Witam serdecznie Dreamlandczyków :)
Nazywam się Daan van de Weyden. Przybyłem ostatnim wieczornym pociągiem na dworzec w Motley. Minęło trochę czasu zanim oswoiłem się z z najbliższą okolicą -dodam że z każdą chwilą wywołującą coraz większą fascynację. Bardzo pomocne i zachęcające okazało się wsparcie sir Siergiusza, za co chciałem podziękować w tym miejscu. Najbardziej w Dreamlandzie zainteresowała mnie wojskowość, jeśli będzie taka sposobność to z chęcią bym się zaciągnął do Armii Królewskiej :) Moje inne zainteresowania to: historia - głównie prehistoria, starożytne mitologie oraz średniowiecze; książki - głównie fantasy i science fiction. Mam nadzieje, że uda mi się tu zadomowić na długi czas :)
Pozdrawiam wszystkich.
Witam Dreamland
- Daan van de Weyden
- Numer GG: 48020801
- NIM: 734021
- Kontakt:
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
Re: Witam Dreamland
Witamy serdecznie. Zainteresowania jak najbardziej pasujące do naszego Królestwa, więc przypuszczam, że ze znalezieniem pracy nie będzie problemu ;) Zachęcam do rozgoszczenia się i aktywności.
Cieszę się, że mogłem pomóc :)zachęcające okazało się wsparcie sir Siergiusza
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
- Kantazo
- Numer GG: 47728457
- NIM: 200026
- Kontakt:
Serdecznie witamy w Królestwie! Bardzo się cieszę z przybycia nowego obywatela, a w naszej Armii oczywiście przyjmiemy Pana z otwartymi ramionami. Zachęcam, również do aktywności :)
Pozdrawiam,
(-) Mjr.Kantazo van der Targaryen
Pozdrawiam,
(-) Mjr.Kantazo van der Targaryen
Ppłk. sir Kantazo van der Targaryen
Marszałek książęcy w Unii Saudadzkiej
komendant Furijsko-Lardyjskiego Okręgu Wojskowego
Zarządca miasta Agendart
Chwała Jego Królewskiej Mości!
Marszałek książęcy w Unii Saudadzkiej
komendant Furijsko-Lardyjskiego Okręgu Wojskowego
Zarządca miasta Agendart
Chwała Jego Królewskiej Mości!
- Daan van de Weyden
- Numer GG: 48020801
- NIM: 734021
- Kontakt:
Miły komitet powitalny :-)
Będę próbować swych sił w Armii. Wniosek do Pana Marszałka został nadany i oczekuje na odpowiedź. Mam nadzieję, że uda mi się wykazać w tej jak i innych gałęziach Państwa :-)
Będę próbować swych sił w Armii. Wniosek do Pana Marszałka został nadany i oczekuje na odpowiedź. Mam nadzieję, że uda mi się wykazać w tej jak i innych gałęziach Państwa :-)
- Tobiasz von Richtoffen
- NIM: 505889
- Kontakt:
Może postara się pan o członkostwo w Partii Burżuazyjnej.
Książę Aryunu, Książę Irkunu, Styrsman Żuław, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Sołtys Rotterhirshbergu, Ostatni Duce Santanii, Marszałek RLS, Pan na Łakamakafą.