Drzewo genealogiczne mikroświata.

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Maria Primisz
NIM:
Kontakt:

Drzewo genealogiczne mikroświata.

Post autor: Maria Primisz »

Dzień dobry dumnemu Królestwu Dreamlandu,
nazywam się Maria von Primisz i niektórzy z was być może kojarzą mnie z działalności w Księstwie Sarmacji, lub Republice Bialeńskiej. Od pewnego czasu powoli realizuje swój pomysł stworzenia wielkiego mikroświatowego drzewa genealogicznego wychodząc od siebie i dodając kolejne osoby i powinowactwa. Obecnie w drzewie jest uwzględnionych już prawie stu pięćdziesięciu mikronautów, przejrzałam całą Micropedie oraz forum Księstwa. W tym miejscu mam pytanie do was drodzy mieszkańcy Królestwa czy zechcielibyście mi pomóc w tym projekcie? Proszę o to byście o ile to możliwe wypisali swoje dzieci, rodziców, dziadków, małżonków, byłych małżonków etc. oraz pomogli uzupełnić drzewo we fragmentach które zamieszczę poniżej.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Re: Drzewo genealogiczne mikroświata.

Post autor: Daniel von Witt »

Wspaniała inicjatywa. Gratuluję wytrwałości i rozmachu :)

Uwagi:

do 1 obrazka: Edward Krieg ma męża (ślub w 2013): Dino von Djokić-Krieg (jest obecnie wdowcem). Jubei - nie Jubea.

do 2 obrazka: ojcem Fabioli de Willibald-Liberi jest Krzysztof Jazłowiecki.

Ponadto o rodzinie von Witt: ja i Hans von Witt jesteśmy braćmi, a moim synem jest Aldarion van der Pharazon-Witt.

(-) Daniel markiz von Witt
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
NIM: 442028
Kontakt:

Re: Drzewo genealogiczne mikroświata.

Post autor: matmax »

A czy to drzewo w całości można już gdzieś zobaczyć? :-)
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”