Witam!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
KCS
NIM: 927833
Kontakt:

Witam!

Post autor: KCS »

Wypierdalać!
Wypierdalać to dla tych co nie wiedzą uprzejme wandejskie przywitanie. Proszę się tym nie zrażać :) Więc... przybyłem do tego wspaniałego kraju prosto z Sarmacji, a dokładniej z Wandystanu. Mimo, że w profilu mam napisane samo "Kim Ciąg" to jednak nazywam się Kim Ciąg Sut (proszę systemowców o poprawę). Ja tu będę cicho, popatrzę sobie, a może zostanę na dłużej :) Chciałbym jeszcze móc wiedzieć, jak pisać artykuły, ponieważ w KS napisałem relację z podróży po tym pięknym kraju i chciałbym przedrukować go dla dreamlandzkich czytelników :)
Kim Ciąg Sut
Obywatel Sarmacji i Wandystanu

Obrazek
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Re: Witam!

Post autor: Alfred »

Witam,

Życzę miłego pobytu w Królestwie :). Wnioski o zmianę imienia/nazwiska w CRM należy kierować do Sądu Prowincji. W Królestwie nie istnieje system prasowy taki jak w ojczyźnie Towarzysza, tak więc artykuł można:
  • opublikować na forum
    opublikować na własnej stronie i podać link na forum
    opublikować w jednej z dreamlandzkich gazet
Artykuły publikowane w niektórych gazetach/czasopismach (np. "Kurier", "Tuulemaa") pojawiają się na stronie głównej Królestwa.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Dzień dobry (to stare z dawien dawna powitanie po dreamlandzku), działalność medialną prowadzą u nas Le Quotidien, Tuulema, Mercqurius Furlandiae, Kurier. W linkach na stronie głównej na samej górze. Proszę próbować dostać się do ich redakcji i tak utorować drogę do publikacji. A międzyczasie proszę zwiedzać. Powodzenia :)

(-) Daniel markiz von Witt
misiol
NIM:
Kontakt:

Post autor: misiol »

Nieładnie tak kogoś z domu wyganiać...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”