Witam serdecznie
Re: Witam serdecznie
Powiedział Pan Scholandia? Dobrze słyszałam? Czytałam co nie co o niej. Z miłą chęcią wybiorę się tam.
- Towarzysz_Pulkownik
- NIM: 404001
- Kontakt:
Proszę mówić do mnie per Towarzyszu.
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
I dziękuję za zwrócenie uwagi na mnie.
Ale nie ma za co per Towarzyszu. Każda pomoc w poznaniu tego kraju się przyda. A tym bardziej pomoc w poznaniu Królestwa Scholandii.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Heja Irmina, kope lat.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Jak to było Wypierdalaj Towarzyszu? Chyba jakoś tak. Matko ile to już minęło?PTR pisze:Heja Irmina, kope lat.
Widzę, że znalazła już Pani przewodnika po Królestwie.Irmina pisze:Powiedział Pan Scholandia? Dobrze słyszałam? Czytałam co nie co o niej. Z miłą chęcią wybiorę się tam.
Chwilowo odradzam wizyty w Scholandii, chyba że potrafi Pani dobrze strzelać bo nigdy nie wiadomo co kryje się za rogiem
(-) Michał wicehrabia Yaqu
Ile powitań tyle propozycji przewodników. O matko to teraz Pan mnie nieźle nastraszył. Strzelać?Michal Yaqu pisze:Widzę, że znalazła już Pani przewodnika po Królestwie.Irmina pisze:Powiedział Pan Scholandia? Dobrze słyszałam? Czytałam co nie co o niej. Z miłą chęcią wybiorę się tam.
Chwilowo odradzam wizyty w Scholandii, chyba że potrafi Pani dobrze strzelać bo nigdy nie wiadomo co kryje się za rogiem
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Nie liczę godzin ni lat. Co do strzelania to spokojnie, większość Gnomów śpi, zresztą z Teutonami mają sztamę.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
A co Towarzyszu zapewnisz mi 100 % ochronę?
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Może 99%, bo nigdy nic nie wiadomo, bo dachówki kładli monarchiści (faszyści), a nie Komuniści.
Widzi Pani w postach powyżej, że "siusiaki" czają się wszędzie. Na terenie Unii jesteśmy w stanie zapewnić Pani bezpieczeństwo zaś na innych terenach z bezpieczeństwie bywa różnie.Irmina pisze:...
Ile powitań tyle propozycji przewodników. O matko to teraz Pan mnie nieźle nastraszył. Strzelać?
- Mateusz von Kube
- NIM: 451958
- Kontakt:
Cytując klasyk: "Potwierdzam".Michal Yaqu pisze:Widzi Pani w postach powyżej, że "siusiaki" czają się wszędzie. Na terenie Unii jesteśmy w stanie zapewnić Pani bezpieczeństwo zaś na innych terenach z bezpieczeństwie bywa różnie.Irmina pisze:...
Ile powitań tyle propozycji przewodników. O matko to teraz Pan mnie nieźle nastraszył. Strzelać?
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
W jaki sposób na terenie Unii chcecie mi zapewnić bezpieczeństwo? Nastraszyliście mnie poważnie.Michal Yaqu pisze:Widzi Pani w postach powyżej, że "siusiaki" czają się wszędzie. Na terenie Unii jesteśmy w stanie zapewnić Pani bezpieczeństwo zaś na innych terenach z bezpieczeństwie bywa różnie.Irmina pisze:...
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Winszuję zawrotnej kariery wśród naszych dzielnych junaków. W tym tempie jeszcze przed nadejściem świtu zdąży Pani podbić kilka serc.
Kłaniam się nisko i witam w Królestwie.
- E II
Edward J. Ebruz, r.s.
Irmina pisze:...
W jaki sposób na terenie Unii chcecie mi zapewnić bezpieczeństwo? Nastraszyliście mnie poważnie.
Wystarczy zagłębić się w forum związane z polityką aby zobaczyć jaki stosunek do kobiet mają ugrupowania polityczne, a następnie przeczytać wyniki głosowania z wyszczególnieniem prowincji by samemu wyciągnąć wnioski w której prowincji kobieta może czuć się bezpieczna. Tym samym ponownie zapraszam do zwiedzania Unii od godzin porannych ponieważ za dnia będzie lepiej widać piękne krajobrazy. A teraz Pani wybaczy ale mam jeszcze kilka spraw do załatwienia przed snem i pozwoli Pani, że się pożegnam. Dobranoc.
Witam serdecznie Wasza Mość,Edward II pisze:Winszuję zawrotnej kariery wśród naszych dzielnych junaków. W tym tempie jeszcze przed nadejściem świtu zdąży Pani podbić kilka serc.
E II
To miłe że Wasza Mość zechciała mnie powitać. Nie chciałam żeby moje pojawienia dało taki wydźwięk, ale jeśli to sprawiłam to bardzo przepraszam. Pójdę za radą Szanownego Pana Michała Yaqu i chyba wybiorę sie na zwiedzanie Unii rano.
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Von Kube się zapluł i przez wypluwaną ślinę powiedział "Wasza Królewska Mość wrrrrrrr", więc proszę pisać Wasza Królewska Mość, bo inaczej będę cały w ślinie (komputer też).
Zeby uratować towarzysza życie i komputer bede pisać Wasza Królewska Mość. Mam nadzieje ze mogłam pomóc.
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Dziękuję bardzo.