W ostatnich dniach przeprowadziłem małą reanimację forum, która pozwoliła pozbyć się błędu, który się w ACP pojawiał i uniemożliwiał nam dalszy rozwój forum - był to błąd ciągnący się jeszcze od początku 2019 roku. Po usunięciu tego błędu zacząłem trochę się bawić i póki co jeszcze nie dodaję żadnych dodatków, ale pracuję nad nową skórką forum, trochę sensowniejszą. Skórka jest RWD (responsywna) i obecnie wygląda tak (po kliknięciu w nią można ją zobaczyć w większym rozmiarze):

Jeśli ktoś z Państwa chciałby sobie potestować ją u siebie i przedłożyć mi w tym wątku swoje konstruktywne uwagi, pomysły, propozycje, to będę zobowiązany. W jaki sposób przetestować skórkę?
1) należy przejść na link ucp.php?i=590, który nas przenosi do naszego profilu do panelu zarządzania ustawieniami forum;
2) następnie należy w odpowiednim miejscu dokonać wyboru nowej skrórki (zaznaczona na screenie) i po nim zapisać wybór:

Po tej operacji widok Forum ulegnie zmianie. Stara skórka oczywiście pozostaje dostępna nadal, na tym bowiem etapie nie jest to w żaden sposób zmiana obligatoryjna.
Będę zobowiązany za wszelkie propozycje, sugestie, pomysły (ale konkretne, nie hasła, sorry Aluś ;P). Co do grafiki w bannerze - możemy ją zmieniać, propozycje mile widziane, optymalny rozmiar to 1170x240, ale jak będzie ok. 1170x300 to też będzie znośnie (chociaż nieco większe niż optymalnie).
Z góry dziękuję.