Witam wszystkich obywateli
-
Maru07
- Numer GG: 9909615
- NIM: 938529
- Kontakt:
Witam wszystkich obywateli
Witam wszystkich obywateli Królestwa Dreamlandu. Nazywam się Marek von Zawada i zamieszkałem w Furlandii. Pierwszy raz będę uczestniczył w życiu mikronacji, więc będzie mi potrzebna pomoc doświadczonych obywateli. Interesuję się historią i WOS-em, ale przyjmę każdą pracę. W tym roku kończę gimnazjum. Licze na dobra współpracę z mieszkańcami.
- Hans von Witt
- Numer GG: 62266972
- NIM: 352253
- Herb: h03
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich obywateli
Witamy serdecznie 
Mam nadzieje, ze rozwinie Pan swoje zainteresowania w Królestwie Dreamlandu.
Mam nadzieje, ze rozwinie Pan swoje zainteresowania w Królestwie Dreamlandu.
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Numer GG: 3258225
- NIM: 833216
- Herb: r02
- Kontakt:
I jak przyłączam się do przywitania.
Jeżeli ma Pan jakieś pytania, to proszę pisać tutaj, postaramy się udzielić wyczerpujących odpowiedzi : )
Życzę miłego pobytu w Królestwie i nieprzeciętnie dużej aktywności!
Jeżeli ma Pan jakieś pytania, to proszę pisać tutaj, postaramy się udzielić wyczerpujących odpowiedzi : )
Życzę miłego pobytu w Królestwie i nieprzeciętnie dużej aktywności!
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych
Witam,
Dołączam się do powitania. Widzę, że ma pan takie same zainteresowania jak ja
Dołączam się do powitania. Widzę, że ma pan takie same zainteresowania jak ja
Michał von Nadolanczyk
Marszałek Książęcy
Marszałek Książęcy
- Tomasz Barney
- Numer GG: 22033171
- NIM: 180151
- Kontakt:
Zapraszamy do pokoju IRC #5prowincji na który można wejść przez stronę główną Królestwa http://dreamland.net.pl/index.php?id=czat&pan=1
(-) Tomasz hrabia Barney
-
Martin van Buuren
Witam serdecznie,
Jako Książę Furlandii cieszę się, że wybrał Pan właśnie Furlandię na swój wirtualny dom:) Podróż po v-świecie to nie jest trudna sprawa, jednak polecam skorzystanie z Patronatu - może Pan wybrać Patrona, który pomoże przebyć ten "najtrudniejszy" czas w Królestwie.
Oczywiście, jako Książę Furlandii zawszę pomogę w każdej sprawie związanej z Królestwem.
Jako Książę Furlandii cieszę się, że wybrał Pan właśnie Furlandię na swój wirtualny dom:) Podróż po v-świecie to nie jest trudna sprawa, jednak polecam skorzystanie z Patronatu - może Pan wybrać Patrona, który pomoże przebyć ten "najtrudniejszy" czas w Królestwie.
Oczywiście, jako Książę Furlandii zawszę pomogę w każdej sprawie związanej z Królestwem.