Czy wandejskie służby szkolnictwa wyższego mogą wydać mi dyplom skoro jestem tym doktorem? :]PTR pisze:doktor
(-) Daniel diuk von Witt
Czy wandejskie służby szkolnictwa wyższego mogą wydać mi dyplom skoro jestem tym doktorem? :]PTR pisze:doktor

Święta prawda. Mnie również "śmieszy napinka na najprawactwo u wszelkiej maści reakcjonistów". A widzi ją Pan w tym miejscu?Bonawentura pisze:Zawsze mnie śmieszy napinka na najprawactwo u wszelkiej maści reakcjonistów.
Nie tylko. Z moich rozmów prowadzonych jeszcze przed Pańskim powrotem do aktywności z Auksencjuszem Butodziejem, oraz bieżących dyskusji z Edwardem von Dernem wynika, że, wespół z Panem, stanowimy tę czwórkę, która zagłosowała na "TAK" w tej ankiecie. Z nimi już rozmawiałem. Z Panem umówię się prywatnie.Gaston de Senancour pisze:Dla szczególnie zainteresowanych. Bez nachalnej agitacji. Z dotychczasowych reakcji wnoszę, że jedynym jej sympatykiem byłby, poza mną, nowy Premier. I tyle.
Gaston de Senancour pisze: Święta prawda. Mnie również "śmieszy napinka na najprawactwo u wszelkiej maści reakcjonistów". A widzi ją Pan w tym miejscu??
Towarzyszu, jeżeli swobodnie jesteście w stanie rzucać tak wielkimi słowami, to gratuluję swobody.żelazny zestaw doktryny konserwatywnej - jej absolutny rdzeń: [...] elementy mesjanizmu, nacjonalizmu i monarchizmu [...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość