Witam
- Marianne Royal
- NIM:
- Kontakt:
Witam
Jestem tu nowy, a krótkim epizodem w innej mikronacji. Kto mnie wprowadzi w realia Dreamlandu?
- Sted Asketil
- król-senior
- NIM: 121212
Re: Witam
Witam
Zapraszam na IRC gdyby mial Pan ochote pogadac na zywo :)
Pozdrawiam,
Sted Asketil
Ps. Gdzie Pan rozpoczynal zabawe?
Zapraszam na IRC gdyby mial Pan ochote pogadac na zywo :)
W tej chwili jestem na chorobowym wiec powinien Pan mnie zastac bez problemu na kanale - prosze rowniez pytac na forum - ktos zawsze odpowie :)DLA PRZYPOMNIENIA pisze:- bramka dostępna na stronie głównej Królestwa - link.
- bramka na stronie kanału #5prowincji (do wyboru 3 wersje - polecam PIRC) - link.
- bezposredni link do bramki (tylko bramka na stronie) - link
Dane dla klienta IRC:
- kanał: #5prowincji
- serwer: irc.pirc.pl
- port: 6667
Jezeli masz problem z konfiguracja klienta irc zapytaj gziekolwiek (forum, irc, e-mail) - postaram sie szybko pomoc.
Pozdrawiam,
Sted Asketil
Ps. Gdzie Pan rozpoczynal zabawe?
- Otton van der Berg
- NIM: 108161
- Kontakt:
Witamy serdecznie w Królestwie Dreamlandu, proszę rozejrzeć się na forum , znajdują się tam linki do stron królestwa.
- Dino von Djokić-Krieg
- NIM: 482866
- Kontakt:
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Witamy serdecznie w Królestwie,
Przede wszystkim warto przybliżyć troszkę bardziej nam swoje zainteresowania. Można zapoznać się z działem w celu podjęcia jakiegoś zatrudnienia czy to w administracji, czy w działach prywatnych.
Dalsza zabawa staje się łatwiejsza, kiedy wykazujemy minimalna aktywność :)
(-) Marcin Mikołaj, R.
Przede wszystkim warto przybliżyć troszkę bardziej nam swoje zainteresowania. Można zapoznać się z działem w celu podjęcia jakiegoś zatrudnienia czy to w administracji, czy w działach prywatnych.
Dalsza zabawa staje się łatwiejsza, kiedy wykazujemy minimalna aktywność :)
(-) Marcin Mikołaj, R.
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Witamy.
Potrzebna Panu ta reklama w sygnaturze? Za coś takiego sterylizujemy chemicznie.
Potrzebna Panu ta reklama w sygnaturze? Za coś takiego sterylizujemy chemicznie.
- (-) Jacques de Brolle
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Witam,
polecam zapoznać się z tutorialem oraz lepiej dobrać swoje wirtualne dane osobowe, pod którymi Pan występuje - to ułatwi rozpoznawanie Pana i komunikację. Proszę również nie umieszczać reklam niezwiązanych z mikronacjami. Zalecam natomiast zadawanie pytań, na które zawsze ktoś z nas odpowie.
(-) Daniel markiz von Witt
Minister Spraw Wewnętrznych
polecam zapoznać się z tutorialem oraz lepiej dobrać swoje wirtualne dane osobowe, pod którymi Pan występuje - to ułatwi rozpoznawanie Pana i komunikację. Proszę również nie umieszczać reklam niezwiązanych z mikronacjami. Zalecam natomiast zadawanie pytań, na które zawsze ktoś z nas odpowie.
(-) Daniel markiz von Witt
Minister Spraw Wewnętrznych