Witajcie mieszkańcy

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Maciej de la Oksfort
NIM: 144329
Kontakt:

Witajcie mieszkańcy

Post autor: Maciej de la Oksfort »

Nazywam się Maciej de la Oksfort, jestem tutaj od paru chwil. Dowiedziałem się o mikronacjach i o tej społeczności dzięki wikipedii, przeglądając artykuł o SeaLand. Gdy nacisnąłem na link micronation dowiedziałem się że polski odpowiednik oznacza to innego i najstarszą polską mikronacją jest właśnie Królestwo Dreamlandu. Jestem zaszczycony że mogę należeć do tej wspaniałej społeczności, gdzie wszystko jest ułożone graficznie i estetyczne a nie chaotycznie jak w przypadku innych mikronacji które oglądałem. To tyle mam nadzieję że wystarczy :)

Niech Żyje Najwspanialsze Królestwo Dreamlandu :)
Awatar użytkownika
ghardin
NIM: 544409
Kontakt:

Re: Witajcie mieszkańcy

Post autor: ghardin »

Serdecznie witamy na pokładzie :)

Mam nadzieję, że bez problemu zorientuje się Pan w naszej rzeczywistości i włączy w życie Królestwa - a jeśli jakieś problemy czy pytania się pojawią, z pewnością na forum szybko uzyska Pan pomoc czy odpowiedź :)
ax. Ghardin, OCO
Awatar użytkownika
McMelkor
NIM:
Kontakt:

Post autor: McMelkor »

Maciej de la Oksfort pisze:Nazywam się Maciej de la Oksfort, jestem tutaj od paru chwil. Dowiedziałem się o mikronacjach i o tej społeczności dzięki wikipedii, przeglądając artykuł o SeaLand. Gdy nacisnąłem na link micronation dowiedziałem się że polski odpowiednik oznacza to innego i najstarszą polską mikronacją jest właśnie Królestwo Dreamlandu. Jestem zaszczycony że mogę należeć do tej wspaniałej społeczności, gdzie wszystko jest ułożone graficznie i estetyczne a nie chaotycznie jak w przypadku innych mikronacji które oglądałem. To tyle mam nadzieję że wystarczy :)

Niech Żyje Najwspanialsze Królestwo Dreamlandu :)
Interesujące :) - trafił Pan do mikronacji w sposób identyczny, co ja kilka lat temu. Tym serdeczniej witam.
᚛ᚄᚔᚋᚑᚅ ᚋᚐᚉ ᚋᚓᚂᚉᚑᚏ᚜
http://elderland.dreamland.net.pl/serwis/
Robert I, RS.
król-senior
Numer GG: 3258225
NIM: 833216
Herb: r02
Kontakt:

Post autor: Robert I, RS. »

Ja również witam Pana w Królestwie Dreamlandu! To bardzo miłe, kiedy widzi się młodego człowieka, który przybywa do mikronacji i chce włączyć się w jej życie.

W razie pytań (problemów) proszę śmiało pisać tutaj na forum, na wszystkie wątpliwości chętnie odpowiemy!
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”