Szpital Książęcy w Gedanii

Siedziby lokalnych instytucji
Awatar użytkownika
Patryk von Hochbaum
Numer GG: 6749614
NIM: 843755
Kontakt:

Re: Szpital Książęcy w Gedanii

Post autor: Patryk von Hochbaum »

Udzielam odpowiedzi na pytania JE:
1) Uważam że wypisywanie "wirtualnych recept" to dobry pomysł, na forum mogą dziać się różne, dziwne wydarzenia wymagające wirtualnych interwencji ze strony :)
2) Fabuła dotycząca wydarzeń w szpitalu to dobry pomysł, myślę że każda historia (nawet krótka) wzbogaca naszą kulturę i rozwija zarówno szpital jak i miasto i prowincję.

Wpadł mi też do głowy pewien pomysł, mianowicie wiele osób może spędzać sporo czasu przed komputerem w jednej pozycji. Można by otworzyć w szpitalu oddział rehabilitacji, w którym znajdowałby się przykładowe ćwiczenia na poprawę sprawności fizycznej.
Patryk von Hochbaum

Burmistrz Miasta Grodu Siedmiu Słońc
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Re: Szpital Książęcy w Gedanii

Post autor: Siergiusz Asketil »

Patryk von Hochbaum pisze:Wpadł mi też do głowy pewien pomysł, mianowicie wiele osób może spędzać sporo czasu przed komputerem w jednej pozycji. Można by otworzyć w szpitalu oddział rehabilitacji, w którym znajdowałby się przykładowe ćwiczenia na poprawę sprawności fizycznej.
Akurat zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami nie będziemy tu mieszali życia realnego - Szpital dotyczy jedynie chorób wirtualnych, i jak sir wspomniał fabularnych.
Patryk von Hochbaum pisze:2) Fabuła dotycząca wydarzeń w szpitalu to dobry pomysł, myślę że każda historia (nawet krótka) wzbogaca naszą kulturę i rozwija zarówno szpital jak i miasto i prowincję.
Jeżeli jest zainteresowanie realizacją wspomnianego pkt. 2 mogę dopisać do personelu szpitalnego - choć wymagałbym nieco większej aktywności. ;)
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Zablokowany

Wróć do „Instytucje”