Witam

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
gonia100
Numer GG: 45383776
NIM:
Kontakt:

Witam

Post autor: gonia100 »

witam wszystkich mieszkańców tego przemiłego kraju
Jestem Przywódcą Nowo powstałego Państwa 3 Rzeszy Śląskiej
Lecz nie mam mieszkańców lecz gdy będę miecz paru
To mam nadzieje że nawiążemy jakieś stosunki dyplomatyczne
po między naszymi krajami
Lecz tak czy owak chciałem także poznać
Słynne Królestwo Dreamlandu
A oto moja Rzesza http://cesarstwoniemieckie.phorum.pl/index.php
W razie jakiś pytań piszcie GG
Pozdrawiam Gonia(Stefan)
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: Albon »

Witam

Pewnie bedziemy mieli wojne ;) ale trudno.

Po przejrzeniu forum 3RŚ wydaje mi sie ze podpada ono pod polskie prawo - propagowania faszyzmu. Tak z 12 letniego virtualnego doswiadczenia powiem ze nie jest to zbyt dobra droga do tworzenia mikronacji. Mieszkancy (o ile sie znajda) moga miec ze tak powiem ukierunkowane swiatopoglady, dodam ze IMO niezbyt legalne. Panstwo po kilku postach na forum zostanie z tego forum usuniete i tyle bedzie z mikronacji. Co do stosunków dyplomatycznych - to oczywiscie nie moja domena, ale wiem ze Krolestwo Dreamlandu jest w tym wzgledzie powściągliwe i raczej Panskie panstwo musi troche potrwac w naszym zawilym virtualu zanim ktos z nim nawiąże stosunki. Jeszcze jedna rada prosze zwrocic bardziej uwage na literówki, błędy ortograficzne (na forum i postach) i ogolnie styl, te sprawy sa bardzo wazne zeby sciagnac nowych ludzi (i byc powaznie traktowanym). Moze tez jakies grafiki (tylko prosze uwazac na to co pisalem powyżej (propagowanie faszyzmu) flaga, godło jakas prosta mapka itd samo forum to za mało zeby pozyskac nowych obywateli.

Pozdrawiam Albon z Cintry
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: Alfred »

Pomijając już fakt, że zarówno ten post, jak i cała zawartość strony tej III Rzeszy jest wręcz naszpikowana literówkami i błędami, polskie prawo zabrania posługiwania się symboliką nazistowską. Na Pańskiej stronie znajdują się nazwy: Führer, SS, Wehrmacht, Gestapo i jeszcze kilka nieco luźniej powiązanych z nazistowskimi Niemcami. Nie radzę więc nikogo tam zapraszać.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”