Witam Wszystkich
-
Tomasz Dostojewski
- NIM:
Witam Wszystkich
Witam wszystkich mieszkańców Królestwa Scholandii.
Nazywam się Tomasz Dostojewski i przybywam w celu lepszego poznania waszego kraju , a może i nawet zamieszkania.
Nazywam się Tomasz Dostojewski i przybywam w celu lepszego poznania waszego kraju , a może i nawet zamieszkania.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Re: Witam Wszystkich
Czołem!
Co tam, szukasz nowego kraju po Brodrii, Bialenii, Surmenii i Abachazji?
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Bierzmy, co dają, bez wybrzydzania. Czym chciałby się Pan zająć?
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Przynajmniej pisze jak inteligentny człowiek kursywą. Pobiegnę zaraz po najprzedniejszą porcelanę, zaparzę herbatę z liści w czajniczku i podam ciasteczka.
(-) Alexander, r.s.
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Odstąpię własny komplet. Już nie używam.Alus pisze: Pobiegnę zaraz po najprzedniejszą porcelanę
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
- Aleksander
- Kontakt:
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Witam serdecznie. Właściwie ciekawie się złożyło, że potraktował Pan Scholandie jak niepodległy podmiot z osobnym obywatelstwem, ale mimo wszystko zapraszamy serdecznie :D
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
-
Tomasz Dostojewski
- NIM:
Tak, a później odwiedzę jeszcze pełno innych. Moje v-życie i robię z nim co chcę. A ty w ilu mikronacjach już działałeś ? No ale Skoro premier Scholandii tak serdecznie wita nowych obywateli to jednak zrezygnuję z zamieszkania.PTR pisze:Czołem!
quote="Christian von Kluck"]Witam serdecznie. Właściwie ciekawie się złożyło, że potraktował Pan Scholandie jak niepodległy podmiot z osobnym obywatelstwem, ale mimo wszystko zapraszamy serdecznie :D[/quote]
Pamiętam doskonale jak Scholandia była niepodległa i jest jednym z najstarszych mikronacji , więc należy jej się szacunek.
Przybyłem do Scholandii bo chcę pomóc w odbudowie tego kraju. Przywitałem się tu, ponieważ chciałbym działać tu, niekoniecznie w całym Dreamlandzie.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2017, 16:34 przez Tomasz Dostojewski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Nie mówię, że nie należy. Zauważyłem jedynie, że jest to dosyć ciekawe. Zawsze mógł Pan przywitać się w części ogólnej i na wstępie zaznaczyć, że zamierza Pan głównie udzielać się w prowincji, a nie Królestwie jako ciału. Jednocześnie należy uwzględnić, że Scholandia jest prowincją, a nie niepodległym podmiotem i jako taka nie ma oddzielnego obywatelstwa, więc z tego faktu wynikły komplikacje(choć ciężko powiedzieć, że jakieś duże) na które zwrócił uwagę ax. Daniel von Witt.Tomasz Dostojewski pisze:Pamiętam doskonale jak Scholandia była niepodległa i jest jedną z najstarszych mikronacji, więc należy jej się szacunek.Christian von Kluck pisze:Witam serdecznie. Właściwie ciekawie się złożyło, że potraktował Pan Scholandie jak niepodległy podmiot z osobnym obywatelstwem, ale mimo wszystko zapraszamy serdecznie :D
Przybyłem do Scholandii, bo chcę pomóc w odbudowie tego kraju. Przywitałem się tu, ponieważ chciałbym działać tu, niekoniecznie w Dreamlandzie.
Nie mniej zachęcam serdecznie do budowania Scholandii.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores

Książę Flores
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- Herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Oh no no no monsieur... używa Pan, a przynajmniej tak Pan deklaruje w wywiadzie udzielonemu redakcji Kuriera. Ino nie w sposób, w jaki normalni ludzie porcelany używają.Gaston de Senancour pisze:Odstąpię własny komplet. Już nie używam.Alus pisze: Pobiegnę zaraz po najprzedniejszą porcelanę
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
- Aleksander
- Kontakt: