Towarzysz w potrzebie
- Towarzysz_Pulkownik
- NIM: 404001
- Kontakt:
Towarzysz w potrzebie
Jestem Michał i popieram Komunizm. 6 sierpnia moja żona dokonała aborcji.
Lubię szachy i poezję (Komunizm kocham). Szukam drogi do zmienienia von Witta w szaszłyk i drogi do kariery politycznej w naszym pięknym państwie. Kiedy kolejne wybory?
Lubię szachy i poezję (Komunizm kocham). Szukam drogi do zmienienia von Witta w szaszłyk i drogi do kariery politycznej w naszym pięknym państwie. Kiedy kolejne wybory?
Re: Towarzysz w potrzebie
Czyżby multikonto?
Proszę o wytłumaczenie co ma aborcja do komunizmu? Chyba że Pan ją zastrzelił za to albo zesłał do łagrów to rozumiem ;)
PS. Widzę, że zaczynają się "czerwone ludziki"
Proszę o wytłumaczenie co ma aborcja do komunizmu? Chyba że Pan ją zastrzelił za to albo zesłał do łagrów to rozumiem ;)
PS. Widzę, że zaczynają się "czerwone ludziki"
(-) Michał wicehrabia Yaqu
Dzień dobry!
Wybory właśnie trwają, kolejne za około 4 miesiące - w tych już nie ma Towarzysz prawa głosu, za późno. Widzę, że zarejestrował Towarzysz z rozpędu dwa konta w Dreamlandzie, którego z nich chce Towarzysz używać?
Drogą do kariery politycznej dla miłośników komunizmu jest zdecydowanie KPD.
Wybory właśnie trwają, kolejne za około 4 miesiące - w tych już nie ma Towarzysz prawa głosu, za późno. Widzę, że zarejestrował Towarzysz z rozpędu dwa konta w Dreamlandzie, którego z nich chce Towarzysz używać?
Drogą do kariery politycznej dla miłośników komunizmu jest zdecydowanie KPD.
Gratulujemy.6 sierpnia moja żona dokonała aborcji.
A skąd taki konkretny plan zaraz po przybyciu? ;)Szukam drogi do zmienienia von Witta w szaszłyk
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Kwik!Towarzysz_Pulkownik pisze:Jestem Michał i popieram Komunizm. 6 sierpnia moja żona dokonała aborcji.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
[quote="matmax"]Dzień dobry!
Wybory właśnie trwają, kolejne za około 4 miesiące - w tych już nie ma Towarzysz prawa głosu, za późno. Widzę, że zarejestrował Towarzysz z rozpędu dwa konta w Dreamlandzie, którego z nich chce Towarzysz używać?[quote]
Tego, ponieważ wcześniej poczta mi się zawiesiła. I nie mogłem aktywować.
Wybory właśnie trwają, kolejne za około 4 miesiące - w tych już nie ma Towarzysz prawa głosu, za późno. Widzę, że zarejestrował Towarzysz z rozpędu dwa konta w Dreamlandzie, którego z nich chce Towarzysz używać?[quote]
Tego, ponieważ wcześniej poczta mi się zawiesiła. I nie mogłem aktywować.
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Bo burżuj.matmax pisze:A skąd taki konkretny plan zaraz po przybyciu? ;)Szukam drogi do zmienienia von Witta w szaszłyk
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
KwikPTR pisze:Towarzysz_Pulkownik pisze: Kwik!
Może dlatego, że się dorobił pracując na rozwój Królestwa Dreamlandu przez lata a nie dopiero co przyszedł i pała nienawiścią do osoby której nawet nie zna. Można wiedzieć skąd Pan do nas przybywa?Towarzysz_Pulkownik pisze:Bo burżuj.matmax pisze:A skąd taki konkretny plan zaraz po przybyciu? ;)Szukam drogi do zmienienia von Witta w szaszłyk
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Można wiedzieć skąd Pan do nas przybywa?[/quote]Michal Yaqu pisze: Bo burżuj.
Nie.
- Mateusz von Kube
- NIM: 451958
- Kontakt:
Witam Pana,
czyli kariera polityczna? Widać z kilometra, iż jest Pan komunistą. Polecam zkontaktować się z Tow. Radzieckim.
Co poza polityką ma Pan zamiar robić w Dreamlandzie?
czyli kariera polityczna? Widać z kilometra, iż jest Pan komunistą. Polecam zkontaktować się z Tow. Radzieckim.
Co poza polityką ma Pan zamiar robić w Dreamlandzie?
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Faszysta tfuMateusz von Kube pisze:sskontaktować
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Dobry wieczór,
witam w Królestwie Dreamlandu szanownego Pana Towarzysza. Miło jest mieć jasność, z kim będzie się mieć do czynienia, jeśli Pan chwilę chociaż u nas pożyje, czego niestety dzieciom Pan odmawia. Proszę się rozejrzeć po okolicy i chętniej wdawać się w dyskusje.
(-) Daniel książę von Witt
Premier Rządu Królewskiego
witam w Królestwie Dreamlandu szanownego Pana Towarzysza. Miło jest mieć jasność, z kim będzie się mieć do czynienia, jeśli Pan chwilę chociaż u nas pożyje, czego niestety dzieciom Pan odmawia. Proszę się rozejrzeć po okolicy i chętniej wdawać się w dyskusje.
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Jest Pan dzieckiem?Daniel von Witt pisze:Dobry wieczór,
Czyli wstydzi się Pan swojej obecnej mikronacji i przybywa do nas jako uchodźca. Proszę się nie martwić tutaj odpowiednie służby się Panem zaopiekują, nakarmią i udzielą schronienia.Towarzysz_Pulkownik pisze:Nie.Michal Yaqu pisze: Bo burżuj.
Można wiedzieć skąd Pan do nas przybywa?
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Jest to moja pierwsza mikronacja.
- Mateusz von Kube
- Kontakt:
Czasem tak nas nazywają.Towarzysz_Pulkownik pisze:Faszysta tfuMateusz von Kube pisze:sskontaktować
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Czasem?Mateusz von Kube pisze:Czasem tak nas nazywają.Towarzysz_Pulkownik pisze:Faszysta tfuMateusz von Kube pisze:sskontaktować
Zapraszam do czytania forum i zapoznania się z zasadą działania "mikronacji" oraz naszą historią. Chociaż osoba która Pana tu ściągnęła chyba wszystko opowiedziała. Pan Witt jest słynny nawet poza mikronacjami kto by pomyślał ;)Towarzysz_Pulkownik pisze:Jest to moja pierwsza mikronacja.
- Towarzysz_Pulkownik
- Kontakt:
Tak, von kube
- Mateusz von Kube
- Kontakt:
Towarzysz_Pulkownik pisze:Tak, von kube
Ale miałem dobre intencje!