Wstępne wyniki sondażu

Chleb i igrzyska, dywagacje na tematy sportu i kultury.
Walerian von Moscow
Numer GG: 0
NIM: 297802
Kontakt:

Wstępne wyniki sondażu

Post autor: Walerian von Moscow »

Witam oto wstępne wyniki przeprowadzonego przezemnie sondażu wyborczego .
Obrazek
Awatar użytkownika
Torkan Ingawaar
obywatel
NIM: 156339
Kontakt:

Re: Wstępne wyniki sondażu

Post autor: Torkan Ingawaar »

Fałszerstwo!
(–) Torkan Ingawaar (ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ)
Obrazek
Awatar użytkownika
Henryk Wespucci
NIM:
Kontakt:

Post autor: Henryk Wespucci »

Przypomniał mi się "sondaże" organizowane przez Szanownego Obywatela Kacpra Chatlińskiego w Księstwie Sarmacji przed wyborami na kanclerza... Ależ to były czasy.

Wasza Książęca Mość, przecież jest jasno pokazane że 11 głosów. Pan Chatliński ma na pewno honor i nie zagłosowałby na siebie w tym sondażu 11 razy, bo czy miałby jakiś cel? Co udowodniłby tym "sondażem"?

Ogólnie rzecz biorąc od kiedy P. Oskar ben Grozny należący do prawicowej partii - KPA jest, że tak powiem kolokwialnie lewakiem. Chyba że ja o czymś nie wiem.

Pozdrawiam kochanych Dreamlandczyków!
(-) Henryk Wespucci
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

Henryk Wespucci pisze:Przypomniał mi się "sondaże" organizowane przez Szanownego Obywatela Kacpra Chatlińskiego w Księstwie Sarmacji przed wyborami na kanclerza... Ależ to były czasy.

Wasza Książęca Mość, przecież jest jasno pokazane że 11 głosów. Pan Chatliński ma na pewno honor i nie zagłosowałby na siebie w tym sondażu 11 razy, bo czy miałby jakiś cel? Co udowodniłby tym "sondażem"?

Ogólnie rzecz biorąc od kiedy P. Oskar ben Grozny należący do prawicowej partii - KPA jest, że tak powiem kolokwialnie lewakiem. Chyba że ja o czymś nie wiem.

xD

A w domu wszyscy zdrowi?
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Walerian von Moscow
Kontakt:

Torkan Ingawaar pisze:Fałszerstwo!
Ale książe Torkanie to zarazie wstępne wyniki sondażu i wszystko może się zmienić a pozatym teraz i tak ma pan świetny wynik.
Walerian von Moscow
Kontakt:

Henryk Wespucci pisze:Przypomniał mi się "sondaże" organizowane przez Szanownego Obywatela Kacpra Chatlińskiego w Księstwie Sarmacji przed wyborami na kanclerza... Ależ to były czasy.

Nie oczywiście że to jest prawdziwy sondaż zresztą dałem opcje że aby raz można zagłosować.A jeśli chodzi o Oskara ben Grozny i KPA to jest takie jak PIS w realu niby jest partią prawicową ale zadaje się
komunistami.
Awatar użytkownika
Henryk Wespucci
NIM:
Kontakt:

PTR pisze:A w domu wszyscy zdrowi?
Zdrowi. Jeśli te sondaże pokazują prawdę, no to wiemy że Dreamland zyska dobrego premiera.
PiS jest partią lewicową? Coś mnie ominęło?
(-) Henryk Wespucci
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

Torkan Ingawaar pisze:Fałszerstwo!
Starczy usunąć ciasteczka przed ponownym oddaniem głosu.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Henryk Wespucci pisze:Coś mnie ominęło?
Myślę, że tak 3/4 internetu.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
Walerian von Moscow
Kontakt:

Henryk Wespucci pisze:
PTR pisze:A w domu wszyscy zdrowi?
Zdrowi. Jeśli te sondaże pokazują prawdę, no to wiemy że Dreamland zyska dobrego premiera.
PiS jest partią lewicową? Coś mnie ominęło?
No tak PIS to partia lewicowa bo po pierwsze wielu jej członków należało kiedyś do PZPR ,PIS mocno popiera socjal nawet bardziej niż SLD no i PIS jest też odpowiedzialny za potpisanie traktatu lizbońskiego dzięki któremu powstała lewacka Unia Europejska .
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Kacper, czy ty w realu nazywasz się Radosław?
Walerian von Moscow
Kontakt:

PTR pisze:Kacper, czy ty w realu nazywasz się Radosław?
Nie Kacper
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Branie udziału w takich sondażach to kpina z siebie i innych uczestników. Na forum dyskusyjnym z łatwością można zrobić taki sam, i chętnie go zrobię, by zweryfikować zamówiony przez Chatlińskiego sondaż :)

(-) Daniel ax. von Witt
Walerian von Moscow
Kontakt:

Daniel von Witt pisze:Branie udziału w takich sondażach to kpina z siebie i innych uczestników. Na forum dyskusyjnym z łatwością można zrobić taki sam, i chętnie go zrobię, by zweryfikować zamówiony przez Chatlińskiego sondaż :)

(-) Daniel ax. von Witt
No to proszę zrobić Wittusiu :)
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Przydałoby się, aby Pan zmądrzał. Przedszkolak kandydujący na Premiera to żałosny widok.

(-) Daniel ax. von Witt
Walerian von Moscow
Kontakt:

Jaki przedszkolak jestem przecież starszy od Oskara ben Grozny o dwa lata którego pan tak ceni.
Awatar użytkownika
Henryk Wespucci
NIM:
Kontakt:

Myślę tutaj że wiek umysłu powinien się liczyć, a nie wiek ciała. Jeśli mamy 21 lat, a zachowujemy się jak 5 latkowie to jesteśmy niepoważni nieodpowiedzialni itd. Gdy zaś jesteśmy 14 latkami, a zachowujemy się jak dojrzali... Wiek ciała nie jest zawsze równy wiekowi umysłu jednym słowem. Rzekłem to ja,

/-/ Henryk Wespucci
(-) Henryk Wespucci
Walerian von Moscow
Kontakt:

Henryk Wespucci pisze:Myślę tutaj że wiek umysłu powinien się liczyć, a nie wiek ciała. Jeśli mamy 21 lat, a zachowujemy się jak 5 latkowie to jesteśmy niepoważni nieodpowiedzialni itd. Gdy zaś jesteśmy 14 latkami, a zachowujemy się jak dojrzali... Wiek ciała nie jest zawsze równy wiekowi umysłu jednym słowem. Rzekłem to ja,

/-/ Henryk Wespucci
. No czyli to się tyczy Daniela von Witta.
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

DjkCezarowcy pisze:
Henryk Wespucci pisze:Myślę tutaj że wiek umysłu powinien się liczyć, a nie wiek ciała. Jeśli mamy 21 lat, a zachowujemy się jak 5 latkowie to jesteśmy niepoważni nieodpowiedzialni itd. Gdy zaś jesteśmy 14 latkami, a zachowujemy się jak dojrzali... Wiek ciała nie jest zawsze równy wiekowi umysłu jednym słowem. Rzekłem to ja,

/-/ Henryk Wespucci
. No czyli to się tyczy Daniela von Witta.
To pan ignoruje wszelkie zasady ortografii i gramatyki, mówiąc wprost, że pana to nie obchodzi. Na szczęście to nie pana bolą w związku z tym oczy i wewnętrzny zmysł estetyki wypowiedzi.

Kolejną sprawą jest fakt, że większość Pana argumentów jest na żałosnym poziomie, do tego nie podajesz powodów dlaczego coś jest według ciebie dobre, a przyjmujesz, że jest jedna idealna wizja świata i wszystko co pan uważa jest z założenia idealne, tylko trzeba to przedstawić innym i wybić ich z błędu. Przykładem jest tu fakt, że często mówisz jak to bycie komunistą jest już same w sobie powodem do wstydu, a chyba nie widziałem od ciebie ani jednego powodu "dlaczego" komuniści są źli. Po prostu, "No przecież to komuniści, hańba sama w sobie".

Następna sprawa to trudności z zacytowaniem dwóch wypowiedzi w jednym poście, nie można wszystkiego zacytować naraz? Musi publikować Pan osobne posty jak w odniesieniu do tow. Ingawaara czy JE Wespucciego? To ma uzasadnienie, gdy ktoś ma jeden wątek od konkursu czy tym podobnego i wrzuca te wypowiedzi co kilka dni, a nie po pięciu minutach.

Generalnie rzecz biorąc, wchodzenie w dyskusję z panem nie jest prze ze mnie pożądane już na poziomie elementarnym, bo jawne nieprzestrzeganie zasad etykiety, ortografii i gramatyki to brak szacunku wobec rozmówcy. Co innego, gdy się pan pomyli, a co innego, gdy celowo wszystko ignoruje. To jest dziecinne zachowanie.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport i kultura”