Witam!
-
Nieznajomyjanusz
- NIM: 268461
- Kontakt:
Witam!
Witam, jestem tu nowy. Interesuje się informatyką i komputerami. Lubie sobie w coś pograć.
Pozdrawiam
Bardzo lakonicznie napisane
Pozdrawiam
Bardzo lakonicznie napisane
-
Adamus Flis
Re: Witam!
My tu gramy tylko von Wittami, a Ty z jakim kartami przychodzisz? :P Jak masz więcej niż parę, to śmiało wchodź do stołu. :)
Bądź pozdrowiony i mi tu nie blefuj, że masz, a potem nie masz. :D
Bądź pozdrowiony i mi tu nie blefuj, że masz, a potem nie masz. :D
-
Nieznajomyjanusz
- Kontakt:
Polubiłem pana. Jest pan zabawny, myślę że się polubimy :). Ogólnie dużo ludzi lubię
Bardzo pozdrawiam
Bardzo pozdrawiam
- Oskar ben Grozny Witt
- Numer GG: 42085982
- NIM: 423923
- Herb: o03
- Kontakt:
Witam pana bardzo serdecznie! Jak najbardziej zachęcam do pozostania tutaj i zamieszkania w Koppenbergu, mieście którego ja sam jestem Burgrabią. Jest pan nowy w mikronacjach czy już tzw. "stary wyjadacz"?
(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
-
Adamus Flis
To dobrze. Można się tu najeść i nie pęknąć, bo to wie, Pan, takie chucherka tu łażą i człowiek nawet nie zauważy, że coś zjadł, a potem oskarżą, że zjadł i się nie podzielił, bo inni też by chcieli. Takie tam gierki dopuść gryzonie do cyca maciory. :DPolubiłem pana. Jest pan zabawny, myślę że się polubimy :). Ogólnie dużo ludzi lubię
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Witam Pana serdecznie,
cieszy fakt, że zdecydował się Pan wejść z nami w dyskusję :) Z forum proszę korzystać jak najczęściej.
Wittowie nie są grani tylko grają :) Idzie nam to tak dobrze, że rodzina ciągle się powiększa.
(-) Daniel ax. von Witt
cieszy fakt, że zdecydował się Pan wejść z nami w dyskusję :) Z forum proszę korzystać jak najczęściej.
Wittowie nie są grani tylko grają :) Idzie nam to tak dobrze, że rodzina ciągle się powiększa.
(-) Daniel ax. von Witt
-
Nieznajomyjanusz
- Kontakt:
Nowy. Nawet na zwykłych forach nie udzielam się :). Nie wiem co zrobić, zwykle ktoś podsyłał linka do jakieś pracy czy czegoś. Widocznie muszę się troszkę pomęczyć :).Oskar ben Grozny Witt pisze:Witam pana bardzo serdecznie! Jak najbardziej zachęcam do pozostania tutaj i zamieszkania w Koppenbergu, mieście którego ja sam jestem Burgrabią. Jest pan nowy w mikronacjach czy już tzw. "stary wyjadacz"?
Pozdrawiam
-
Walerian von Moscow
- Numer GG: 0
- NIM: 297802
- Kontakt:
Witamy Witamy :)
-
Adamus Flis
Tu lepiej uważać, bo jak von Witty Cię wypatrzą, to zagonią Cię do takiej roboty, w której będziesz musiał wysłużyć się i siebie użyć. Da Ci medala do ssania i każe nosić niczym kangurzyca swego małego. :P
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Witam pana bardzo serdecznie.
Cieszę się, że do naszej społeczności być może dołączy kolejna osoba.(wielu przychodzi i nie wraca, zapraszam pana jednak do pozostania) ;)
Zapraszam do udania się tutaj po pieniądze.
Jeśli interesuje się pan informatyką to może byłby zainteresowany pisaniem różnych systemów w królestwie? Mat Max z pewnością ucieszyłby się z pomocy :)
Cenię również, że umie pan rozróżnić "lubię", a "interesuję się". Ma pan ochotę dyskutować o światopoglądach czy nieszczególnie?
By otrzymać jednak pieniądze jak również wnieść coś w życie kraju, zapraszam do nabycia obywatelstwa.
Cieszę się, że do naszej społeczności być może dołączy kolejna osoba.(wielu przychodzi i nie wraca, zapraszam pana jednak do pozostania) ;)
Zapraszam do udania się tutaj po pieniądze.
Jeśli interesuje się pan informatyką to może byłby zainteresowany pisaniem różnych systemów w królestwie? Mat Max z pewnością ucieszyłby się z pomocy :)
Cenię również, że umie pan rozróżnić "lubię", a "interesuję się". Ma pan ochotę dyskutować o światopoglądach czy nieszczególnie?
By otrzymać jednak pieniądze jak również wnieść coś w życie kraju, zapraszam do nabycia obywatelstwa.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.
Witam serdecznie,
Mam nadzieję ,że zostanie pan z nami na dłużej ;)
Mam nadzieję ,że zostanie pan z nami na dłużej ;)
(-) Arons Jesse Oliver
Minister Kultury
Minister Kultury