xDGaston de Senancour pisze:[...]Czy jestem nieprzyjemny? Nie, nie jestem. Dopiero będę.
xD xD xDProszę potraktować to w kategoriach samopoświęcenia.
xDGaston de Senancour pisze:[...]Czy jestem nieprzyjemny? Nie, nie jestem. Dopiero będę.
xD xD xDProszę potraktować to w kategoriach samopoświęcenia.
Czasami mam wrażenie, że wydaje Pan ostatnie tchnienia. Jest ich jednak tak dużo, że już nie wiem, czy Pan się dusi i nie może udusić, czy co z Panem. Dwie kreski flamastrem na ukos albo jakieś znaczki bez ładu i składu. Tylko się cieszyć, że na forum nie włączono nigdy emotikonów.Vladimir Iwanowicz pisze:(...)
xD
(...)
xD xD xD
Tylko tego by brakowało.Daniel von Witt pisze: Tylko się cieszyć, że na forum nie włączono nigdy emotikonów.
Bądź mądry lordzie i na to:PTR pisze:Jeżeli natomiast zrozumieliście i jest to tylko taktyka aby zamiast odpowiedzieć na komentarz tow. Iwanowicza próbować poniżyć go za sposób jego wyrażenia, to sprawa jest prostsza i sprowadza się do bycia dupkiem.
...odpowiedz inaczej niż emotikoną. Można rozmawiać cały czas takimi znaczkami, nie przeczę. Hihi hoho haha xD xD <3 <3 ... Będzie słitaśnie, zabawnie i po komunistycznemu xDVladimir Iwanowicz pisze:(...)
xD
(...)
xD xD xD
Gaston de Senancour pisze:Po prostu postawiłem tamę mentalnemu spedaleniu, jakie szeroką falą rozlało się w mikronacyjnych salonach.
Chamberlain pisze:Czyżby niepostrzeżenie dołączył Pan do elitarnego grona polityków, którzy uderzyli byli głową o sedes?
Gdyby było skierowane do mnie, to byłbym w stanie odpowiedzieć. Nie wiem natomiast czemu miałbym odpowiadać na to, że słowa tow. Senancoura zostały wyśmiane, całkiem słusznie zresztą. Myśłę, że tow. Senancour sam się głupio poczuł, więc ograniczył się tylko do tego co wskazałem we wcześniejszej wypowiedzi.Daniel von Witt pisze:Bądź mądry lordzie i na to:...odpowiedz inaczej niż emotikoną. Można rozmawiać cały czas takimi znaczkami, nie przeczę. Hihi hoho haha xD xD <3 <3 ... Będzie słitaśnie, zabawnie i po komunistycznemu xDVladimir Iwanowicz pisze:(...)
xD
(...)
xD xD xD
"Miękkiego", dobre sobie.Chamberlain pisze: Doskonale rozumiem ideę walki o inną politykę (skądinąd hasło bardzo popularne w realu), rozumiem głód silnego podmiotu i równie silnego języka w relacjach międzynarodowych, ale ten ton miękkiego faszyzmu to już jednak pewna przesada. To nie Malezja, Filipiny czy Salwador, by niewrażliwy na europejskie doświadczenie wyborca zareagował na hasła pozytywnie.
Zajrzałby Pan chociaż na chwilę na forum Abachazji zanim się wypowiada...Gaston de Senancour pisze:To nie Abachazja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość