Witam

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Fiodor Swirydiuk
NIM: 111007
Kontakt:

Witam

Post autor: Fiodor Swirydiuk »

Dzień dobry, jestem Fiodor Swirydiuk i jestem byłym obywatelem Republiki Bialeńskiej (którego bardzo nie lubił i raczej nie lubi Towarzysz Radziecki) oraz obywatelem Imperium Abachazji, starając się o odbudowę tego kraju po marazmie. Będę się tu co jakiś czas wypowiadał i był szczery w swoich wypowiedziach.
P.S. Tak samo jak Aleksandrę tak i mnie zastrzelono przez co w Bialenii jestem martwy, w Sarmacji jestem banitą, a reszta mikroświata jest dla mnie otwarta.
(-)Fiodor Swirydiuk, zły banita i trup
"Im wyżej szybujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, którzy nie potrafią latać" - Friedrich Nietzsche
"Gdybyśmy mieli więcej czasu na dyskusję, prawdopodobnie popełnilibyśmy więcej błędów" - Lew Trocki
"Idei nie można zwalczyć inaczej niż lepszą ideą." Ayn Ryan, "Powrót człowieka pierwotnego"
Awatar użytkownika
ABW
Numer GG: 47635658
NIM: 148603
Herb: a11
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: ABW »

Witam serdecznie w Królestwie Dreamlandu. Czyli Pana też zastrzelili w Bialenii, opowiedziałby Pan za co został tak brutalnie potraktowany?
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Fiodor Swirydiuk
Kontakt:

Auksencjusz Butodziej pisze:Witam serdecznie w Królestwie Dreamlandu. Czyli Pana też zastrzelili w Bialenii, opowiedziałby Pan za co został tak brutalnie potraktowany?
Tak, zostałem zastrzelony. Byłem jak to mawia Krzysztof Razorblade vel Ronon Dex: "Głupim uciążliwym trollem i spamerem, który nam przeszkadza w rozwoju państwa".
Aktywność RB.docx
(36.26 KiB) Pobrany 47 razy
Odkąd nie ma Aleksandry Dostojewskiej-Swarzewskiej (marzec) i mnie (czerwiec) aktywność im spada, a ja się cieszę...
P.S. Oczywiście Lipiec się nie skończył i może wyjdą na prostą.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2016, 00:56 przez Fiodor Swirydiuk, łącznie zmieniany 1 raz.
"Im wyżej szybujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, którzy nie potrafią latać" - Friedrich Nietzsche
"Gdybyśmy mieli więcej czasu na dyskusję, prawdopodobnie popełnilibyśmy więcej błędów" - Lew Trocki
"Idei nie można zwalczyć inaczej niż lepszą ideą." Ayn Ryan, "Powrót człowieka pierwotnego"
Aleksandra_Dostojewska
NIM:
Kontakt:

Post autor: Aleksandra_Dostojewska »

Fiodor Swirydiuk pisze:
Auksencjusz Butodziej pisze:Witam serdecznie w Królestwie Dreamlandu. Czyli Pana też zastrzelili w Bialenii, opowiedziałby Pan za co został tak brutalnie potraktowany?
Tak, zostałem zastrzelony. Byłem jak to mawia Krzysztof Razorblade vel Ronon Dex: "Głupim uciążliwym trollem i spamerem, który nam przeszkadza w rozwoju państwa".
Aktywność RB.docx
Odkąd nie ma Aleksandry Dostojewskiej-Swarzewskiej (marzec) i mnie (czerwiec) aktywność im spada, a ja się cieszę...

Witam i ja Ciebie Kochany Fiodorze.

Fiodor również został usunięty z tej wielkiej hasselandzkiej DEMOKRACI (!?), gdyż jak wiadomo nie istnieje w demokracjach coś takiego jak wolność wypowiedzi.
Awatar użytkownika
ABW
Numer GG: 47635658
NIM: 148603
Herb: a11
Kontakt:

Post autor: ABW »

Rzeczywiście, słupki aktywności wejść ostatnio nie są zadowalające, a nawet są powodem do smutku (oczywiście dla Bialenii).

Zarówno Pan, Panie Fiodorze jak i Pani Aleksandra, mozecie być pewni, że dopóki nie obrażacie, grozicie lub robicie gorsze rzeczy wobec innych, to nikt nie skaże was na banicję, ani rozstrzelanie.

Kojarzą może Państwo Pawła Zanika - znanego z wulgarnych i odnoszących się do życia realnego wypowiedzi człowieka. Ma on u nas bana pernamentnego, a mimo to Jego Królewska Mość daje mu szansę, tym bardziej, że ostatnio pokazał, że potrafi normalnie rozmawiać. Jakoś Dreamland jest bardzo tolerancyjny, co raczej dobrze świadczy o jego obywatelach. No i wolność słowa jest tu czasami nawet na wyrost traktowana jako coś bardzo ważnego, więc nie ma powodów do niepokoju, że tu w naszym Królestwie zostaną Państwo źle i okrutnie potraktowani.
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Winicjusz Stary
NIM:

Post autor: Winicjusz Stary »

Paweł Zanik? Nie znam tego poczciwego człowieka.

Tak poza tym, witam Jego Mościa Swirydiuka, co z diukiem zadarł. :P
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Witam Pana Fiodora,

Królestwo Dreamlandu wydaje mi się krajem zesłanym wam przez Opatrzność - zmierzają tu wszyscy z wykonanymi wyrokami śmierci :) Cieszymy się wszyscy, że znajdujecie tu swoje drugie i każde kolejne życie.

(-) Daniel książę von Witt
Premier Rządu Królewskiego
Awatar użytkownika
Fiodor Swirydiuk
Kontakt:

Winicjusz Stary pisze:Paweł Zanik? Nie znam tego poczciwego człowieka.

Tak poza tym, witam Jego Mościa Swirydiuka, co z diukiem zadarł. :P
Witam cię Winicjuszu, co także zraniony został przez mości Diuka Piotra.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Numer GG: 62994040
NIM: 866253
Kontakt:

Post autor: Chamberlain »

Przyłączam się do powitań. Będzie się Pan ubiegał o obywatelstwo?
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
Awatar użytkownika
Fiodor Swirydiuk
Kontakt:

Chamberlain pisze:Przyłączam się do powitań. Będzie się Pan ubiegał o obywatelstwo?
Tego nie wiem, ale w przyszłości to możliwe.
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

Robi się wesoło, to pewne. Ale nie wiem czemu miałbym nie lubić. Zapraszam do Komunistycznej Partii Dreamlandu!
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”