Zaproszenie na koronacje
- Iwan Normalverbraucher
- NIM:
- Kontakt:
Zaproszenie na koronacje
Wasza Królewska Mość, Szanowny Panie Premierze, Czcigodni Obywatele! Nazywam się Ivan Normalverbraucher i jestem Ministrem Powszechnej Dezinformacji Ludności Krajowej i Zagranicznej we Wszechcaracie Angstrem – młodym tworze, aspirującym do miana państwa wirtualnego. Nie przybyłem tu, na razie, by prosić o uznanie naszej państwowości – na to jest jeszcze za wcześnie, nasze struktury muszą okrzepnąć, ludzie w pełni zaangażować się w wykuwanie nowego jutra lub odejść na rzecz nowych, pełnych zapału obywateli. Chciałbym jednak zaprosić Waszą Królewską Mość na uroczystości koronacyjne Vladimira I i Katheriny I, które odbędą się 15 lutego, o godzinie dwudziestej, na państwowym czacie: http://webchat.mizure.net/?channels=#angstrem. Mam nadzieję, że będzie to początek drogi do nawiązania wzajemnych stosunków – Wszechcarat będzie zgłaszał roszczenia do terenów byłej Brugii, dlatego chcemy zawczasu zapewnić sobie spokojne sąsiedztwo i harmoniczną współpracę. W razie wszelkich pytań zachęcam do pisania do mnie lub odwiedzin na naszym, tymczasowym jeszcze, forum: http://www.angstrem.fora.pl/.
Z poważaniem Iwan Normalverbraucher
Minister Powszechnej Dezinformacji Ludności Krajowej i Zagranicznej we Wszechcaracie Angstrem
Minister Powszechnej Dezinformacji Ludności Krajowej i Zagranicznej we Wszechcaracie Angstrem
- Krzysztof Bojar
- Numer GG: 42247879
- NIM: 973820
- Kontakt:
Re: Zaproszenie na koronacje
Dziękujemy za zaproszenie.
Mam nadzieję, że akurat w tym momencie nie jest celem WE dezinformacja. ;)
Mam nadzieję, że akurat w tym momencie nie jest celem WE dezinformacja. ;)
(-) Krzysztof Bojar
Minister Spraw Zagranicznych
Minister Spraw Zagranicznych
- Iwan Normalverbraucher
- NIM:
- Kontakt:
W tym momencie zmuszony jestem podawac informacje prawdziwe.
Oficjalne dezinformowanie zaczne dopiero po koronacji
Oficjalne dezinformowanie zaczne dopiero po koronacji
- Iwan Normalverbraucher
- NIM:
- Kontakt:
Chciałbym poinformować o przenosinach na nasze nowe forum http://www.wszechcarat.pl/forum/ które od poniedziałku (23.02.15) będzie naszym oficjalnym miejscem urzędowania
- Iwan Normalverbraucher
- NIM:
- Kontakt:
Nie chcę zakładać nowego tematu więc spytam tutaj
Początkowo planowaliśmy zająć te ziemie które na załączonej mapie:
są zaznaczone na szaro. Ale dowiedzieliśmy się że ta mapa jest dawno nie aktualna i na połowie naszych głównych ziem (Brugii) znajduje się Czarnozamcze należące do Solardii. Szukając dalej znalazłem trochę sprzecznych informacji o tym czy Solardia żyje czy już upadła. Dlatego pytam czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić.
Początkowo planowaliśmy zająć te ziemie które na załączonej mapie:
są zaznaczone na szaro. Ale dowiedzieliśmy się że ta mapa jest dawno nie aktualna i na połowie naszych głównych ziem (Brugii) znajduje się Czarnozamcze należące do Solardii. Szukając dalej znalazłem trochę sprzecznych informacji o tym czy Solardia żyje czy już upadła. Dlatego pytam czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić.
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Jeśli pyta Pan o to, czy Solardia żyje czy upadła, pewnie odpowiedź zależy od tego, kto odpowiada. Osobiście myślę, że obie opcje są prawdziwe. Jestem obecny na liście dyskusyjnej, na którą trafiają kopie postów z forum Solardii. Ostatni mail jest z 6 marca, więc niedawno. Przedostatni ze stycznia.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
- Iwan Normalverbraucher
- NIM:
- Kontakt:
Czy mógłbym prosić o jakiś kontakt do Wielkiego Księcia Morfeusza Lucjusza Tylera lub jakiegoś ichniejszego MSZ gdyż nie mogę nigdzie znaleźć takich danych a ich strona nie jest zbyt sprawna?