Testament Morfeusza?

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Re: Testament Morfeusza?

Post autor: Aleksander »

Otto von Teller pisze:
Przepraszam za post pod postem, ale tak się teraz zastanawiam, czy gdyby ktoś nagle zaczął mieć pretensje co do praw Królestwa Hasselandu do Wysp Razuri i Zegisa i wyciągnąłby z kieszeni zmięty akt własności tych ziem, to czy Piotr de Zaym, również uszanowałby pretensje do tychże?

Obrazek
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

1. Idzie Kongres Orientyki.
2. Ciprofloksja stawia sobie za cel wyrzucenie Hasselandu z Orientyki.
3. Wychodzi podejrzany testament rzucający podejrzenia na Hasseland.
4. Autentyczność papierka obnażona, PP1 znów podejrzany.
5. Delegacja Hasselandu znów będzie pod ostrzałem :D

Aluś, powiedz po prostu, że to Twoja sprawka.

(-) Daniel ax. von Witt
Awatar użytkownika
Otto von Teller
NIM:
Kontakt:

Post autor: Otto von Teller »

Przecież na forum Hasselandu już mnie Piotr Paweł I zdemaskował jako twórcę testamentu, a Eddard mu przytaknął więc to oczywiste jest, że to jestem ja xD Szkoda tylko, że nie przeczytali sobie mojego wywodu nt. bycia pasożytem żerującym na innych mikronacjach. Polecam przejrzeć listę moich ostatnich postów, bo ciekawe wiadomości (definitywnie wskazujące na moją winę) mogły umknąć ekscelencjom :D

Niech nikt nie lekceważy Ciprofloksji. Poradzili sobie z Zanikiem, poradzą sobie i z Zaymem :D
(-) Otto von Teller
Pustkowia Winków
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

W Hasselandzie już rozszyfrowali, kto jest autorem fałszywki :D

(-) Daniel ax. von Witt
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren
NIM:
Kontakt:

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Jak zwykle jakiś OVT* próbuje wrobić we wszystko Hasseland, a podawane dowody, które zostały zaprezentowane są śmieszne.
Czy naprawde administracja forum jest tak (wybaczcie za wyrażenie) ułomna, że nie potrafi porównać adresów IP, czy innych śladów, a nie tylko patrzeć na adresy email?

OVT* - osoba trolująca
(-) Sheldon Anszlus Robingren
平和と進歩
Pokój i Postęp

Obrazek
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

Myślę, że dałoby się podważyć legalność przekazania Wysp Razuri i Zegisa Surmenii.

Sam dysponuję jeszcze papierowym dokumentem podpisanym przez obie strony - tj. Paulosa Petrosigosa i ówczesną Lady Protektor Wolnej Republiki Morvan Melanie O'Rhada. Przeanalizuję go pod kątem autentyczności, bo może się jeszcze okazać że Srumenia nie miała prawa do odstąpienia wysp Hasselandowi.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

PTR pisze:Przeanalizuję go pod kątem autentyczności, bo może się jeszcze okazać że Srumenia nie miała prawa do odstąpienia wysp Hasselandowi.
Jak ci się uda, to na zjeździe masz flaszkę. A kurwa, dwie flaszki. Ile chcesz flaszek.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Otto von Teller
NIM:
Kontakt:

Daniel von Witt pisze:
W Hasselandzie już rozszyfrowali, kto jest autorem fałszywki :D

Przecież się przyznałem ;]
Anszlus pisze:
Jak zwykle jakiś OVT* próbuje wrobić we wszystko Hasseland, a podawane dowody, które zostały zaprezentowane są śmieszne.

Śmieszny to jest Hasseland, któremu wystarczył wątpliwej jakości testament, aby towarzysz Diuk zaczął wydawać dekrety o wieczystym posiadaniu Cyberii.
PTR pisze:
Myślę, że dałoby się podważyć legalność przekazania Wysp Razuri i Zegisa Surmenii.

Sam dysponuję jeszcze papierowym dokumentem podpisanym przez obie strony - tj. Paulosa Petrosigosa i ówczesną Lady Protektor Wolnej Republiki Morvan Melanie O'Rhada. Przeanalizuję go pod kątem autentyczności, bo może się jeszcze okazać że Srumenia nie miała prawa do odstąpienia wysp Hasselandowi.

A ja osobiście znam męża Rhadmora, który był przecież władcą Zjednoczonego Imperium Tuoleleńskiego. I nikt mi nie powie, że Haroldowi jakiś spadek po mężu się nie należy. Ba! Rhadmor go nawet oszukiwał, twierdząc że jest kobietą, więc Wyspy Razuri i Zegisa można podciągnąć pod zadośćuczynienie doznanych krzywd.
(-) Otto von Teller
Pustkowia Winków
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

Otto von Teller pisze:
A ja osobiście znam męża Rhadmora, który był przecież władcą Zjednoczonego Imperium Tuoleleńskiego. I nikt mi nie powie, że Haroldowi jakiś spadek po mężu się nie należy. Ba! Rhadmor go nawet oszukiwał, twierdząc że jest kobietą, więc Wyspy Razuri i Zegisa można podciągnąć pod zadośćuczynienie doznanych krzywd.
Razuri i Zegisa nie były częścią Tuolelenkki, a jedynie kondominium. Zresztą po spadek po Tuolelence pisz do Erboki, bo WRM się stamtąd wymiksowało w pewnym momencie właśnie dlatego że Erboka się tam pchała.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Awatar użytkownika
Otto von Teller
NIM:
Kontakt:

Znalazłeś te dokumenty?
https://gazetahasseladzka.wordpress.com ... szny-zart/

"Z Solardią kiedyś się spieraliśmy. Dziś powiem tak: żal każdej mikronacji. Żal będzie i Solardii, gdyby miała upaść. Mikronacja o tak wielkich tradycjach powinna przetrwać, mimo dążeń zawistników i złośliwców. Niech sobie piszą kolejne fałszywe testamenty, niech marzą o “hasselandzkiej agresji” na solardyjskie ziemie. Niech wylewają swoją złość.

Ja życzę Solardii przetrwania i odrodzenia."

Tak napisał Piotr Paweł I w artykule Gazety Hasselandzkiej, kiedy organizował pokaz fajerwerków na forum Hasselandu z okazji przejęcia Cyberii. Nie wydawał się zbyt smutny z powodu upadku Solardii. To jest dopiero nieśmieszny żart i pokaz dwulicowości Diuka.
(-) Otto von Teller
Pustkowia Winków
Zablokowany

Wróć do „Polityka”