Proklamacja Książęca - Nowe osoby na Dworze Książęcym

Zespół Pałacowy Atving w Buuren - siedziba księcia Christiena van der Pohla.
Odwiedź serwis internetowy Dworu Książęcego w Buuren.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Proklamacja Książęca - Nowe osoby na Dworze Książęcym

Post autor: Daniel von Witt »

Obrazek
KANCELARIA DWORU KSIĄŻĘCEGO
Książęcy Pałac Atving, Książęce Miasto Buuren
Drodzy Obywatele Księstwa,

w ciągu kilku ostatnich dni na Dwór Książęcy trafiły nowe osoby. Są nimi: baron Christian von Kluck jako Kanclerz Książęcy, sir Oskar ben Grozny jako Szambelan Książęcy oraz Memoshi Kaguya jako Kapitan Regimentu Książęcego. Powołanie tych osób pozwoliło więc nam obsadzić 3/4 składu Dworu Książęcego (wciąż poszukiwany jest kandydat na Skarbnika Książęcego). Serdecznie chciałbym powitać te młode osoby na Dworze Książęcym w wyjątkowym dniu - saudadzkim Święcie Narodzenia, które dedykowane jest właśnie nie komu innemu jak młodym obywatelom, którzy są naszą nadzieją! Cieszę się, że w/w Panowie zgodzili się współpracować, aby rozwijać naszą prowincję. Postaram się zapewnić im dogodne miejsce do pracy, więc na Dworze Książęcym powstanie specjalna sala obrad w Pałacu Conseil przeznaczona dla aktywności członków Dworu na czele z Marszałkiem Książęcym sir Leszkiem van der Fryssau. Ta młoda ekipa - lokalny "rząd" - przyniesie nam niejeden powód do dumy.
Dano dnia 25 grudnia 2016 roku w Książęcym Pałacu Atving,
Obrazek

(-) Daniel arcyksiążę von Witt
Książę Furlandii i Luindoru
Awatar użytkownika
Oskar ben Grozny Witt
Numer GG: 42085982
NIM: 423923
Herb: o03
Kontakt:

Re: Proklamacja Książęca - Nowe osoby na Dworze Książęcym

Post autor: Oskar ben Grozny Witt »

Jeszcze raz dziękuję za stanowisko, ale i serdecznie gratuluję innym za objęcie znaczących dla nich miejsc, gdzie w ten sposób nabierają doświadczenia. Bardzo mnie zdziwiło to, że przed obsadą Kapitana Regimentu Książęcego zasiadł człowiek, który jest dopiero w królestwie od wczoraj! Mam nadzieję, że przez ten uczynek premiera zostanie z nami on na dłużej.

(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
Awatar użytkownika
Leszek van der Fryssau
NIM: 548063
Herb: l06
Kontakt:

Post autor: Leszek van der Fryssau »

O jak się cieszę.

Miło mi powitać moją ekipę. Osoby które znam czyli baron von Kluck to znam od początku mojej kariery na dworze.

Ben Groznego znam jako przywódce wiary - tj. Wielka Małpa. Bardzo ciekawa organizacja religijna.

Obywatela Kaguya to nie znam, gdyż nie miałem czasu osobiście poznać, a szkoda.

Pan Kaguya to osoba, która na poziomie regionalnym otworzy nam armie dreamlandzką.

To mi miło. Każdy z nas pomoże przy tworzeniu lokalnej armii. Są osoby, które albo zaczęły, albo są najemnikami lub

są oficerami w Armii Elderlandzkiej. Jest u nas szkolnictwo wojskowe to dobrze. Jednak na poziomie centralnym upadło.

Chcę objąć tekę Ministra Kultury i Nauki. Jednym z moich priorytetów jest wprowadzenie kształcenia wojskowego na poziomie uniwersyteckim.

Pozdrawiam was,
(-) szer. sir. Leszek van der Fryssau
Marszałek Dworu Książęcego
Obrazek
𝓛𝓮𝓼𝔃𝓮𝓴 𝓿𝓪𝓷 𝓭𝓮𝓻 𝓕𝓻𝔂𝓼𝓼𝓪𝓾
NIM:
Kontakt:

Post autor: Memoshi Kaguya »

Chciałbym oficjalnie po raz pierwszy, w mojej królewskiej karierze, złożyć podziękowania za udzielone mi zaufanie oraz obdarzenie tak wielkim honorem jak i obowiązkiem. Jako osoba, która zaistniała dopiero w dworskim życiu wraz z wejściem tego rozporządzenia mogę nie wiedzieć wiele o polityce, ale mam wizję i ambicje; nie brakuje i też wiedzy, więc rozwój Regimentu jest zapewniony.

Bardzo miło mi przywitać moich nowych kolegów i współpracowników na dworze książęcym! Mam nadzieję, że uda nam się wspólnymi siłami działać na korzyść tejże prowincji, a tym samym na korzyść całego królestwa.

事故ーの本文ーお守れ
王子の連隊の船長
Kapitan Regimentu Książęcego
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

Cóż-organizacja się zmieniła, ale moje obowiązki te same :D Jeszcze raz dziękuję za powierzone Mi zaufanie. Postaram się robić więcej na dworze.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Jest już otwarty Pałac Conseil pod obrazy Dworzan. Po inauguracji obrad będziecie mogli Państwo przystąpić do Waszych prac i planów. Co nieco na ten temat zdążyłem już poczytać od Pana Marszałka, który z pewnością opowie również jawnie o tym, co mu po głowie chodzi :)

(-) Daniel ax. von Witt
Książę Furlandii i Luindoru
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dwór Książęcy”