KPA w Scholandii

Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Re: KPA w Scholandii

Post autor: RomanoPorfavor »

Alus pisze:W warunkach realnych powoływanie się akurat na tę wadę oświadczenia woli wymaga powołania biegłego psychiatry lub neurologa. Chciałbym to zobaczyć w warunkach wirtualnych.
Nie trenowaliście aby tego w Ciprofloksji z rok temu jakoś? Przy okazji rozejścia z Surmenią? Popraw mnie, jeżeli źle kojarzę ale to ty chyba miałeś być niepoczytalny w tamtej konfiguracji.
Tak w ogóle to dlaczego MSZ mocnym sygnałem nadal nie odcięło się od gościnnych występów Daniela?
Ministerstwa Spraw Zagranicznych nie mają w zwyczaju odnosić się do zagranicznych występów trup cyrkowych. Mogę co najwyżej życzyć widzom dobrej zabawy.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

PTR pisze:
Alus pisze:W warunkach realnych powoływanie się akurat na tę wadę oświadczenia woli wymaga powołania biegłego psychiatry lub neurologa. Chciałbym to zobaczyć w warunkach wirtualnych.
Nie trenowaliście aby tego w Ciprofloksji z rok temu jakoś? Przy okazji rozejścia z Surmenią? Popraw mnie, jeżeli źle kojarzę ale to ty chyba miałeś być niepoczytalny w tamtej konfiguracji.
Kaxiu to trenował. Ja stoję na stanowisku, że nie byłem umocowany do zawarcia takiego traktatu.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
RIIF
król-senior
NIM: 747065
Herb: herb_kd_krolRCA
Kontakt:

Post autor: RIIF »

Umowa w zamian za bonuksy w systemie wymiany walut?! PASSSE! Byłem, robiłem, 2500 i lodzik!

Weźcie ax. von Witt wymyślcie coś nowego, co?
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

Potwierdzam, STARE BYŁO #zakop
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rozmowy ogólne”