Witam :)
Witam :)
Witam bardzo serdecznie.
Nazywam się Patryk I Labacki i jestem królem Natanii choć większość Dreamlandczyków mnie pewnie zna z historii ;)
Przybyłem tutaj odwiedzić i powspominać mój pobyt w tym pięknym królestwie :)
Pozdrawiam
Patryk I Labacki
Nazywam się Patryk I Labacki i jestem królem Natanii choć większość Dreamlandczyków mnie pewnie zna z historii ;)
Pozdrawiam
Patryk I Labacki
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Re: Witam :)
Witam w Królestwie Dreamlandu i zachęcam nie tylko do zwiedzania, ale również do zaczepiania nas w dyskusjach i inicjowania własnych. Miłego pobytu.
(-) Daniel książę von Witt
Premier Rządu Królewskiego
(-) Daniel książę von Witt
Premier Rządu Królewskiego
-
Paweł Zanik
- NIM:
Tyś jest król, a jam jest Zanik. :D
Kłaniam się. :)
Kłaniam się. :)
-Redaktor naczelny "Atomicznego Wizjonera"
-były redaktor "Królewskich Indagacji"
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Siemka Labacjusz ;)
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Towarzysz Radziecki w Dreamandzie? <wow> ;)
Panie Zanik pańskie nazwisko coś mi mówi i jest mi znane jednak mój umysł dinozaura nie może sobie przypomnieć skąd :)
Panie Zanik pańskie nazwisko coś mi mówi i jest mi znane jednak mój umysł dinozaura nie może sobie przypomnieć skąd :)
-
Paweł Zanik
- NIM:
Cieszę się, że dinozaury mnie pamiętają. :D
-Redaktor naczelny "Atomicznego Wizjonera"
Dinozaury mają pamięć dobrą ;)
Gdyby byli chętni to opowiem o starych czasach prehistorycznych wirtualnego świata :D
Gdyby byli chętni to opowiem o starych czasach prehistorycznych wirtualnego świata :D
- ABW
- Numer GG: 47635658
- NIM: 148603
- Herb: a11
- Kontakt:
Witam serdecznie, jestem bardzo ciekaw opowieści o dawnych czasach. Czy mógłby Wasza Królewska Mość opowiedzieć o swoich początkach w mikronacjach? Tak w ogóle to naszej lokalnej gazecie Tygodniku Luindorskim mamy taki dział "Survival" gdzie trochę starsi mikronauci opowiadają o swoich początkach w v-świecie, tylko ,że jeszcze nikt się nie zdecydował na opowieść w tym dziale i czy WKM byłby chętny coś o sobie powiedzieć ciekawego na łamach naszego Tygodnika? Albo nawet jak nie w Tygodniku to tutaj na forum tez byłoby bardzo miło usłyszeć ciekawe historie od kogoś takiego doświadczonego jak Wasza Ekselencja.Patryk_I pisze:Dinozaury mają pamięć dobrą ;)
Pozdrawiam :)
Bardzo chętnie opowiem o starych dobrych czasach na łamach tygodnika :)
Proszę mi tylko dać 1-2 dni na spisanie tego wszystkiego chyba że chce pan przeprowadzić wywiad ;)
Właśnie uświadomiłem sobie że 7 lipca minęło 12 lat odkąd jestem królem ale to jest taka ciekawostka :)
Proszę mi tylko dać 1-2 dni na spisanie tego wszystkiego chyba że chce pan przeprowadzić wywiad ;)
Właśnie uświadomiłem sobie że 7 lipca minęło 12 lat odkąd jestem królem ale to jest taka ciekawostka :)
- ABW
- Numer GG: 47635658
- NIM: 148603
- Herb: a11
- Kontakt:
Jakoś na wywiad nie mam głowy i inni redaktorzy też nie mają raczej. Porozmawiam z właścicielem Tygodnika o dostęp do panelu, gdzie mógłby WKM zamieścić swój tekst. Gratuluję tak długiego stażu królewskiego, chociaż szkoda, że Natania nie jest do dziś aktywna, ale jak wiadomo nie wszystko stracone. Dobrze by było gdyby coś się w WKM państwie ruszyło. :)Patryk_I pisze:Bardzo chętnie opowiem o starych dobrych czasach na łamach tygodnika :)
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- Herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Siemka! Natania odżywa?!Patryk_I pisze:Witam bardzo serdecznie.
Pozdrawiam
Patryk I Labacki
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Jak mikronacja widzi takiego Janusza, to więdnie. Dlatego towarzyszu von Thorn, wróćcie do swojej pracy na największym cmentarzysku o nazwie Sarmacja. :P
- Mateusz von Kube
- NIM: 451958
- Kontakt:
Oj zdziwiłby się Pan. :)Patryk_I pisze:Jakoś na wywiad nie mam głowy i inni redaktorzy też nie mają raczej
Dumny Otaku - sir Mateusz von Kube
-
Winicjusz Stary
- NIM:
To łapać ofiarę i przeprowadzać z nim wywiad. :P
Ofiara już czeka ;)Winicjusz Stary pisze:To łapać ofiarę i przeprowadzać z nim wywiad. :P
Witam RCA :)RCA pisze:Siemka! Natania odżywa?!
Mam nadzieje że ożyje na dobre :)
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Czy ofiara jest gotowa zadać sobie sama pytanie? :D
- RIIF
- król-senior
- Kontakt:
Patryku zatem zapraszam do współpracy, jak za dawnych czasów! :D No i do zobaczenia na boiskach SLP :DPatryk_I pisze:Witam RCA :) Mam nadzieje że ożyje na dobre :)
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Idź, idź, Januszu, popasać się na trawce. Jak będziesz potrzebował wydojenia, to zamucz. :D
- RIIF
- król-senior
- Kontakt:
Morda w kubeł cieciu.Winicjusz Stary pisze:Idź, idź, Januszu, popasać się na trawce. Jak będziesz potrzebował wydojenia, to zamucz. :D
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Bo pojedziesz do rzeźni jak będziesz niegrzeczny. :D Parkę udźca z wołowiny bym potrzebował. :P