Wasza Królewska Mość!
Wasze Ekscelencje!
Imię moje Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski, przybywam do najstarszej mikronacji w mikroświecie, kraju, który zawsze darzyłem wielką estymą - Królestwa Dreamlandu z Republiki Bialeńskiej. Po pierwsze chciałbym zwiedzić Waszą Ojczyznę, o której wiele słyszałem, ale nigdy nie było mi dane go odwiedzić. Chciałbym także, z polecenia, znanego zapewne Ekscelencjom Ministra Michalskiego rozpocząć negoocjacje na temat podpisania ewentualnego traktatu o nawiązaniu stosunków dyplomatycznych pomiędzy naszymi obiema państwami.
Najsampierw jednak chciałbym zwiedzić Królestwo. Czy Wasze Ekscelencje mogłyby mi pokazać najciekawsze miejsca w Dreamlandzie.
Łączę wyrazy rewerencji dla Jego Królewskiej Mości oraz wszystkich obywateli Królestwa.
/-/ Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski
Witam
- Adam Dostojewski
- Numer GG: 50493320
- NIM:
- Kontakt:
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Re: Witam
Witamy w Królestwie. To już kolejna wizyta bialeńskiego obywatela w ostatnich dniach.
Traktat faktycznie będzie dobrym rozwiązaniem. Republika znajduje się w przededniu pierwszej rocznicy istnienia i zasługuje na poważne potraktowanie. Trzymam kciuki za sprawny przebieg rozmów dwustronnych i czekam na wieści z Rządu Królewskiego.
Traktat faktycznie będzie dobrym rozwiązaniem. Republika znajduje się w przededniu pierwszej rocznicy istnienia i zasługuje na poważne potraktowanie. Trzymam kciuki za sprawny przebieg rozmów dwustronnych i czekam na wieści z Rządu Królewskiego.
- (-) Jacques de Brolle
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Witam serdecznie,
cieszę się z Pańskiego przyjazdu. Jako Furlandczyk polecam odbyć wycieczkę krajoznawczą po Unii Saudadzkiej: strona. Przez ten serwis trafi Ekscelencja również do palatynatów tej największej dreamlandzkiej prowincji oraz lenn: Alizonu, Ermeny. Informacji o dwóch pozostałych warto szukać na forum mojej małej Ojczyzny. To Toussaint i Rodo. "Bramki" na stronie Unii zaprowadzą też Pana na inne ciekawe, lokalne ścieżki.
W sprawie rozmów bialeńsko-dreamlandzkich - nawiążemy je niezwłocznie. W ostatnich dniach miałem już przyjemność rozmawiać z Panem Ministrem Michalskim. Wierzę, że osiągniemy satysfakcjonujący wynik. O szczegółach powiadomimy oczywiście opinię publiczną w stosownym czasie.
(-) Daniel markiz von Witt
Premier Rządu Jego Królewskiej Mości
cieszę się z Pańskiego przyjazdu. Jako Furlandczyk polecam odbyć wycieczkę krajoznawczą po Unii Saudadzkiej: strona. Przez ten serwis trafi Ekscelencja również do palatynatów tej największej dreamlandzkiej prowincji oraz lenn: Alizonu, Ermeny. Informacji o dwóch pozostałych warto szukać na forum mojej małej Ojczyzny. To Toussaint i Rodo. "Bramki" na stronie Unii zaprowadzą też Pana na inne ciekawe, lokalne ścieżki.
W sprawie rozmów bialeńsko-dreamlandzkich - nawiążemy je niezwłocznie. W ostatnich dniach miałem już przyjemność rozmawiać z Panem Ministrem Michalskim. Wierzę, że osiągniemy satysfakcjonujący wynik. O szczegółach powiadomimy oczywiście opinię publiczną w stosownym czasie.
(-) Daniel markiz von Witt
Premier Rządu Jego Królewskiej Mości
- Adam Dostojewski
- Numer GG: 50493320
- NIM:
- Kontakt:
Dziękuję serdecznie Waszym Ekscelencjom za pozytywne słowa względem Republiki Bialeńskiej.
Nie omieszkam zwiedzić Unii Saudadzkiej, mam również nadzieję, że w miarę możliwości uda mi się zobaczyć pozostałe "perły" Korony Dreamlandzkiej.
Nie omieszkam zwiedzić Unii Saudadzkiej, mam również nadzieję, że w miarę możliwości uda mi się zobaczyć pozostałe "perły" Korony Dreamlandzkiej.