Nazywam się Ronald Zawkrzenski, chciałem powitać wszystkich obywateli i przedstawić się. Jestem w społeczności nowy, jest to również mój pierwszy kontakt mikroświatem
Witam
- Ronald Zawkrzenski
- Numer GG: 1854454
- NIM: 567476
- Kontakt:
Witam
Witam serdecznie,
Nazywam się Ronald Zawkrzenski, chciałem powitać wszystkich obywateli i przedstawić się. Jestem w społeczności nowy, jest to również mój pierwszy kontakt mikroświatem
Chciałbym podjąć jakąś pracę - może podpowie ktoś co jest dobrym zajęciem dla takiego "zielonego" obywatela jak ja? 
Z poważaniem
Ronald Zawkrzenski
Ronald Zawkrzenski
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Re: Witam
Witam Panie Ronaldzie!
Taka krótka wiadomość, a ja już jestem pod ogromnym wrażeniem. Interpunkcja, wielkie litery, polskie znaki. Od razu widać, że jest Pan nietypowym internautą
Do jakiej prowincji się Pan zapisał? Chętnie spróbuję coś podpowiedzieć w kwestii zajęcia. Proszę jednak najpierw coś opowiedzieć o swoich zainteresowaniach. Spróbujemy poszukać dla Pana odpowiedniego
Pozdrawiam,
Taka krótka wiadomość, a ja już jestem pod ogromnym wrażeniem. Interpunkcja, wielkie litery, polskie znaki. Od razu widać, że jest Pan nietypowym internautą
Do jakiej prowincji się Pan zapisał? Chętnie spróbuję coś podpowiedzieć w kwestii zajęcia. Proszę jednak najpierw coś opowiedzieć o swoich zainteresowaniach. Spróbujemy poszukać dla Pana odpowiedniego
Pozdrawiam,
(-) Pavel Svoboda, r.s.
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
Witam serdecznie nową twarz w Dreamlandzkiej społeczności!
Osobiście bardzo ciesze się ,że wybrał pan Dreamland jako swoja pierwszą mikronację, swoją v-ojczyznę. Jeżeli będzie miał pan jakiś problem to proszę pytać.
Pozdrawiam,
Tomasz Paweł de' Lerent
Niech pan coś osobie powie a na pewno coś się dla pana Znajdzie.Chciałbym podjąć jakąś pracę
Osobiście bardzo ciesze się ,że wybrał pan Dreamland jako swoja pierwszą mikronację, swoją v-ojczyznę. Jeżeli będzie miał pan jakiś problem to proszę pytać.
Pozdrawiam,
Tomasz Paweł de' Lerent
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Ronald Zawkrzenski
- Kontakt:
Miło mi poznać pierwsze twarze.
Wybrałem Webland - urzekło mnie Motley
wydaje się byc to idealne miejsce do życia, takie jakiego szukałem w realu.
Hmm niewiem co może okazać się przydatne w v-świecie. W realu jestem dordcą finansowym, interesuje się giełdą i wszystkim co związane z finansami. Dodatkowo studiuje dziennikarstwo, pasjonuje się sportem, a głównie piłką nożną.
Drodzy Panowie może macie kontakt do burmistrza Motley? Bo z tego co zdążyłem przewertować forum nowy obywatel powinien kontaktować się z burmistrzem miasta w którym chchciałby zamieszkać.
Pozdrawiam serdecznie
Wybrałem Webland - urzekło mnie Motley
Hmm niewiem co może okazać się przydatne w v-świecie. W realu jestem dordcą finansowym, interesuje się giełdą i wszystkim co związane z finansami. Dodatkowo studiuje dziennikarstwo, pasjonuje się sportem, a głównie piłką nożną.
Drodzy Panowie może macie kontakt do burmistrza Motley? Bo z tego co zdążyłem przewertować forum nowy obywatel powinien kontaktować się z burmistrzem miasta w którym chchciałby zamieszkać.
Pozdrawiam serdecznie
Z poważaniem
Ronald Zawkrzenski
Ronald Zawkrzenski
- Tomasz Lerent
- Kontakt:
Na pewno pan się przyda... wiem ,że to trochę hmm brzmi dziwnie? Gospodarka "leży i kwiczy" w Dreamlandzie, więc pańska przyda się w przyszłości w uruchomieniu gospodarki.Hmm niewiem co może okazać się przydatne w v-świecie. W realu jestem dordcą finansowym, interesuje się giełdą i wszystkim co związane z finansami.
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Ronald Zawkrzenski
- Kontakt:
Jeśli jesteśmy już przy gospodarce i pieniądzach to może ktoś powie jak można tu zarobić wirtualne pieniądze żeby np. nabyć dom? Próbowałem zalogować się do Banku ale niestety wyskakuje błąd
Z poważaniem
Ronald Zawkrzenski
Ronald Zawkrzenski
- Tomasz Lerent
- Kontakt:
Najpierw trzeba się w nim zarejestrować. A jeśli chodzi o pieniądze to należy zdobyć dobrze płatną prace.
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Motley chyba nie ma w tej chwili burmistrza. Twórca stron miasta, Maryusheck, opuścił nas lata temu. Pozostawił po sobie z pewnością jedno z najpiękniejszych miast dreamlandzkich. Być może rola burmistrza właśnie Pana zainteresuje? Proszę skontaktować się ze swoim namiestnikiem, arcyksięciem Wichurą.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
- Ronald Zawkrzenski
- Kontakt:
Uffff rola Burmistrza dla świeżego obywatela? Chyba brakuje mi odpowiednich kompetencji i doświadczenia, ale nie omieszkam skontaktować się z arcyksięciem Wichurą
Z poważaniem
Ronald Zawkrzenski
Ronald Zawkrzenski