(-) Daniel książę von Witt
Kompania Wittów Kingsman

Chyba mi umknęło. Od razu wyjaśniam, że jestem biciekawa.Gaston de Senancour pisze:Poczet mikronacyjnych pedałów
Pisałem o tym tutaj.Alus pisze:Chyba mi umknęło. Od razu wyjaśniam, że jestem biciekawa.
Żaden z prominentnych gejów nie chciał ze mną korespondować. Z kolei z drugoligowymi obszczymurami to ja nie chciałem rozmawiać.Alus pisze:Ale chyba to dzieło nie zostało jeszcze obwieszczone światu?
A czy również cnotliwy? I czy gotowy umrzeć za nieprzyjacioły swoje?Alus pisze:To zamiast o pedałach napisz artykuł o tym, jaki jestem zajebisty.
Alus pisze:A nieprzyjacioły swoje jak zawsze - jestem gotowy, by oni umarli.
Ale jakie CV? Gdyby ten świat był dobrze skonstruowany, to Pan powinien zatrudniać, a nie kłaniać się w pas i całować umysłowych słabiaków w sygnet za samą tylko obietnicę wypłacenia należnego wynagrodzenia za umowę o dzieło.Alus pisze:Dzięki, będę mieć do CV.
Gaston de Senancour pisze:Zapowiadałem już tysiąc razy, że coś fajnego napiszę. I napisałbym, ale troszkę obawiam się, że wówczas król/premier/redaktor naczelny nie nadąży z przeprosinami dla kolejnych bohaterów moich artykułów.
Poczet mikronacyjnych pedałów, zestawienie wież z gówna, brutalny przewodnik po nowych mikronacjach. Trochę się tego zebrało.
A ja bym się tak nie spieszył ;)Oskar ben Grozny-Fryssau pisze:Czekam na zajebisty artykuł ze strony Gastona. Oczekuje starego Gastona tępiącego pedalstwo i wszystkie jego odmiany.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości