Dzień dobry!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
ATPotocki
Numer GG: 10956764
NIM:
Kontakt:

Dzień dobry!

Post autor: ATPotocki »

Dzień dobry Wszystkim!

Przybywam do Królestwa z odległego Trizondalu, gdzie obecnie zamieszkuję. Okazać się może, że część mieszkańców Dreamlandu mnie zna, lub kojarzy, bo moje pełne nazwisko to Trydencki y Potocki.
Myślę, że czas spędzony wśród Was będzie pełen dobrych chwil i wiele mnie nauczy.

Wszystkiego dobrego,
(~) ATPotocki.
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Re: Dzień dobry!

Post autor: Edward Ebruz »

Dobry wieczór,

serdecznie witam w Królestwie. Owszem - kojarzę i dobrze wspominam zadziorne teksty ze "Statku Meduzy". Przez mikroświat przewinęły się setki publicystów, ale niewielu zdołało wypracować własny styl. Nawiasem mówiąc - od ostatniego wpisu mija właśnie okrągły rok.

Jeśli znajdzie Pan wolną chwilę, zapraszam do włączenia się do naszych dyskusji w sąsiednich działach. Podejrzewam, że bez większego wysiłku wgryzie się Pan w kontekst, a przyda nam się każda dodatkowa szabla.

• (-) Edward II, r.
Awatar użytkownika
ATPotocki
Numer GG: 10956764
NIM:
Kontakt:

Re: Dzień dobry!

Post autor: ATPotocki »

Bardzo dziękuję WKM za tak miłe słowa, są bardzo budujące, być może kiedyś nadejdzie czas, że Meduza wypłynie znów na szerokie wody.
Chętnie włączę się w dyskusje, ale również liczę, że uda się nawiązać współpracę między Królestwem a Trziondalem, choć oczywiście, jest to wyłącznie prywatne zdanie.

(~) ATP
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”