Z trzeciej chałupy ...

Chleb i igrzyska, dywagacje na tematy sportu i kultury.
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Re: Z trzeciej chałupy ...

Post autor: Albon »

Gaston de Senancour napisał:
Jako nowy obywatel muszę stanowczo zaprotestować. Nie miałem z tym problemów.
To się Panu chwali. Ale rozmawiałem z 2-ma nowymi obywatelami (nie napisze nazwisk) i mieli z tym problem, z zawiłością stron (nieaktualnych itd) i z odróżnieniem Dreamlandu od Elderlandu.

To że w KD prawo jest takie a nie inne to skutek stanu wyjątkowego. Niedawno było o wiele bardziej rozbudowane. Myślę (z tym sie nikt nie zgodzi ale trudno) że do tego zminimalizowanego prawa tez dorzucilem swoje trzy kamyki swoim narzekaniem (ktoś zrozumial, ktoś inny sie obraził i wycofał itd).

Co do prywatnych urazów ze świata realnego ja ich nie mam. Mogą je miec moi oponeci, ci co piszą i ci co sie nie odzywają. Wyjaśniłe to przeprosiłem i rozumiem ich. Ja do nikogo nic w realu nie mam. Chciałbym żeby to było jasne. Oczywiście jeśli np. p. Kaufman nadal będzie sie bawił w realowe obgrażanie to ja nie pozostane mu realowo winny. Ale to jest chyba normalne zachowanie.

A teraz prosze o kilka odpowiedzi :) W którym miejscu moje wywody sa nie logiczne? I drugie pytanie czy odpowiadanie na krytyke jest niedopuszczaniem do krytyki? W zwiazku z jaka wypowiedzia Pan tak sądzi?

Pozdrawiam Albon
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Gaston de Senancour
Numer GG: 59036457
NIM: 312584
Kontakt:

Re: Z trzeciej chałupy ...

Post autor: Gaston de Senancour »

Albon pisze: To się Panu chwali. Ale rozmawiałem z 2-ma nowymi obywatelami (nie napisze nazwisk) i mieli z tym problem, z zawiłością stron (nieaktualnych itd) i z odróżnieniem Dreamlandu od Elderlandu.
Nie wiem, na ile poważnie mogę traktować powoływanie się na jakąś prywatną rozmowę z anonimowymi obywatelami (na forum nie ma po niej śladu), ale powiem tak: nie każdy się tu odnajdzie, ale nie należy z tego powodu rozdzierać szat.

A w jaki sposób można mieć problem z odróżnieniem Dreamlandu od Elderlandu i w czym miałoby to ewentualnie przeszkadzać?

Zgadzam się natomiast w punkcie dotyczącym dużej liczby nieaktualnych stron.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport i kultura”