Królestwo Dreamlandu jest moją pierwszą mikronacją. Chętnie zacząłbym karierę polityczną. Interesują mnie prawicowe partie. Moim zainteresowaniem jest poezja, jestem zagorzałym katolikiem.
Kłaniam się nisko, aż po same klepisko!
-
Hilderyk d'Aigle
- NIM: 303724
- Kontakt:
Kłaniam się nisko, aż po same klepisko!
Witam, pozdrawiam wszystkich konserwatystów!
Królestwo Dreamlandu jest moją pierwszą mikronacją. Chętnie zacząłbym karierę polityczną. Interesują mnie prawicowe partie. Moim zainteresowaniem jest poezja, jestem zagorzałym katolikiem.
+HilderyK+
+Hilderyk+
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Re: Kłaniam się nisko, aż po same klepisko!
Witam Pana,
miło widzieć kolejnego konserwatystę. Zapraszam w szeregi Klubu Politycznego św. Augustyna. Zanim Pan to zrobi proszę poczytać ten wątek.
(-) Daniel ax. von Witt
Prezes Klubu Politycznego św. Augustyna
miło widzieć kolejnego konserwatystę. Zapraszam w szeregi Klubu Politycznego św. Augustyna. Zanim Pan to zrobi proszę poczytać ten wątek.
(-) Daniel ax. von Witt
Prezes Klubu Politycznego św. Augustyna
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Odpowiedziałbym na powitanie, ale nie jest skierowane do mnie. Lol.
(-) Alexander, r.s.
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Jeśli nie widzisz to wskazuję Ci, że po "witam" jest przecinek.
(-) Daniel ax. von Witt
(-) Daniel ax. von Witt
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Witamy wobec tego serdecznie.
Partią konserwatywną w Dreamlandzie jest Klub Polityczny św. Augustyna. Zapisy tutaj.
Członkiem Parlamentu można zostać po okresie 14 dni. Zapraszamy do dowolnej części Królestwa, ale obecnie najbardziej konserwatywna jest Unia Saudadzka.
Ze wszelkimi pytaniami dowolnej natury prosze kierować się na PW.
Pozdrawiam,
Christian baron von Kluck.
Partią konserwatywną w Dreamlandzie jest Klub Polityczny św. Augustyna. Zapisy tutaj.
Członkiem Parlamentu można zostać po okresie 14 dni. Zapraszamy do dowolnej części Królestwa, ale obecnie najbardziej konserwatywna jest Unia Saudadzka.
Ze wszelkimi pytaniami dowolnej natury prosze kierować się na PW.
Pozdrawiam,
Christian baron von Kluck.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.
-
Hilderyk d'Aigle
- NIM: 303724
- Kontakt:
Dziękuję za tak ciepłe powitanie!
Jest mi bardzo miło. Oferuje swoje usługi poetyckie jeżeli takowe są poszukiwane. Ale zawsze będę zainteresowany każdą inną pracą.
Jest mi bardzo miło. Oferuje swoje usługi poetyckie jeżeli takowe są poszukiwane. Ale zawsze będę zainteresowany każdą inną pracą.
+Hilderyk+
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Może Pan śmiało publikować swoją twórczość na łamach Tygodnika Luindorskiego. Odsyłam do sekcji Młode talenty. Jeżeli chce Pan wydawać na łamach Tygodnika to proszę kontaktować się ze mną lub Auksencjuszem Butodziejem-Wittem.
(-) Daniel ax. von Witt
(-) Daniel ax. von Witt
- Torkan Ingawaar
- obywatel
- NIM: 156339
- Kontakt:

W imieniu swoim oraz Rządu Królewskiego serdecznie witam obywatela w Królestwie Dreamlandu. Pozwoliłem sobie nadać obywatelowi stosowną rangę na forum. Na wstępie polecam zapoznać się z treścią Nawigatora. Politycznie raczej nie będzie nam po drodze, niemniej zarówno ja jak i moi ministrowie z radością witamy każdego nowego członka naszej społeczności. Obecne w Królestwie działają dwie partie o charakterze prawicowym: Klub Polityczny św. Augustyna i wciąż będąca w fazie tworzenia Frakcja Radykalna oraz jedna o charakterze lewicowym - znajdująca się obecnie u władzy Komunistyczna Partia Dreamlandu. Zachęcam do publikowania swojej poezji na łamach naszej lokalnej prasy. Obecnie na rynku prasowym regularnie ukazują się: Tygodnik Luindorski oraz Trud. Jeśli byłby obywatel zainteresowany publikowaniem na łamach Trudu, może pisać obywatel bezpośrednio do mnie. Polecam zaglądać także na nasz kanał IRC (link na stronie głównej).
Jeśli miałby obywatel jakiekolwiek pytania, zachęcam do kontaktu dowolnym kanałem.
Jeśli miałby obywatel jakiekolwiek pytania, zachęcam do kontaktu dowolnym kanałem.
Pozdrawiam,
(-) Torkan Ingawaar
Premier Rządu Królewskiego
(-) Torkan Ingawaar
Premier Rządu Królewskiego
(–) Torkan Ingawaar (ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ)

- Mateusz von Kube
- NIM: 451958
- Kontakt:
Witam bardzo serdecznie! Mam nadzieję że będziesz prężnie działał na rzecz Królestwa, nie zważając na Trud(y) i znoje. A Panu Premierowi gratuluję zwycięstwa w wyborach.
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
- Torkan Ingawaar
- obywatel
- NIM: 156339
- Kontakt:
Witam Serdecznie w naszych skromnych progach!
Jako minister kultury podwójnie cieszy mnie pańskie zainteresowanie poezją. Zapraszam do rozmowy!
Jako minister kultury podwójnie cieszy mnie pańskie zainteresowanie poezją. Zapraszam do rozmowy!
(-) Arons Jesse Oliver
Minister Kultury
Minister Kultury