Uwaga!
Jak już kilkukrotnie informowałam, zakładam partię: Aleksandryjskie Towarzystwo Dreamlandu - ATD.
Jako, że zakładanie partii w pojedynkę mija się z celem, Wszystkich chętnych do wstąpienia w jej szeregi zapraszam do kontaktu.
Partia będzie miała profil konserwatywno -liberalny, zaś szczegóły chcę ustalić z przyszłymi jej Członkami.
Pozdrawiam i zapraszam !!!
Aleksandryjskie Towarzystwo Dremalandu
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Re: Aleksandryjskie Towarzystwo Dremalandu
Czy byłaby Pani skłonna napisać coś więcej na temat programu Towarzystwa? Na czym polega ów oświecony aleksandryzm?
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Oczywiście, tylko ciągle czekam na kogoś, kto chciałby ze mną uczestniczyć.Gaston de Senancour pisze:Czy byłaby Pani skłonna napisać coś więcej na temat programu Towarzystwa? Na czym polega ów oświecony aleksandryzm?
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Może najpierw warto przedstawić ideologię, by ktoś nie pisał się do Pani w ciemno :)
(-) Daniel książę von Witt
(-) Daniel książę von Witt
- Tomasz von Habsburg
- NIM: 659175
- Herb: t10
- Kontakt:
Partie skupiają osoby o podobnych poglądach politycznych. Myślę, że łatwiej Pani kogoś znajdzie, jeżeli zobaczy "bratnią duszę".A.DostojewskaSwarzewska pisze:Oczywiście, tylko ciągle czekam na kogoś, kto chciałby ze mną uczestniczyć.
(-)Tomasz von Habsburg