Ocena naszego skoku...
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Re: Ocena naszego skoku...
Przecież jeszcze nic tam nie napisano. Czym się podniecać?
(-) Alexander, r.s.
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Napisałem: "przygotujcie się". Więc bądź cierpliwy.
(-) Daniel ax. von Witt
(-) Daniel ax. von Witt
- Aleksander
- Kontakt:
Wystarczyło zapytać, to bym ci takie dane udostępnił ze skryptu :DDzięki, a tak technicznie: czy jest to praca organiczna czy wynik działania skryptu?
(-) Alexander, r.s.
Czytając przygotowywałem się na drame w stylu: Niech ktoś to sprawdzi! Samowolka! Ranking jest przekłamany!
Zawiodłem się.
Zawiodłem się.
(-) Arons Jesse Oliver
Minister Kultury
Minister Kultury
- David de Korsei
- NIM: 316309
- Kontakt:
ŻYCIEJesse pisze:Czytając przygotowywałem się na drame w stylu: Niech ktoś to sprawdzi! Samowolka! Ranking jest przekłamany!
Zawiodłem się.
(-) David de Korsei

Daniel von Witt pisze:...przygotujcie się na prawdę!
Zgodnie z chęciami Baridasu który jak najdłużej chce udawać że jest “““niepodległym””” panstwem, mimo że de facto to jest taka sama PROWINCJA :> jak wszystkie inne.Na co należy zwrócić uwagę to rozbicie Księstwa Sarmacji i Baridasu na dwie osobne pozycje.
Och, widzę że teraz Bialenia jest dla Sarmacji już autorytetem.Do owego skoku odnieśli się już Bialeńczycy:
"Olbrzymia aktywność Dreamlandu mnie przeraża"
"Mnie przeraża treść tej aktywności"
"Ale Dreamland to Ty szanuj"
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Shillary Goldman-Sachs pisze:Och, widzę że teraz Bialenia jest dla Sarmacji już autorytetem.
To jest właśnie nowa skala mentalnego upadku pewnego kanclerza. Własnych rodaków nie może zacytować, bo ci mają jego przemyślenia głęboko w jelicie. Co najwyżej jakiś skwaśniały pedaldo coś zalajkuje, ale jak tu zacytować lajka? RCA wciągnął cały kraj w strukturalne gówno zbiorowej apatii, spłycił i wyprasował dyskusje, które przeniosły się to sądu, a teraz stoi w rozkroku. Przeć naprzód czy się wycofać? Chyba wolę go w wersji "talk to the hand". Jeśli nie wiesz, kim chcesz być, po prostu bądź sobą.
Rozbawiło mnie to, że zamiast postawić sobie pytanie, dlaczego licznik sarmacki stanął w miejscu i wziąć na klatę odpowiedzialność za kryzys, brudnym paluchem wskazuje na sąsiada, któremu w tej chwili powodzi się lepiej. Pasjonat cudzych obiadów.
Co do ewentualnych komentarzy ze strony różnych wynarodowionych ciołków w rodzaju Heacha to jestem przygotowany na wszystko. Grill lista gotowa, czeka na uzupełnienie o kolejne pozycje.
Rozbawiło mnie to, że zamiast postawić sobie pytanie, dlaczego licznik sarmacki stanął w miejscu i wziąć na klatę odpowiedzialność za kryzys, brudnym paluchem wskazuje na sąsiada, któremu w tej chwili powodzi się lepiej. Pasjonat cudzych obiadów.
Co do ewentualnych komentarzy ze strony różnych wynarodowionych ciołków w rodzaju Heacha to jestem przygotowany na wszystko. Grill lista gotowa, czeka na uzupełnienie o kolejne pozycje.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
- Aleksander
- Kontakt:
Mnie cieszy wzrost aktywności w Ciprofloksji. Nie chciałbym, żebyśmy podzielili los Srumunii.
(-) Alexander, r.s.
- Gaston de Senancour
- Kontakt:
Fakt. Widzę, że macie u siebie Zanika. Jak idzie proces reedukacji?Alus pisze:Mnie cieszy wzrost aktywności w Ciprofloksji. Nie chciałbym, żebyśmy podzielili los Srumunii.
- Aleksander
- Kontakt:
- Gaston de Senancour
- Kontakt:
Ale Zanik nie jest bucem. Skąd w ogóle taki wniosek?Alus pisze:Wychodzi na to, że bywam większym bucem niż on sam.
Bucem to jest królowa Wielkiej Brytanii. Zanik jest raptem małą weszką operującą na genitaliach dworcowego kloszarda.
- Aleksander
- Kontakt:
Nie wiem, ale ja siebie zawsze miałem za średniobucowatego człowieka. A okazuje się, że niektórzy pokazują, że są niespożyte pokłady bucerii, do których potrafię nadal sięgać.
(-) Alexander, r.s.
- Otto von Teller
- NIM:
- Kontakt:
Odnoszę wrażenie, że skok aktywnościowy Dreamlandu jest spowodowany (po części) tym, że w przeciwieństwie do Księstwa Sarmacji, Królestwo jest bardzo otwarte dla gości zagranicznych i nie zamyka się w getcie swoich problemów. Może tu przyjść osoba z każdej mikronacji i dyskutować, ponieważ KD zaczęło niejako pełnić rolę Planety Mikronacji, żywo omawiane są tutaj problemy całego v-świata.
(-) Otto von Teller
Pustkowia Winków
Pustkowia Winków