Oficjalna wizyta Pierwszego Ministra Francji i Nawarry
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Oficjalna wizyta Pierwszego Ministra Francji i Nawarry
Z wizytą do Królestwa Dreamlandu przybywa dziś Pierwszy Minister Królestwa Francji i Nawarry, Jego Eminencja kardynał Rodrigue Alois Bertrand.
Francja i Nawarra graniczy z Elderlandem i znajduje się na zachód od nas. W naszym rejonie jest to jedno z niewielu już ostałych się aktywnych państw - wszystkie pozostałe, z wyjątkiem Dreamlandu, mają znikomą aktywność i po jedną-dwie osoby.
Nawiązanie kontaktu z bliskim, aktywnym sąsiadem wydawało się więc logicznym posunięciem.
Serdecznie witam Waszą Eminencję w Dreamlandzie i dziękuję za chęć nawiązania współpracy.
Francja i Nawarra graniczy z Elderlandem i znajduje się na zachód od nas. W naszym rejonie jest to jedno z niewielu już ostałych się aktywnych państw - wszystkie pozostałe, z wyjątkiem Dreamlandu, mają znikomą aktywność i po jedną-dwie osoby.
Nawiązanie kontaktu z bliskim, aktywnym sąsiadem wydawało się więc logicznym posunięciem.
Serdecznie witam Waszą Eminencję w Dreamlandzie i dziękuję za chęć nawiązania współpracy.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
-
Rodrigue Alois Bertrand
- Numer GG: 53648809
- NIM:
- Kontakt:
Re: Oficjalna wizyta Pierwszego Ministra Francji i Nawarry
Wasza Królewska Mość,
Wasza Ekscelencjo Premierze,
Dostojni Obywatele Królestwa Dreamlandu,
Z ogromną radością przybyłem do Królestwa Dreamlandu i serdecznie dziękuję Waszej Ekscelencji za miłe powitanie. Liczę, że moja wizyta będzie owocna i pozwoli nam nawiązać owocną współpracę, która w przyszłości przyniesie mnóstwo korzyści dla oby stron.
Pochodzę z Królestwa Francji i Nawarry, państwa powstałego we wrześniu ubiegłego roku. Od niedawna, głownie dzięki pomocy Królestwa Dreamlandu, jesteśmy sąsiadami Królestwa Elderlandu, z którym zdążyliśmy już nawiązać stosunki dyplomatyczne. Chciałbym również dzięki mojej wizycie lepiej przedstawić Dreamlandczykom moją Ojczyźną, która wciąż jest mało rozpoznawialnym państwem, więc jeśli ktoś z Was ma jakieś pytania na temat Francji i Nawarry to serdecznie zapraszam do rozmowy. Mój numer GaduGadu jest podany w profilu.
Nie ukrywam, że podczas mojej wizyty chciałbym zwiedzić Królestwo Dreamlandu, poznać lepiej ten kraj od środka i odbyć audiencję u Jego Królewskiej Mości Marcina I Mikołaja.
Z wyrazami szacunku,
(-) książę-kardynał Rodrigue Alois Bertrand
Pierwszy Minister Królestwa Francji i Nawarry
Wasza Ekscelencjo Premierze,
Dostojni Obywatele Królestwa Dreamlandu,
Z ogromną radością przybyłem do Królestwa Dreamlandu i serdecznie dziękuję Waszej Ekscelencji za miłe powitanie. Liczę, że moja wizyta będzie owocna i pozwoli nam nawiązać owocną współpracę, która w przyszłości przyniesie mnóstwo korzyści dla oby stron.
Pochodzę z Królestwa Francji i Nawarry, państwa powstałego we wrześniu ubiegłego roku. Od niedawna, głownie dzięki pomocy Królestwa Dreamlandu, jesteśmy sąsiadami Królestwa Elderlandu, z którym zdążyliśmy już nawiązać stosunki dyplomatyczne. Chciałbym również dzięki mojej wizycie lepiej przedstawić Dreamlandczykom moją Ojczyźną, która wciąż jest mało rozpoznawialnym państwem, więc jeśli ktoś z Was ma jakieś pytania na temat Francji i Nawarry to serdecznie zapraszam do rozmowy. Mój numer GaduGadu jest podany w profilu.
Nie ukrywam, że podczas mojej wizyty chciałbym zwiedzić Królestwo Dreamlandu, poznać lepiej ten kraj od środka i odbyć audiencję u Jego Królewskiej Mości Marcina I Mikołaja.
Z wyrazami szacunku,
(-) książę-kardynał Rodrigue Alois Bertrand
Pierwszy Minister Królestwa Francji i Nawarry
(-) książę-kardynał Rodrigue Alos Bertrand
- Torkan Ingawaar
- obywatel
- NIM: 156339
- Kontakt:
Witamy serdecznie na dreamlandzkiej ziemi, Towarzyszu!
Ma już Towarzysz ustalony jakiś bardziej konkretny plan zwiedzania?
(–) Torkan Ingawaar (ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ)

Witam Waszą Eminencję. Proszę korzystać z okazji zwiedzania w ciszy i spokoju naszych stron. Kiedyś był tutaj wielki zgiełk i dajcie bogowie znów niedługo będzie :)
Pozdrawiam Albon z Cintry
-
Rodrigue Alois Bertrand
- NIM:
- Kontakt:
Ekscelencjo,Sukces pisze:Witamy serdecznie na dreamlandzkiej ziemi, Towarzyszu!
Na pewno pozwiedzam Stołeczne Miasto. Każda stolica, każdego państwa jest wyjątkowa i przy okazji wizyt zagranicznych powinna być celem numer 1. Z kolei Jego Ekscelencja Pavel Svoboda zaprosił mnie do biblioteki Św. Róży, gdzie chciałbym zapoznać się z księgozbiorem zbieranym przez 17 długich lat i będzie ona w wolnym czasie moim celem numer 2.
Ekscelencjo,Albon pisze:Witam Waszą Eminencję. Proszę korzystać z okazji zwiedzania w ciszy i spokoju naszych stron. Kiedyś był tutaj wielki zgiełk i dajcie bogowie znów niedługo będzie :)
Kryzys przychodzi, kryzys odchodzi. Osobiście uważam, że Królestwo Dreamlandu jest w stanie pokonać kryzys aktywności i powrócić do czasów swojej świetności. :)
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Wasza Ekscelencjo,
Serdecznie Witamy w Królestwie Dreamlandu, jest Nam niezmiernie miło gościć Pierwszego Ministra. W zakresie audiencji najlepiej kontaktować się z Kancelarią Królewską kancelaria[at]dreamland.net.pl, myślę że nie będzie problemów z terminami :)
Cieszy Nas postawa Pierwszego Ministra i życzylibyśmy wszystkim takiego optymizmu - kryzys kryzysem, ale tak jak przyszedł, tak może odejść, trzeba jedynie, a może AŻ, odrobinę zaangażowania i dobrych chęci :)
(-) Marcin Mikołaj, R.
Serdecznie Witamy w Królestwie Dreamlandu, jest Nam niezmiernie miło gościć Pierwszego Ministra. W zakresie audiencji najlepiej kontaktować się z Kancelarią Królewską kancelaria[at]dreamland.net.pl, myślę że nie będzie problemów z terminami :)
Cieszy Nas postawa Pierwszego Ministra i życzylibyśmy wszystkim takiego optymizmu - kryzys kryzysem, ale tak jak przyszedł, tak może odejść, trzeba jedynie, a może AŻ, odrobinę zaangażowania i dobrych chęci :)
(-) Marcin Mikołaj, R.
-
Rodrigue Alois Bertrand
- NIM:
- Kontakt:
Wasza Królewska Mość,Serdecznie Witamy w Królestwie Dreamlandu, jest Nam niezmiernie miło gościć Pierwszego Ministra. W zakresie audiencji najlepiej kontaktować się z Kancelarią Królewską kancelaria[at]dreamland.net.pl, myślę że nie będzie problemów z terminami :)
Oczywiście, przed kilkoma dniami wysłałem meila z zapytaniem o audiencję i w dalszym ciągu czekam na podpowiedź. :)
Dokładnie, "chęci" jest tutaj słowem kluczem. :)Cieszy Nas postawa Pierwszego Ministra i życzylibyśmy wszystkim takiego optymizmu - kryzys kryzysem, ale tak jak przyszedł, tak może odejść, trzeba jedynie, a może AŻ, odrobinę zaangażowania i dobrych chęci :)
Z wyrazami szacunku,
(-) Rodrigue Alois Bertrand