Projekt Polityczny.
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Projekt Polityczny.
Szanowni Państwo!
W dniu dzisiejszym zostałam obywatelem Królestwa Dreamlandu. Od razu postanawiam przejść do ciężkiej, aczkolwiek owocnej pracy na rzecz tego wspaniałego Państwa.
Już wkrótce ukaże się pierwszy numer mojej autorskiej gazety ''PRAWDA'', poruszę w niej bieżące tematy polityczne, a także postaram się opowiedzieć w sposób obiektywny i niezakłamany swoją historię, jak i opiszę mechanizmy, które są stosowane przez pewną grupę osób w celu obalania głów państwa i przejmowania kontroli nad poszczególnymi osobami.
Ponadto postanowiłam założyć dwie organizacje polityczne, do których chciałabym przeprowadzić rekrutację.
Po pierwsze, zastanawiam się nad utworzeniem partii o dosyć szerokim profilu ''aleksandryjsko-liberalnym''.
Po drugie, wciąż leży mi na sercu sytuacja w moich rodzinnych stronach, dlatego powstanie Kancelaria Carycy Brodrii, która będzie promowała obalenie czerwonego dyktatora, bezprawnie nazywającego siebie ''carem''.
Dodatkowo rozważam założenie Kancelarii Prezydenta Republiki Bialeńskiej na Uchodzctwie, gdyż jak wiadomo wszystkim byłam obalona nielegalnie i nigdy nie złożyłam urzędu, zaś sama Republika znajduje się dzisiaj pod okupacją Hasselandu.
Wszystkich zainteresowanych udziałem w powyższych projektach, zapraszam do kontaktu :D .
W dniu dzisiejszym zostałam obywatelem Królestwa Dreamlandu. Od razu postanawiam przejść do ciężkiej, aczkolwiek owocnej pracy na rzecz tego wspaniałego Państwa.
Już wkrótce ukaże się pierwszy numer mojej autorskiej gazety ''PRAWDA'', poruszę w niej bieżące tematy polityczne, a także postaram się opowiedzieć w sposób obiektywny i niezakłamany swoją historię, jak i opiszę mechanizmy, które są stosowane przez pewną grupę osób w celu obalania głów państwa i przejmowania kontroli nad poszczególnymi osobami.
Ponadto postanowiłam założyć dwie organizacje polityczne, do których chciałabym przeprowadzić rekrutację.
Po pierwsze, zastanawiam się nad utworzeniem partii o dosyć szerokim profilu ''aleksandryjsko-liberalnym''.
Po drugie, wciąż leży mi na sercu sytuacja w moich rodzinnych stronach, dlatego powstanie Kancelaria Carycy Brodrii, która będzie promowała obalenie czerwonego dyktatora, bezprawnie nazywającego siebie ''carem''.
Dodatkowo rozważam założenie Kancelarii Prezydenta Republiki Bialeńskiej na Uchodzctwie, gdyż jak wiadomo wszystkim byłam obalona nielegalnie i nigdy nie złożyłam urzędu, zaś sama Republika znajduje się dzisiaj pod okupacją Hasselandu.
Wszystkich zainteresowanych udziałem w powyższych projektach, zapraszam do kontaktu :D .
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Re: Projekt Polityczny.
Aby założyć partię polityczną należy spełnić warunki opisane w Ustawie Federalnej z dnia 7 maja 2016 roku o partiach politycznych. Partia musi posiadać min. 2 członków, statut i program określający cele i ideologię. Życzę powodzenia w realizacji Pani planów związanych z ugrupowaniem politycznym.
(-) Daniel książę von Witt
Premier Rządu Królewskiego
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Daniel von Witt pisze:Aby założyć partię polityczną należy spełnić warunki opisane w Ustawie Federalnej z dnia 7 maja 2016 roku o partiach politycznych. Partia musi posiadać min. 2 członków, statut i program określający cele i ideologię. Życzę powodzenia w realizacji Pani planów związanych z ugrupowaniem politycznym.
Dziękuję serdecznie za pomoc :D. To zaszczyt być obywatelem Państwa z tak wyśmienitym Premierem.
Dodatkowo ten avatar... sublime ;).
- Chamberlain
- obywatel
- Numer GG: 62994040
- NIM: 866253
- Kontakt:
Brzmi intrygująco. Życzę powodzenia przy nowym przedsięwzięciu.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Już wkrótce ukaże się pierwszy numer mojej autorskiej gazety ''PRAWDA'', poruszę w niej bieżące tematy polityczne, a także postaram się opowiedzieć w sposób obiektywny i niezakłamany swoją historię, jak i opiszę mechanizmy, które są stosowane przez pewną grupę osób w celu obalania głów państwa i przejmowania kontroli nad poszczególnymi osobami.
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
- - [Margrabia Inselburga]
- Robert Dąbski
- NIM:
- Kontakt:
Wszystko to w stylu wirtualnego Leszka Bubla czy jakiś nowy odłam obiektywizmu? Szykuje się szopka godna nominacji do Klopsa Roku.A.DostojewskaSwarzewska pisze:Szanowni Państwo!
/-/ Robert Dąbski-Hans
Sclavińczyk;
Były prezydent Trizondalu /dwukrotny/;
Redaktor Naczelny The Politique;
Sclavińczyk;
Były prezydent Trizondalu /dwukrotny/;
Redaktor Naczelny The Politique;
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Oto i przykład kolejnego ataku, zainspirowanego postaciami panów ''K''.Robert Dąbski pisze:Wszystko to w stylu wirtualnego Leszka Bubla czy jakiś nowy odłam obiektywizmu? Szykuje się szopka godna nominacji do Klopsa Roku.A.DostojewskaSwarzewska pisze:Szanowni Państwo!
Jak można być tak ślepo kroczącym za ludzką głupotą?!
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Witam na pokładzie. Jestem pod wrażeniem rozmachu działania.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Dziękuję serdecznie :D. Zawsze staram się działać całym sercem na rzecz mojego Kraju, a niewątpliwie Dreamland stał się dla mnie nową Ojczyzną.Gaston de Senancour pisze:Witam na pokładzie. Jestem pod wrażeniem rozmachu działania.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Emigracyjne (i to z dwóch państw jednocześnie!) szury swarzystowskie w Dreamlandzie? Pychota! Czekam na realizację :)
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Jakub Goferow
- NIM: 443782
- Kontakt:
Moim zdaniem najpierw powinna pani złożyć prośbę do Parlamentu Królewskiego lub Jego Wysokości Króla Edwarda II. I tak w ogóle nie powinna pani mieszać innych państw w problemy pani kraju. Powinna je pani rozwiązać wewnętrznie.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Dodatkowo rozważam założenie Kancelarii Prezydenta Republiki Bialeńskiej na Uchodzctwie, gdyż jak wiadomo wszystkim byłam obalona nielegalnie i nigdy nie złożyłam urzędu, zaś sama Republika znajduje się dzisiaj pod okupacją Hasselandu.
"Kto nie szanuje i nie ceni swojej przeszłości, ten nie jest godzien szacunku, teraźniejszości ani prawa do przyszłości."-Józef Piłsudski
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Moja działalność nie będzie samowolna, ponadto jestem obywatelką Królestwa Dreamlandu i wszystkie powyższe nie będą miały rangi międzynarodowej, gdyż specyfika Carstwa wyraznie wskazuje, że jest ono własnością prywatną rodziny panującej, w tym wypadku moją. Co do Bialenii, to podobnie...Jakyuba Goferow pisze:Moim zdaniem najpierw powinna pani złożyć prośbę do Parlamentu Królewskiego lub Jego Wysokości Króla Edwarda II. I tak w ogóle nie powinna pani mieszać innych państw w problemy pani kraju. Powinna je pani rozwiązać wewnętrznie.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Dodatkowo rozważam założenie Kancelarii Prezydenta Republiki Bialeńskiej na Uchodzctwie, gdyż jak wiadomo wszystkim byłam obalona nielegalnie i nigdy nie złożyłam urzędu, zaś sama Republika znajduje się dzisiaj pod okupacją Hasselandu.
- Jakub Goferow
- Kontakt:
Bialenia nie może być własnością prywatną. Jest republiką, czyli rzeczą publiczną. I nie może pani utworzyć pełnoprawnego rządu na uchodźctwie bez zgogy rządu naszego kraju.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Moja działalność nie będzie samowolna, ponadto jestem obywatelką Królestwa Dreamlandu i wszystkie powyższe nie będą miały rangi międzynarodowej, gdyż specyfika Carstwa wyraznie wskazuje, że jest ono własnością prywatną rodziny panującej, w tym wypadku moją. Co do Bialenii, to podobnie...
"Kto nie szanuje i nie ceni swojej przeszłości, ten nie jest godzien szacunku, teraźniejszości ani prawa do przyszłości."-Józef Piłsudski
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Ale ja nie chcę tworzyć żadnych władz na uchodzctwie... :PJakyuba Goferow pisze:Bialenia nie może być własnością prywatną. Jest republiką, czyli rzeczą publiczną. I nie może pani utworzyć pełnoprawnego rządu na uchodźctwie bez zgogy rządu naszego kraju.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Moja działalność nie będzie samowolna, ponadto jestem obywatelką Królestwa Dreamlandu i wszystkie powyższe nie będą miały rangi międzynarodowej, gdyż specyfika Carstwa wyraznie wskazuje, że jest ono własnością prywatną rodziny panującej, w tym wypadku moją. Co do Bialenii, to podobnie...
- Jakub Goferow
- Kontakt:
To w takim razie po co pani chce stworzyć kancelarię? Na pokaz? Żeby pokazać Dreamlandczykom, że jest pani kimś więcej od nich? Zeby się pochwalić sprawowanym do niedawna urzędem? A tak w ogóle pani mówi, że Dreamland to pani nowa ojczyzna. To może pani się skupi na ojczyźnie, a nie na straconej władzy.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Dodatkowo rozważam założenie Kancelarii Prezydenta Republiki Bialeńskiej na Uchodzctwie
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
Nikomu niczego pokazywać nie chcę, a tym bardziej nie muszę. Po prostu jestem przyzwyczajona do ochrony własności i głoszenia prawdy.Jakyuba Goferow pisze:To w takim razie po co pani chce stworzyć kancelarię? Na pokaz? Żeby pokazać Dreamlandczykom, że jest pani kimś więcej od nich? Zeby się pochwalić sprawowanym do niedawna urzędem? A tak w ogóle pani mówi, że Dreamland to pani nowa ojczyzna. To może pani się skupi na ojczyźnie, a nie na straconej władzy.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Dodatkowo rozważam założenie Kancelarii Prezydenta Republiki Bialeńskiej na Uchodzctwie
-
Winicjusz Stary
- NIM:
Wać Pan chyba raczy żartować konstruując tego typu mowy względem obywatelki Dreamlandu. Szanowna Pani Swarzewska jest obywatelką Dreamlandu od jakiegoś czasu i ma prawo działać jak chce, a pytania typu po co Pani to robi są po prostu nie na miejscu.To w takim razie po co pani chce stworzyć kancelarię? Na pokaz? Żeby pokazać Dreamlandczykom, że jest pani kimś więcej od nich? Zeby się pochwalić sprawowanym do niedawna urzędem? A tak w ogóle pani mówi, że Dreamland to pani nowa ojczyzna. To może pani się skupi na ojczyźnie, a nie na straconej władzy.
A Pan na czym się skupia, co? Bo za dużo projektów spod Pana rączki w Parlamencie Królewskim nie widziałem, ale od wytykania i mówienia innym, co mają robić, to jest Pan pierwszy. Zakasaj, Pan, rękawy i do roboty!
- Jakub Goferow
- Kontakt:
Tylko, że Dreamlandczykom pani "własność" nie jest do życia potrzebna.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Nikomu niczego pokazywać nie chcę, a tym bardziej nie muszę. Po prostu jestem przyzwyczajona do ochrony własności i głoszenia prawdy.
- Jakub Goferow
- Kontakt:
Tylko gdyby robiła coś co Dreamlandowi jest bardziej potrzebne...Winicjusz Stary pisze: Wać Pan chyba raczy żartować konstruując tego typu mowy względem obywatelki Dreamlandu. Szanowna Pani Swarzewska jest obywatelką Dreamlandu od jakiegoś czasu i ma prawo działać jak chce, a pytania typu po co Pani to robi są po prostu nie na miejscu.
Wszystko w swoim czasie.Wincjusz Stary pisze: A Pan na czym się skupia, co? Bo za dużo projektów spod Pana rączki w Parlamencie Królewskim nie widziałem, ale od wytykania i mówienia innym, co mają robić, to jest Pan pierwszy. Zakasaj, Pan, rękawy i do roboty!
-
Aleksandra_Dostojewska
- NIM:
- Kontakt:
To tak jakbym ja powiedziała, że pańska własność też nie jest nikomu tutaj potrzebna. Jako obywatele tego Kraju, mamy prawi do pielęgnowania swoich prywatnych dóbr.Jakub Goferow pisze:Tylko, że Dreamlandczykom pani "własność" nie jest do życia potrzebna.A.DostojewskaSwarzewska pisze: Nikomu niczego pokazywać nie chcę, a tym bardziej nie muszę. Po prostu jestem przyzwyczajona do ochrony własności i głoszenia prawdy.
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Ściśle rzecz ujmując - od kilkunastu godzin.Winicjusz Stary pisze:Szanowna Pani Swarzewska jest obywatelką Dreamlandu od jakiegoś czasu i ma prawo działać jak chce, a pytania typu po co Pani to robi są po prostu nie na miejscu.