Hello min venner!
-
Andriej Von Machija
- NIM: 124935
- Kontakt:
Hello min venner!
Witam!
Kłaniam się serdecznie wszystkim obywatelom!
Jestem tutaj nowy , w zasadzie moim marzeniem a w zasadzie wciąż nim jest bycie politykiem. Tutaj myślę że mógłbym zrobić coś w tym celu . Jestem centralny. Jak na razie zapoznaję się dopiero z tym co mogę zrobić. Czy trzeba tu się jakoś skierować do jakiegoś mości pana aby zostać owym politykiem? Pozdrawiam !
Ahoj!
Kłaniam się serdecznie wszystkim obywatelom!
Jestem tutaj nowy , w zasadzie moim marzeniem a w zasadzie wciąż nim jest bycie politykiem. Tutaj myślę że mógłbym zrobić coś w tym celu . Jestem centralny. Jak na razie zapoznaję się dopiero z tym co mogę zrobić. Czy trzeba tu się jakoś skierować do jakiegoś mości pana aby zostać owym politykiem? Pozdrawiam !
Ahoj!
- Alfred
- inżynier królewski
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Re: Hello min venner!
Witam w Dreamlandzie :)
Działalność polityczną mogą Panu pomóc rozpocząć JKW Edward Artur (Radykalne Centrum) i Conrad markiz Darosareier-Stattoerr (Partia Burżuazyjna) - liderzy dreamlandzkich partii. Istnieje także Ruch Przyszłości Dreamlandu, ale on nie posiada formalnie przewodniczącego.
Działalność polityczną mogą Panu pomóc rozpocząć JKW Edward Artur (Radykalne Centrum) i Conrad markiz Darosareier-Stattoerr (Partia Burżuazyjna) - liderzy dreamlandzkich partii. Istnieje także Ruch Przyszłości Dreamlandu, ale on nie posiada formalnie przewodniczącego.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
salus rei publicae suprema lex esto!
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Przyłączam się do powitania :) Aktywność polityczną warto zacząć w jednej z formacji politycznych, zobaczyć od środka działania prowadzone przez partie i próbować kariery wyżej, we władzy.
Już dzisiaj życzę powodzenia. Marzenia się spełniają :)
(-) Daniel markiz von Witt
Już dzisiaj życzę powodzenia. Marzenia się spełniają :)
-
Andriej Von Machija
- NIM: 124935
- Kontakt:
Zgłosiłem propozycję o członkostwo w partii "Radykalne Centrum" , przyjrzę się jak to wygląda . Czy można się spytać o to czy jest tu jakaś waluta , pieniądze?
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Walutą jest dream. Nie jest podzielny na mniejsze jednostki. Dostępny jest w Centralnym Banku Dreamlandu.
-
Frederick von Stutthof
- NIM:
- Kontakt:
Witam Ekscelencję i życzę szybkiego wspinania się po szczeblach kariery!
Frederick Martin von Stutthof
w mikroświecie od 2010 r.
w mikroświecie od 2010 r.
- Otton van der Berg
- NIM: 108161
- Kontakt:
Witam serdecznie
W zasadzie obywatele wyżej już wszystko Panu powiedzieli, gdyby jeszcze chciał pan o coś pytać proszę się nie krepować i pisać na priv, chętnie każdy udzieli panu wyczerpujących informacji.
Pozdrawiam
W zasadzie obywatele wyżej już wszystko Panu powiedzieli, gdyby jeszcze chciał pan o coś pytać proszę się nie krepować i pisać na priv, chętnie każdy udzieli panu wyczerpujących informacji.
Pozdrawiam