Niech Żyje Najwspanialsze Królestwo Dreamlandu
Witajcie mieszkańcy
-
Maciej de la Oksfort
- NIM: 144329
- Kontakt:
Witajcie mieszkańcy
Nazywam się Maciej de la Oksfort, jestem tutaj od paru chwil. Dowiedziałem się o mikronacjach i o tej społeczności dzięki wikipedii, przeglądając artykuł o SeaLand. Gdy nacisnąłem na link micronation dowiedziałem się że polski odpowiednik oznacza to innego i najstarszą polską mikronacją jest właśnie Królestwo Dreamlandu. Jestem zaszczycony że mogę należeć do tej wspaniałej społeczności, gdzie wszystko jest ułożone graficznie i estetyczne a nie chaotycznie jak w przypadku innych mikronacji które oglądałem. To tyle mam nadzieję że wystarczy 
Re: Witajcie mieszkańcy
Serdecznie witamy na pokładzie 
Mam nadzieję, że bez problemu zorientuje się Pan w naszej rzeczywistości i włączy w życie Królestwa - a jeśli jakieś problemy czy pytania się pojawią, z pewnością na forum szybko uzyska Pan pomoc czy odpowiedź
Mam nadzieję, że bez problemu zorientuje się Pan w naszej rzeczywistości i włączy w życie Królestwa - a jeśli jakieś problemy czy pytania się pojawią, z pewnością na forum szybko uzyska Pan pomoc czy odpowiedź
ax. Ghardin, OCO
InteresująceMaciej de la Oksfort pisze:Nazywam się Maciej de la Oksfort, jestem tutaj od paru chwil. Dowiedziałem się o mikronacjach i o tej społeczności dzięki wikipedii, przeglądając artykuł o SeaLand. Gdy nacisnąłem na link micronation dowiedziałem się że polski odpowiednik oznacza to innego i najstarszą polską mikronacją jest właśnie Królestwo Dreamlandu. Jestem zaszczycony że mogę należeć do tej wspaniałej społeczności, gdzie wszystko jest ułożone graficznie i estetyczne a nie chaotycznie jak w przypadku innych mikronacji które oglądałem. To tyle mam nadzieję że wystarczy
᚛ᚄᚔᚋᚑᚅ ᚋᚐᚉ ᚋᚓᚂᚉᚑᚏ᚜
http://elderland.dreamland.net.pl/serwis/
http://elderland.dreamland.net.pl/serwis/
-
Robert I, RS.
- król-senior
- Numer GG: 3258225
- NIM: 833216
- Herb: r02
- Kontakt:
Ja również witam Pana w Królestwie Dreamlandu! To bardzo miłe, kiedy widzi się młodego człowieka, który przybywa do mikronacji i chce włączyć się w jej życie.
W razie pytań (problemów) proszę śmiało pisać tutaj na forum, na wszystkie wątpliwości chętnie odpowiemy!
W razie pytań (problemów) proszę śmiało pisać tutaj na forum, na wszystkie wątpliwości chętnie odpowiemy!
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
dr net. nauk prawnych