Powitanie
- Keneth R. McKoy
- Numer GG: 41776702
- NIM: 604536
- Kontakt:
Powitanie
Witam wszystkich obywateli Dreamlandu a w szczególności mieszkańców Surmali, której mieszkańcem zostałem przed chwilą. Jestem nowym mieszkańcem v-świata i nie wszystko wiem ale postaram się szybko nadrobić straty. W Surmali chciałbym wstąpić do armii, bo trochę się na tym znam i jest to zgodne z moimi zainteresowaniami. Proszę więc przy okazji powitania o pomoc w zrealizowaniu tego zamiaru.
Keneth R. McKoy
"Semper Fidelis"
"Semper Fidelis"
-
Keimo Jan
- Numer GG: 48120119
- NIM: 217498
- Kontakt:
Re: Powitanie
Witam serdecznie!
Zamieszkał Pan w świetnym regionie. W razie czego zapraszam do kontaktu poprzez PW lub GG. Zachęcam też do zapoznania się z działalnością Forum Dla Przyszłości i Samorządności. No i oczywiście życzę powodzenia i wytrwałości w działalności w Dreamlandzie.
Zamieszkał Pan w świetnym regionie. W razie czego zapraszam do kontaktu poprzez PW lub GG. Zachęcam też do zapoznania się z działalnością Forum Dla Przyszłości i Samorządności. No i oczywiście życzę powodzenia i wytrwałości w działalności w Dreamlandzie.
(-) sir Keimo Jan
Książę Surmali,
Przewodniczący Fundacji dla Przyszłości i Samorządności
dawniej Poseł XXIII kadencji,
Marszałek Izby Poselskiej XXIII kadencji
Książę Surmali,
Przewodniczący Fundacji dla Przyszłości i Samorządności
dawniej Poseł XXIII kadencji,
Marszałek Izby Poselskiej XXIII kadencji
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
Witam w Królestwie Dreamlandu,
Jeżeli chodzi o karierę wojskową, zachęcam do zapoznania się z odpowiednim działem na forum. Marszałkiem Armii Królewskiej jest Daniel markiz von Witt, z którym można skontaktować się również drogą prywatną. W przypadku jakichkolwiek pytań proszę się nie krępować :)
P.S W kwestii herbu w avatarze - aby móc takowy posiadać, należy najpierw uzyskać tytuł szlachecki. Nie jest to sprawa stosunkowo trudna do zrealizowania, ale do tego czasu proszę się wstrzymać z podobnymi grafikami ;)
Pozdrawiam,
Jeżeli chodzi o karierę wojskową, zachęcam do zapoznania się z odpowiednim działem na forum. Marszałkiem Armii Królewskiej jest Daniel markiz von Witt, z którym można skontaktować się również drogą prywatną. W przypadku jakichkolwiek pytań proszę się nie krępować :)
P.S W kwestii herbu w avatarze - aby móc takowy posiadać, należy najpierw uzyskać tytuł szlachecki. Nie jest to sprawa stosunkowo trudna do zrealizowania, ale do tego czasu proszę się wstrzymać z podobnymi grafikami ;)
Pozdrawiam,
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
- Alfred
- inżynier królewski
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Cieszę się, że zdecydował się Pan na Surmalę :) Zapraszam do kontaktu ze mną (poprzez GG, jest w profilu) - pomogę Panu znaleźć zatrudnienie. Zachęcam też do odwiedzin na ircu (kanał #5prowincji w sieci pirc.pl). No i oczywiście życzę powodzenia w działalności i prędkiego uzyskania herbu :P.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
salus rei publicae suprema lex esto!
- Otton van der Berg
- NIM: 108161
- Kontakt: