[Bezzasadny] Wniosek o pouczenie Rektora UKD
-
Winicjusz Stary
- NIM:
[Bezzasadny] Wniosek o pouczenie Rektora UKD
Wasza Królewska Mość,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wystosowanie względem profesora net. Roberta Janusza bnt von Thorn, rektora Uniwersytetu Królewskiego, stosownej reprymendy/stosownego pouczenia mającego na celu zaprzestanie szerzenia nienawiści do osób o odmiennych poglądach i sposobach na v-życie w mikronacjach. Uważam, że nie przystoi Rektorowi Uniwersytetu Królewskiego nawoływanie do likwidacji jednostek, z którymi się Pan profesor nie zgadza i w mojej ocenie takie zachowanie wzywa o pomstę do nieba.
Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wniosku.
Wzorowy obywatel,
Winicjusz Stary
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wystosowanie względem profesora net. Roberta Janusza bnt von Thorn, rektora Uniwersytetu Królewskiego, stosownej reprymendy/stosownego pouczenia mającego na celu zaprzestanie szerzenia nienawiści do osób o odmiennych poglądach i sposobach na v-życie w mikronacjach. Uważam, że nie przystoi Rektorowi Uniwersytetu Królewskiego nawoływanie do likwidacji jednostek, z którymi się Pan profesor nie zgadza i w mojej ocenie takie zachowanie wzywa o pomstę do nieba.
Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wniosku.
Wzorowy obywatel,
Winicjusz Stary
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- Herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Re: Wniosek o pouczenie Rektora Uniwersytetu Królewskiego
Wicehrabiego.
Nie baroneta.
Nie baroneta.
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Słuszna zmiana, baronet to tytuł wsiowy, jak wiadomo. Ale wicehrabia o jeden stopień bardziej przynajmniej, więc zmiana w złym kierunku. A jeżeli tak Ci zależy - popraw podpis, bo tam masz baroneta :D
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Przepraszam, że zapytam, ale czy Wasza Królewska Mość rozpatrzył już mój wniosek czy dopiero będzie go rozpatrywał? :P
- RIIF
- król-senior
- Kontakt:
Wyklepałem.PTR pisze:A jeżeli tak Ci zależy - popraw podpis, bo tam masz baroneta :D
-
Winicjusz Stary
- NIM:
W ogóle jak taki pożeracz trawy może używać takiego języka przed majestatem króla?
Klepać to, Szanowny Profesorek, może sobie poślady swoich sekretarek i też bym się nie chwalił tym na miejscu rektora Uniwersytetu Królewskiego, bo też niezbyt dobrze o Panu świadczy. :)
Klepać to, Szanowny Profesorek, może sobie poślady swoich sekretarek i też bym się nie chwalił tym na miejscu rektora Uniwersytetu Królewskiego, bo też niezbyt dobrze o Panu świadczy. :)
- RIIF
- król-senior
- Kontakt:
Ja już, cieciu, prosiłem, byś zwyczajnie zamknał mordę. Jestem niezrównoważonym psycholem, którego należy w ramach życzliwej pomocy izolować od społeczeństwa.
Jeśli Królewski Majestat chce może mnie odwołać. Serio. Sam zresztą rozważam rezygnację, bo nie pozwolę by jakieś bydle chore psychicznie mnie na każdym kroku obrażało.
Jeśli Królewski Majestat chce może mnie odwołać. Serio. Sam zresztą rozważam rezygnację, bo nie pozwolę by jakieś bydle chore psychicznie mnie na każdym kroku obrażało.
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Jaki profesor von Thorn jest nieszczęśliwy. Napisać Panu ustawę o leczeniu profesora net. Roberta Janusza v-hr von Thorn? Zapewniam, że będą dotacje i inne wspomagania, które Pan tak bardzo kocha. :)
Pan wszędzie widzi obrazę. Trawę dzisiaj Pan już kosił? :D
Pan wszędzie widzi obrazę. Trawę dzisiaj Pan już kosił? :D
- Fiodor Swirydiuk
- NIM: 111007
- Kontakt:
Po tej wypowiedzi psychiatryk będzie skłonny przyjąć bardziej ciebie niż jego. :PJa już, cieciu, prosiłem, byś zwyczajnie zamknał mordę. Jestem niezrównoważonym psycholem, którego należy w ramach życzliwej pomocy izolować od społeczeństwa.
(-)Fiodor Swirydiuk, zły banita i trup
"Im wyżej szybujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, którzy nie potrafią latać" - Friedrich Nietzsche
"Gdybyśmy mieli więcej czasu na dyskusję, prawdopodobnie popełnilibyśmy więcej błędów" - Lew Trocki
"Idei nie można zwalczyć inaczej niż lepszą ideą." Ayn Ryan, "Powrót człowieka pierwotnego"
"Im wyżej szybujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, którzy nie potrafią latać" - Friedrich Nietzsche
"Gdybyśmy mieli więcej czasu na dyskusję, prawdopodobnie popełnilibyśmy więcej błędów" - Lew Trocki
"Idei nie można zwalczyć inaczej niż lepszą ideą." Ayn Ryan, "Powrót człowieka pierwotnego"
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Stary, przecież ty nie umiesz pisać ustaw.Winicjusz Stary pisze:Jaki profesor von Thorn jest nieszczęśliwy. Napisać Panu ustawę o leczeniu profesora net. Roberta Janusza v-hr von Thorn? Zapewniam, że będą dotacje i inne wspomagania, które Pan tak bardzo kocha. :)
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
A NIE MÓWIŁEM? :D :D :D :DRCA pisze:Jestem niezrównoważonym psycholem, którego należy w ramach życzliwej pomocy izolować od społeczeństwa.
-
Winicjusz Stary
- NIM:
A po co mi ta nieumiejętność do życia? Jak trzeba pomóc takim przypadkom jak profesor von Thorn, to pójdę na kurs szybkiego pisania ustaw. :DStary, przecież ty nie umiesz pisać ustaw.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Mogę zaoferować ekspresowy kurs, w trakcie którego wiedzę wtłacza się mechanicznie doodbytniczo. Działa śpiewająco!Winicjusz Stary pisze:A po co mi ta nieumiejętność do życia? Jak trzeba pomóc takim przypadkom jak profesor von Thorn, to pójdę na kurs szybkiego pisania ustaw. :D
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Towarzysz chyba pomylił dziurki. To premier von Witt wygrał konkurs na doodbytnicze wsadzanie. :D
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Może potwierdzić skuteczność!