Hej på alla!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
martin.johansson
NIM: 183810
Kontakt:

Hej på alla!

Post autor: martin.johansson »

Hej på alla!
Hoppas att ni har det bra!

Cześć wszystkim!
Mam nadzieję, że się wszyscy dobrze macie!

Mam za sobą jakiśtam staż mikronacyjny, wracam co jakiś czas na chwilę, żeby po chwili znowu zniknąć. Zawsze mam wrażenie, że swoje już zrobiłem i się nabawiłem i że nie mam już tutaj po co wracać, bo to wszystko już było-przeminęło, koniec, epoka zamknięta; ale za każdym razem jednak muszę się przekonać jeszcze raz. Jeszcze nie wiem, co będę robił i czy będę coś robił, ale chętnie bym coś pokodował...

Trevligt att träffas!
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
NIM: 442028
Kontakt:

Re: Hej på alla!

Post autor: matmax »

martin.johansson pisze:Hej på alla!
Hej!

Co do pokodowania, to ja się zgłoszę do Ciebie w najbliższym czasie. Coś się znajdzie :)
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Witam w Królestwie!

Rzeczywiście, od mikronacji ciężko jest oderwać się na stałe. To hobby może zostać na całe życie (dowiemy się dopiero za wiele lat). Cieszę się, że Pańskim hobby jest akurat informatyka. Tak jak powiedział Szef KSI Mat Max - najlepszym miejscem do samorealizacji będą właśnie Królewskie Służby Informatyczne.

(-) Daniel diuk von Witt
Premier Rządu Królewskiego
Awatar użytkownika
Gaston de Senancour
Numer GG: 59036457
NIM: 312584
Kontakt:

Post autor: Gaston de Senancour »

Witam w imieniu Parlamentu Królewskiego. Zachęcam do zaangażowania i sumiennej pracy na rzecz Królestwa.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”