Projekt Polityczny.
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Re: Projekt Polityczny.
O utworzeniu partii napisała Pani jedno zdanie. Reszta jest o "organizacjach charytatywnych".
(-) Daniel książę von Witt
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Cóż, chciałabym zasłynąć jako wielka donatorka fundacji charytatywnych.Daniel von Witt pisze:O utworzeniu partii napisała Pani jedno zdanie. Reszta jest o "organizacjach charytatywnych".
Zresztą cały projekt będzie nosił miano ''Fundacja im.Aleksandry Izabelli Dostojewskiej Swarzewskiej - Dobre Serce''
- Jakub Goferow
- NIM: 443782
- Kontakt:
Jakoś w Dreamlandzie nie widzę biednych.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Cóż, chciałabym zasłynąć jako wielka donatorka fundacji charytatywnych.
Zresztą cały projekt będzie nosił miano ''Fundacja im.Aleksandry Izabelli Dostojewskiej Swarzewskiej - Dobre Serce''
"Kto nie szanuje i nie ceni swojej przeszłości, ten nie jest godzien szacunku, teraźniejszości ani prawa do przyszłości."-Józef Piłsudski
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Ja rozumiem, Premierze von Witt, żeś pies na baby, ale może byś w końcu zaprosił Pannę Aleksandrę na kawkę i dobre ciacho? :P Proszę się pospieszyć, bo dr Kaufmann może Pana wyprzedzić. :D
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Miej serce i patrzaj sercem, Panie Jakubie...Jakub Goferow pisze:Jakoś w Dreamlandzie nie widzę biednych.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Cóż, chciałabym zasłynąć jako wielka donatorka fundacji charytatywnych.
- Iwan Pietrow-Dostojewski
- NIM:
- Kontakt:
Czy Pani Aleksandra będzie organizować zbiórki odzieży i żywności dla biednych mieszkańców Brodrii, uciskanych przez straszliwego władcę, jakim niewątpliwie jestem?
(-) Iwan I Szalony, Car Brodrii
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Pan niestety nie jest tyle straszny, co żenujący ;) .Iwan Pietrow-Dostojewski pisze:Czy Pani Aleksandra będzie organizować zbiórki odzieży i żywności dla biednych mieszkańców Brodrii, uciskanych przez straszliwego władcę, jakim niewątpliwie jestem?
- NIM:
- Kontakt:
Rad jestem, gdy widzę motłoch posiadający własne zdanie! Przynajmniej można wtedy zesłać więcej ludzi na mroźne, brodryjskie pustkowia...A.DostojewskaSwarzewska pisze:Pan niestety nie jest tyle straszny, co żenujący ;) .Iwan Pietrow-Dostojewski pisze:Czy Pani Aleksandra będzie organizować zbiórki odzieży i żywności dla biednych mieszkańców Brodrii, uciskanych przez straszliwego władcę, jakim niewątpliwie jestem?
Rączki całuję,
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Jakże niezmiernie bawią mnie pańskie komentarze i tytułowanie się ''carem Brodrii'', przy jednoczesnym braku jakichkolwiek związków z tym krajem...Iwan Pietrow-Dostojewski pisze:Rad jestem, gdy widzę motłoch posiadający własne zdanie! Przynajmniej można wtedy zesłać więcej ludzi na mroźne, brodryjskie pustkowia...A.DostojewskaSwarzewska pisze:Pan niestety nie jest tyle straszny, co żenujący ;) .Iwan Pietrow-Dostojewski pisze:Czy Pani Aleksandra będzie organizować zbiórki odzieży i żywności dla biednych mieszkańców Brodrii, uciskanych przez straszliwego władcę, jakim niewątpliwie jestem?
Rączki całuję,
O mój Boże... mam tylko nadzieję, że Brodria nie skończy tak jak Hasseland pod pańskim ''czerwony królu'' panowaniem, a przepraszam .... już praktycznie nie istnieje! Więc o czym my mówimy?!
-
Maciej Kamiński
- NIM:
- Kontakt:
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Trzeba było pozwolić wykłócić się we wspólnym domu, a nie zabijać bez jakiegokolwiek prawa.Maciej Kamiński pisze:Serce się kraje, gdy babcia z wnukiem się kłóci.
-
Ivan von Lichtenstein
- Numer GG: 2614660
- NIM:
- Kontakt:
Królestwo Dreamlandu stało się ciekawym miejscem, na którym rozstrzygną się losy Bialenii i Brodrii.
Kiedyś będzie się do tego wracać.
- NIM:
- Kontakt:
Jakże podle się z tym czuję!Maciej Kamiński pisze:Serce się kraje, gdy babcia z wnukiem się kłóci.
Zabił zgodnie z prawem. Maciej zawsze zabija zgodnie z prawem. Poza tym uważam, iż kobiety nie powinny zajmować się polityką.Trzeba było pozwolić wykłócić się we wspólnym domu, a nie zabijać bez jakiegokolwiek prawa.
Nic się nie rozstrzygnie, gdyż Pani Aleksandra może jedynie pokrzyczeć sobie tutaj, na dreamlandzkim forum, nie robiąc przy tym żadnego wrażenia na rządzących Brodrią i Bialenią.Królestwo Dreamlandu stało się ciekawym miejscem, na którym rozstrzygną się losy Bialenii i Brodrii.
Ale owszem, zgadzam się z tym, że będziemy do tego wracać. Ze śmiechem, bo takiego cyrku w wykonaniu Pani Aleksandry dawno nie było.
-
Winicjusz Stary
- NIM:
A cóż to za dziadyga niewychowana tu się przyczłapała? A gdzie się klozetowa mość przywitała? Tu jest Dreamland, a nie obora o nazwie Bialenia. Ja Was bydloki nauczę chadzania po trawce. :D
To, że ten na Ka i kończy mu się na niski nie przepada w ogóle za kobietami, to ja wiem. A przyznawał się, że z własną pałą sobie nie radzi, to sięga po sztuczną? :D
To, że ten na Ka i kończy mu się na niski nie przepada w ogóle za kobietami, to ja wiem. A przyznawał się, że z własną pałą sobie nie radzi, to sięga po sztuczną? :D
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
I ty mnie błagałeś, żebym zostawiła dla ciebie Andrzeja... buhhahahhahIwan Pietrow-Dostojewski pisze:Jakże podle się z tym czuję!Maciej Kamiński pisze:Serce się kraje, gdy babcia z wnukiem się kłóci.
Zabił zgodnie z prawem. Maciej zawsze zabija zgodnie z prawem. Poza tym uważam, iż kobiety nie powinny zajmować się polityką.Trzeba było pozwolić wykłócić się we wspólnym domu, a nie zabijać bez jakiegokolwiek prawa.
Nic się nie rozstrzygnie, gdyż Pani Aleksandra może jedynie pokrzyczeć sobie tutaj, na dreamlandzkim forum, nie robiąc przy tym żadnego wrażenia na rządzących Brodrią i Bialenią.Królestwo Dreamlandu stało się ciekawym miejscem, na którym rozstrzygną się losy Bialenii i Brodrii.
Ale owszem, zgadzam się z tym, że będziemy do tego wracać. Ze śmiechem, bo takiego cyrku w wykonaniu Pani Aleksandry dawno nie było.
Wiesz, co?
Weź to serce, wyjdz na drogę i nie pytaj się dlaczego.
Pozdrawiam,
Aleks ;) .
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Jak rozwija się Pani inicjatywa polityczna? Można spodziewać się powstania partii czy tylko organizacji społecznych?
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Żądam utworzenia Rządu Londyńskiego :D :D
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Do Centralnego Rejestru Instytucji i Przedsiębiorstw wpłynął już wniosek rejestracji "Kancelarii Prezydenta Republiki Bialeńskiej". Na razie jednak odmawia się jego zatwierdzenia z uwagi na sugerowaną nazwę organizacji.
Premier Rządu Królewskiego
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
A odmowa ma jakaś podstawę w prawie?
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Taką, że nie zostanie zarejestrowana organizacja nienależąca do państwa, które rzekomo jest przez nią reprezentowane. Pani Aleksandra nie ma umocowania Republiki Bialeńskiej.