Jezus Pedael Ipanienko pisze: ↑19 gru 2018, 16:01 Jeśli dostanę surówkę do końca tego tygodnia to mogę ją zmontować na przed świętami.

A teraz do roboty.
Jezus Pedael Ipanienko pisze: ↑19 gru 2018, 16:01 Jeśli dostanę surówkę do końca tego tygodnia to mogę ją zmontować na przed świętami.
Drama Queen pisze: ↑19 gru 2018, 17:04Jezus Pedael Ipanienko pisze: ↑19 gru 2018, 16:01 Jeśli dostanę surówkę do końca tego tygodnia to mogę ją zmontować na przed świętami.
A teraz do roboty.
Trzymam. Będzie coś z tego?Florian von Stettin pisze: ↑19 gru 2018, 15:42 Czasu brakło i nic nie wyszło. Dokonuję ostatniego podejścia. W planach audycja świąteczna, będziemy wraz z JE Fryderykiem rozmawiać o wydarzeniach bieżących i składać wszystkim Dreamlanczykom najszczersze życzenia. Oby tym razem się udało, trzymajcie kciuki!
My body is ready.Florian von Stettin pisze: ↑28 gru 2018, 13:53 No, super. Poinformuję Ekscelencję Orańskiego, że partner do rozmów się znalazł. Obyście zdążyli do Nowego Roku, będzie fajna audycja noworoczna. Ipanienko, szykuj się do montażu.
A nie Czejmbelyn?Chamberlain pisze: ↑3 sty 2019, 11:40 Nieźle, nieźle. Ale skąd się wziął ten "Szamberlę"? "Czamberlejn", jak już, choć i tak niedokładnie.
Audycje DAR powinny być ogólnodostępne. W ogóle jestem za nacjonalizacją agencji :^)Sted Asketil pisze: ↑3 sty 2019, 21:06 Swietnie to wyszlo :)
Czy bedziecie robic problemy gdy zamieszcze w Muzeum Kakuckim ten i kolejne odcinki DAR?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości