Zagadka

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Zagadka

Post autor: Albon »

Witam

Po przyjęciu na czyją cześć była ta przemowa? :)

Obsługa zajazdu przysięga, że była świadkiem takiej przemowy jednego z gości – sir Albona z Cintry:
„..... wyłączcie ten traktor na Boga.... aaaaa, wyłączcie go, proszę.... że co... mucha? to jest mucha?... no to wyłączcie ją, bo mi głowa pęknie zaraz, aaaaaaaa...... ciszej.... nie możecie ciszej szeptać?... no dziękuję..... aaaa, moja głowa zajmuje obie sale zajazdu w Kakutach i wyłazi jeszcze przez okna.... kręci się wszystko.... w gardle sucho.... pić, dajcie mi coś do picia, nie widzicie, że umieram?..... no...... aaaaaaaa... hej, nie trzaskaj tak drzwiami... litości nie masz dla skaco...eee, ten, chorego człowieka..... co to ja miałem?... aa, wiem.... impreza była przednia... jedzenia było w bród, picia niestety też... aaaaaaaaaa... jeśli jeszcze raz stukniesz szklanką w szklankę, to cię zabiję... tak, do ciebie mówię.... cóż za niewychowany barman..... no dobrze, wracajmy do rzeczy.... miałem to szczęście, ehhh, usiąść blisko p. Kakucia, p. Maryusheck'a i p. Kriega... miałem też to nieszczęście, że mam od nich z 12 i pół raza słabszą głowę :).... aaaaaa... głowa, że też mi musiało się o niej przypomnieć.... macie tu lodówke... tak?... to proszę o lód... nie, nie taki do jedzenia, taki na głowę..... ooo, ooooochhhh, co za ulga..... więc szczerze to nie pamiętam niczego, co działo się po 5... no może 10 toastach.... później już tylko mgła... mgła i... i teraz ten straszny ból głowy.... gdzie ten lód, do cholery?... aaa, no tak, już go mam na głowie, przepraszam..... aaaaaaa, naoliwcie te drzwi, bo zaraz wyzionę ducha chyba.... o bogowie, to p. Kakuć... nie, ja nie chcę!... ja chcę do Cintry.... co, piwo?... ale jedno tylko.... no może dwa..... zresztą już chyba i tak umarłem, co mi zależy, niech będą trzy :)))

Pozdrawiam Albon
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Zablokowany

Wróć do „Kawiarnia”