- Wasza Xiążęca Mość!
Wasza Ekscelencjo Kanclerzu!
Nasze są Szaleństwo, Siła i Życie!
Dzięki dodaniu piosenki wyszło jeszcze bardziej Zanikowo, ale Laibach zawsze dobry. A na żywo już w ogóle super.Gaston de Senancour pisze:
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Alus pisze:Gaston przedwcześnie się wypalił.
PTR pisze:Angus, mniej ćpaj xD
Słabe. Daję jednak plusa za szybkie rozpoznanie i zbanowanie Zanika.Salamandra Typ pisze:OPowi zalecam przeczytać artykuł naukowy z forum Królestwa Ludu Lycry.
Niewiele z tego rozumiem. Nie wiem, czy "niepokój" to w tym kontekście dobre słowo.Wdeptuję wasze pokancerowane czaszki w butwiejącą podściółkę Martwego Lasu. Wnoszę toast za wasz rozkład.
Zanik się osiedlił w Ciprofloksji ostatnio.Gaston de Senancour pisze:Słabe. Daję jednak plusa za szybkie rozpoznanie i zbanowanie Zanika.Salamandra Typ pisze:OPowi zalecam przeczytać artykuł naukowy z forum Królestwa Ludu Lycry.
To tłumaczy, dlaczego Towarzyszowi tak dobrze to wychodzi.Pisanie Angusem czy Zanikiem nie nastręcza szczególnych trudności, wystarczy się uderzyć rondlem w głowę.
Brzmi co najmniej interesująco. Biorąc pod uwagę, że sympatie układają mi się raczej w przeciwnym zwrocie, z chęcią usłyszałbym więcej.Podobnie jak naśladowanie Pańskiego idiomu sytego Gierka zwalczającego purytanizm Gomułki
Fantastyczne. Błyskotliwe uwydatnienie groteski, które przeszło niezauważone jako uwydatnienie i stało się groteską samo w sobie. Z konieczności musiał więc teraz Towarzysz sam sobie przybić piątkę, aby - niewątpliwie - dodatkowo tą groteskę uwydatnić.(dla podpowiedzi: zrobiłem to już w maju, gdy ogłaszałem program Klubu, pisząc o potrzebie czuwania nad heteroseksualnością króla, co miało uwydatnić groteskę mentalnego ekshibicjonizmu lewicy.

Alus pisze:Zanik się osiedlił w Ciprofloksji ostatnio.
Czy przypadkiem w tym wątku to podszywanie się już nie dzieje?Edward II pisze:Alus pisze:Zanik się osiedlił w Ciprofloksji ostatnio.Właśnie widzę. Współczuć, gratulować?
Wczoraj w komentarzach pod tekstami „Kuriera" podpisywał się jako Karolina von Lichtenstein, dzisiaj ponownie jest „królem" Wurstlandii. Może w ramach zachowania równowagi w kosmosie jakiś uczynny socjopata z nadmiarem wolnego czasu miałby ochotę podszyć się pod niego? Lud Lycry? Frakcja Porcelany? Illuminaci? Anyone?
E II
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
matmax pisze: Czy przypadkiem w tym wątku to podszywanie się już nie dzieje?
Blef czy nie, wyszło troszkę żałośnie. Czy Święty Augustyn dał atest?Gaston de Senancour pisze:Gardzę waszą słabością.
Jakie to ma znaczenie? Gaston już nie w KPA ;)Jute-Lise Stormark pisze:Blef czy nie, wyszło troszkę żałośnie. Czy Święty Augustyn dał atest?Gaston de Senancour pisze:Gardzę waszą słabością.

DE SENANCOUR: Świętego Augustyna mam już w dupie.Jute-Lise Stormark pisze: Blef czy nie, wyszło troszkę żałośnie. Czy Święty Augustyn dał atest?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość