Czołem
Czołem
Dobry wieczór, cześć wszystkim. Zbierałem się z założeniem konta przez kilka tygodni, ale w końcu dzisiaj stwierdziłem, że czas się zmierzyć z pomysłem bycia częścią państwa wirtualnego.
Anyway, tutaj Misza, pozdrawiam wszystkich cieplutko!
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
- Mateusz von Kube
- NIM: 451958
- Kontakt:
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Re: Czołem
Buziaki w siusiaki, Misza!
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
PTR pisze:Buziaki w siusiaki, Misza!
cześć chłopaki!Alus pisze:Buzi.

- Tannegard
- Król Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 279138
- Kontakt:
Czołem Misza. Skąd przybywasz? Prosto z reala czy emigrant z jakiejś innej mikronacji?;>
Cześć Andy! To, jak dotąd, moja pierwsza próba zsynchronizowania się z tym wymiarem internetu.Andy Sky pisze:Czołem Misza. Skąd przybywasz? Prosto z reala czy emigrant z jakiejś innej mikronacji?;>
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
To powiedz coś więcej, co Cię kręci, co odrzuca i tak dalej. Daj się poznać :DMisza pisze:To, jak dotąd, moja pierwsza próba zsynchronizowania się z tym wymiarem internetu.
Ponieważ zarejestrowałeś się w Scholandii to zapraszam do zaangażowania się w działalność prowincji. Jak chcesz jakieś wskazówki co i jak można robić, to pisz do mnie na prywatną wiadomość.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
Jara mnie film animowany, antropologia kultury (zwłaszcza ta dotycząca szeroko pojętych widowisk). Ostatnio wkręciłem się w performatykę płci Judyty B. Czas wolny wypełniam samokształceniem się z rysunku, tworzenia storyboardów, trochę grafiki, nieco także z emisji głosu. Jednakże wszystko na luzie, bez ciśnienia.PTR pisze:To powiedz coś więcej, co Cię kręci, co odrzuca i tak dalej. Daj się poznać :D
Jakkolwiek bym tego nie chciał ująć -- prokrastynacja -- tej oddaję się bez wstydu (i bez reszty?).
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Brzmi bardzo zacnie. Jakby to ujął nasz lokalny gejożerca baron Senankur - pełna pedaliada. Szanuję i wspieram.Misza pisze:Jara mnie film animowany, antropologia kultury (zwłaszcza ta dotycząca szeroko pojętych widowisk). Ostatnio wkręciłem się w performatykę płci Judyty B. Czas wolny wypełniam samokształceniem się z rysunku, tworzenia storyboardów, trochę grafiki, nieco także z emisji głosu. Jednakże wszystko na luzie, bez ciśnienia.PTR pisze:To powiedz coś więcej, co Cię kręci, co odrzuca i tak dalej. Daj się poznać :D
Jakkolwiek bym tego nie chciał ująć -- prokrastynacja -- tej oddaję się bez wstydu (i bez reszty?).
- Vladimir von Lichtenstein
- NIM:
- Kontakt:
Chyba wrócę do Dreamlandu. Nareszcie ktoś ciekawszy - niż ta przeważająca, katolicka, bezkształtna masa.
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Witaj,
świetnie, że rejestrację poprzedził Pan rekonesansem. Można spodziewać się, że dzięki temu energicznie wejdzie Pan w naszą społeczność, a mając tak wiele zainteresowań, bardzo przydatnych i mogących łatwiej być w mikronacjach wyrażanych od innych, życzę Panu powodzenia i dużo frajdy z obecności tutaj.
(-) Daniel ax. von Witt
świetnie, że rejestrację poprzedził Pan rekonesansem. Można spodziewać się, że dzięki temu energicznie wejdzie Pan w naszą społeczność, a mając tak wiele zainteresowań, bardzo przydatnych i mogących łatwiej być w mikronacjach wyrażanych od innych, życzę Panu powodzenia i dużo frajdy z obecności tutaj.
(-) Daniel ax. von Witt
Witam Serdecznie!
Naprawdę imponująca lista zainteresowań, na pewno znajdzie pan jakieś zajęcie w Królestwie.
Powodzenia!
Naprawdę imponująca lista zainteresowań, na pewno znajdzie pan jakieś zajęcie w Królestwie.
Powodzenia!
(-) Arons Jesse Oliver
Minister Kultury
Minister Kultury
- Mateusz von Kube
- Kontakt:
Alus pisze:Buzi.
No nie dadzą. :(PTR pisze:Buziaki w siusiaki, Misza!
Aluś, Towarzyszu, nie pomożecie mężczyźnie w potrzebie? Czuję się niekochany. Nawet Irmina sobie poszła, Caryca też. :(
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Czekaj, chodzi Ci o to żeby Cię przeborować? Jak tak to zapraszam serdecznie za garaże MSZ.Mateusz von Kube pisze:No nie dadzą. :(
Aluś, Towarzyszu, nie pomożecie mężczyźnie w potrzebie? Czuję się niekochany. Nawet Irmina sobie poszła, Caryca też. :(
Dzięki za czułe przywitanie. Całkiem miluśko tu z Wami.
Mam klika pomysłów na działalność w głowie, także na dniach powinno się coś pojawić tu i ówdzie.
Mam klika pomysłów na działalność w głowie, także na dniach powinno się coś pojawić tu i ówdzie.
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Dementuję, jakoby moje poglądy nt seksu były nietradycyjne. Są one bardzo tradycyjne.Mateusz von Kube pisze:Alus pisze:Buzi.No nie dadzą. :(PTR pisze:Buziaki w siusiaki, Misza!
(-) Alexander, r.s.
- Mateusz von Kube
- Kontakt:
Stawię się (Pewnie nie tylko się :D), mogę nawet zaraz.PTR pisze: Czekaj, chodzi Ci o to żeby Cię przeborować? Jak tak to zapraszam serdecznie za garaże MSZ.
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Wysyłam limuzynę!
-
Adamus Flis
Klimatyzacja ustawiona na chłodzenie u mnie. :PDobry wieczór, cześć wszystkim. Zbierałem się z założeniem konta przez kilka tygodni, ale w końcu dzisiaj stwierdziłem, że czas się zmierzyć z pomysłem bycia częścią państwa wirtualnego.
Kłaniam się. :)