Witam serdecznie
- Towarzysz_Pulkownik
- NIM: 404001
- Kontakt:
Re: Witam serdecznie
Proszę, używaj klawisza alt.
- Piotr Novitius
- NIM: 162405
- Kontakt:
Witamy :)
(-) Piotr Novitius
Kanclerz Abachazji, Król Wenedii, obywatel abachaski i lider Kongresu Regionalno-Reformatorskiego tamże, obywatel bialeński, parlamentarzysta abachaski i dremlandzki, zfiodoryzowany zwolennik absurdalnych teorii spiskowych, multipaszportowy sezonowiec, bredzący, odosobniony margines mieszkańców RB etc. etc. etc.
Kanclerz Abachazji, Król Wenedii, obywatel abachaski i lider Kongresu Regionalno-Reformatorskiego tamże, obywatel bialeński, parlamentarzysta abachaski i dremlandzki, zfiodoryzowany zwolennik absurdalnych teorii spiskowych, multipaszportowy sezonowiec, bredzący, odosobniony margines mieszkańców RB etc. etc. etc.
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Towarzysz_Pulkownik pisze:Proszę, używaj klawisza alt.
Towarzyszy Pułkowniku, jeśli chce Pan być traktowany poważnie, proszę (1) przestać udawać durnia i (2) spamować. Te pierdnięcia nie są zabawne. Proszę mi wierzyć.
Proszę korzystać z opcji ponownej edycji posta (jest na to 20 minut od momentu publikacji); dodawanie dwusylabowych postów pod własnym postem jest kiepskim zwyczajem. Warto się również zastanowić nad jakimś imieniem i nazwiskiem.
Proszę korzystać z opcji ponownej edycji posta (jest na to 20 minut od momentu publikacji); dodawanie dwusylabowych postów pod własnym postem jest kiepskim zwyczajem. Warto się również zastanowić nad jakimś imieniem i nazwiskiem.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
- Chamberlain
- obywatel
- Numer GG: 62994040
- NIM: 866253
- Kontakt:
Serdecznie Panią witam. Co by nie mówić, zelektryzowała Pani tutejszą społeczność samców alfa.Irmina pisze: Wszystkich obywateli i mieszkańców,
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
- - [Margrabia Inselburga]
- Jute-Lise Stormark
- NIM: 819470
- Kontakt:
Nie wiem czy powinnam i czy chcecie:)
- Mateusz von Kube
- NIM: 451958
- Kontakt:
Towarzysz Angus by pewnie chciał.Irmina pisze:Nie wiem czy powinnam i czy chcecie:)
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
- Jute-Lise Stormark
- NIM: 819470
- Kontakt:
Jeszcze się pytasz. Pewnie! Po takim debiucie. :)Irmina pisze:Nie wiem czy powinnam i czy chcecie:)
lady Jute-Lise Stormark
Jakim debiucie? Ja się tylko grzecznie przywitałam:) czy powinnam?Jute-Lise Stormark pisze:Jeszcze się pytasz. Pewnie! Po takim debiucie. :)Irmina pisze:Nie wiem czy powinnam i czy chcecie:)
- Mateusz von Kube
- NIM: 451958
- Kontakt:
- Towarzysz_Pulkownik
- NIM: 404001
- Kontakt:
Nie tylko ty.