiętaj, Radziecka wywłoko, ja twych komentarzy nigdy nie zmieniałem, ale Ty świetnie się bawisz zmieniając całkowicie treść mojego przekazu. [...]
Tutaj jest Towarzysz niesprawiedliwy w swojej ocenie, ale wynika to z niewiedzy. Ja również świetnie się bawię, gdy mogę sobie pozmieniać Twoje komcie, Arku. Jednocześnie wątpię, by wpływały na przekaz.
Adamus Flis pisze:[...] ten właśnie radykalizm nieotulony w rozsądek wymieszany z nachalnością rozsadzi mikroświat, ale o tym już pisał niejaki Mickiewicz Adam, któremu hołd uroczysty składam. :)
A to ci ciekawostka! Mickiewicz pisał o jakimś końcu mikroświata! Może Towarzysz podać tytuł lub tytuły? Z przyjemnością przeczytam.
-
Adamus Flis
Towarzyszu Iwanowiczu,
Nazywanie mnie Waszym towarzyszem, kiedy Wam utrudniam żywot z pełną perfidią jest naprawdę zabiegiem tak komicznym, że do teraz śmiech nie schodzi mi z twarzy. Jeżeli chodzi o chwytanie przez Towarzysza moich wypowiedzi i wpychanie ich w całkowitą obróbkę z dodaniem realnych danych osobowych, to coś jest z Towarzyszem nie tak. Kolejnemu komuchowi trzeba załatwić w pełni sfinansowane badania psychiatryczne pod przykrywką szkolenia? Będziesz uradowany, Vladziu. Kościński nie narzekał. Odpowiednio mu nawet doradzono, aby trzymał dystans. :)
Nazywanie mnie Waszym towarzyszem, kiedy Wam utrudniam żywot z pełną perfidią jest naprawdę zabiegiem tak komicznym, że do teraz śmiech nie schodzi mi z twarzy. Jeżeli chodzi o chwytanie przez Towarzysza moich wypowiedzi i wpychanie ich w całkowitą obróbkę z dodaniem realnych danych osobowych, to coś jest z Towarzyszem nie tak. Kolejnemu komuchowi trzeba załatwić w pełni sfinansowane badania psychiatryczne pod przykrywką szkolenia? Będziesz uradowany, Vladziu. Kościński nie narzekał. Odpowiednio mu nawet doradzono, aby trzymał dystans. :)
Tak myślałem, że jakiś służbista się przyczepi o te jedno słowo. Szoruj, Towarzyszu, pałę swą i wędruj na miasto, a nie przed mym obliczem nią wywijasz. :)A to ci ciekawostka! Mickiewicz pisał o jakimś końcu mikroświata! Może Towarzysz podać tytuł lub tytuły? Z przyjemnością przeczytam.