Połączenie pozostałych prowincji.

Miejsce spotkań i rozmów
Awatar użytkownika
Shakur
NIM: 330454
Kontakt:

Połączenie pozostałych prowincji.

Post autor: Shakur »

Szanowni Namiestnicy

Łączmy się czym prędzej :). Powstaje Unia Saudadzka a my daleko z tyłu... Myślę, że najwyższy czas pójść ICH śladem.

Czy prowadzone są jakieś działania w tytułowej sprawie?
prof. econ. net. hrabia Shakur
Awatar użytkownika
APRS
król-senior
Numer GG: 2587993
NIM: 607400
Kontakt:

Re: Połączenie pozostałych prowincji.

Post autor: APRS »

Jako Sołtys-Palatyn Kakut popieram. W dodatku gdyby był problem z nazwą nowego bytu, chętnie odstąpię "Palatynat Kakucki" do tego celu. Plusem byłaby rozpoznawalność, oryginalność no i ewentualnie herb do wykorzystania. Aby nie preferować żadnej miejscowości dotychczas stołecznej, Kakuty również stoją otworem. Nawet dosłownie, bo teraz to niestety dziura w ziemi i wybór w tym zakresie mógłby przysłużyć się również odbudowie ;)
taheto
NIM: 119697
Kontakt:

Post autor: taheto »

Też myślę, że nazwę trzeba by zmienić. Może po prostu Prowincje Południowe, albo Zjednoczone Prowincje (Zjednoczone Południe)? Myślę, że nieźle brzmi.
Awatar użytkownika
Shakur
Kontakt:

............................... zamyślili się Namiestnicy.................

APRS pisze: W dodatku gdyby był problem z nazwą nowego bytu, chętnie odstąpię "Palatynat Kakucki" do tego celu.
taheto pisze:Też myślę, że nazwę trzeba by zmienić. Może po prostu Prowincje Południowe, albo Zjednoczone Prowincje (Zjednoczone Południe)? Myślę, że nieźle brzmi.
Co do nazwy to sam nie wiem. Nic mi do głowy nie przychodzi. Muszę się zamyślić po namiestnikowsku ;)
Awatar użytkownika
Gregory de Corylus
Numer GG: 4944940
NIM: 696920
Kontakt:

Post autor: Gregory de Corylus »

Shakur pisze:............................... zamyślili się Namiestnicy.................
Nie zamyślili, tylko co pisać jak żadnych konkretów nie ma. Jak powstanie akt łączący prowincje to na pewno znajdzie się na forum.

Z nazwą nie powinno być problemu, ale jak macie Panowie jakieś propozycje to prosze pisać, może coś wykorzystamy.
Gregory hrabia de Corylus
Awatar użytkownika
Shakur
Kontakt:

Gregory de Corylus pisze:Nie zamyślili, tylko co pisać jak żadnych konkretów nie ma. Jak powstanie akt łączący prowincje to na pewno znajdzie się na forum.

Dlatego właśnie pytałem czy coś w ogóle się dzieje w tej sprawie.
Zablokowany

Wróć do „Pogaduszki”