Co to ma być?

Awatar użytkownika
Nick_Winlove
NIM: 641362
Kontakt:

Co to ma być?

Post autor: Nick_Winlove »

Panie Prezerwatyw Tradycja Radziecki!
Czy pan się zgadza na takie coś?
Angus Kaufman znacząco obniża znaczenie KPD. Czy to jest prawdziwy komunizm? Czy w naszych interesach leży poniżanie ludzi? Rozumiem jeszcze lekkie obrażanie słowne, czy też sprzeciwy, ale to?

Dowiedziałem się jak i sam zauważyłem, że pan Kaufman ma spory problem z pohamowaniem swojego seksualizmu.

To nie jest prawdziwy człowiek lewicy! Dlatego wnoszę o upomnienie jak i publiczne naznaczenie kary panu Kaufmanowi!

Mam wielki szacunek do pana towarzysza Prezerwatyw Tradycja Radziecki, dlatego chce naprawić reputacje KPD i nas wszystkich.
Nick Winlove
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Re: Co to ma być?

Post autor: RomanoPorfavor »

Towarzyszu Winlove,

Nie bardzo rozumiem na czym polegają zarzuty do towarzysza Kaufmana. Do jego działalności publicznej, czy też do działalności artystycznej, czy do jego życia seksualnego? Tak czy inaczej: jeżeli chodzi o działalność publiczną, to proszę o wskazanie konkretnych niewłaściwych zachowań czy działań. Jeżeli chodzi o działalność artystyczną, czy też o jego życie seksualne, to nie stanowią one przedmiotu zainteresowania Partii.

Poza tym zwracam uwagę, że zwracanie się personalnie do mnie w tej sprawie jest o tyle niewłaściwe, że nie jest w żadnej mierze zarządcą czy właścicielem Partii i - pomijając bezpodstawność zarzutów o której pisałem w akapicie wyżej - nawet jeżeli bym chciał, to żadnych kroków w stosunku do tow. Kaufmana bym podjąć nie mógł.

Tym niemniej - jeżeli coś wam, towarzyszu Winlove, leży na wątrobie, to proszę bardzo, powiedzcie, a w dyskusji rozwiążemy problemy, które się tu ujawniają.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Zablokowany

Wróć do „Sekcja E Komunistyczna Partia Dreamlandu”