Ten Tygodnik Luindorski to postaram się ściągnąć z tej Planetki, bo redaktorzy tej gazety już całkowicie odlecieli i obrażają swą postawą innych ludzi. :P
Patryku I, królu Natanii, jam jest Stary, Winicjusz Stary i jeszcze nie miałem okazji się z Tobą przywitać, a że nikt nie ma głowy z tej gazetki, która niedługo zniknie z Planety niczym pisma, które już zanikły, bo komuś coś nie pasowało niczym hitlerowcom i komunistom żydy, polaczki i wszelakiej maści intelektualiści, to pozwolę sobie, bez uzyskiwania jakiś dostępów i pozwoleń, na wywiad z Szanownym Panem, bo przyznam się szczerze, że Waszej Wysokości w ogóle nie znam.
Zatem, cieszę się bardzo, że odwiedziłeś ten kraj i wyrażasz chęci do jakiejkolwiek aktywności poprzez to, że najpierw chcesz opowiedzieć coś o swojej przeszłości młodocianym i starszym kmiotom, którzy zamieszkują, a czasem pomieszkują, tę krainę. Najsampierw powiedz mi, proszę, jako totalnemu tłumokowi, który nie zna się kompletnie na dinozaurach, kim jest dinozaur o numerze seryjnym Patryk I Labacki i co się stało, że podszedłeś do dreamlandzkiego płota?
Patryk I Labacki - król Natanii od 7 lipca 2004 roku do 27 listopada 2005 roku oraz od 11 stycznia 2006 roku do dziś.
Swą przygodę z v światem rozpocząłem w 2003 roku w Cesarstwie Teutonii.
Jak każdy mieszkaniec mikronacji "przeszedłem" także przez Dreamland będąc min. ministrem pracy w Republice Weeblandu :)
Po za tym moją v małżonką była bardzo znana w Dreamlandzie - Fabiola de Wilibard a Natania ściśle współpracowała z Królestwem Dreamalndu i Królestwem Scholandii :)
To tak w bardo szybkim skrócie.Proszę pytać :)
Natania była członkiem OPM. W pewnym momencie nawet wpuściła na jej loże przedstawicieli Ciprofloksji - w krótkim okresie, kiedy Ciprofloksjanie wykorzystywali naiwność Natańczyków, którzy dobrowolnie oddali im Tauchirę. Ponieważ Ciprofloksjanie zaczęli robić bydło, to szybko sytuacja się pogorszyła i skończyło się zerwaniem porozumień między Natanią a Ciprofloksją... choć ponieważ Natańczycy woleli mieć sprawę z głowy, to zostawili im Tauchirę.
Nadal mam o to uraz, Patryku :P
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)