Oferty Sprzedaży-aktualne

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Leszek Roskohard-Wespucci
NIM:
Kontakt:

Re: Oferty Sprzedaży-aktualne

Post autor: Leszek Roskohard-Wespucci »

Michael Wolferine pisze:Leszku, jedyne budynki jakie masz na terenie Ardemii to twoja kopalnia i pałac prezydencki. Nic więcej.
Całe państwo zwane Posesja Ardemska(czyli Ardemia)jest pod moim zarządem. Natomiast wasze quasi-państwo UTN należy aktualnie do pana Daniela von Witta. Ponadto z samej Ardemii Wolferin'ie uciekłeś, odkąd ustąpiłem w stanowisku Konsula.
Więc jedynie jakie masz aktualnie prawa, to prawo do pracy dla UTN, czyli ogólnie mówiąc dla pana Daniela von Witta.
Dlatego zamiast siać lewactwo, zacząłbyś jak uczciwy człowiek systematycznie pracować.
Rodowity Ardemczyk
Awatar użytkownika
Michael Wolferine
NIM:
Kontakt:

Post autor: Michael Wolferine »

Zobaczymy, prawaku, który sprzedaje państwo, które nie jest pod jego jurysdykcją. Sam zostałeś wytrącony z Ardemii i to ja rządziłem nią. Ty co najwyżej drapałeś sobie w tyłku podczas pracy, jak zarobić na swojego nowego laptopa z Rejzera czy innego Asesa.
Awatar użytkownika
NIM:
Kontakt:

Michael Wolferine pisze:Zobaczymy, prawaku, który sprzedaje państwo, które nie jest pod jego jurysdykcją. Sam zostałeś wytrącony z Ardemii i to ja rządziłem nią. Ty co najwyżej drapałeś sobie w tyłku podczas pracy, jak zarobić na swojego nowego laptopa z Rejzera czy innego Asesa.
Ale co to za nerwy Wolferinie. Jak tak bardzo ci zależy pracować dla mnie z powrotem, to zawsze ktoś się przyda do czyszczenia kibli. I rozumiem że bardzo zasdrościsz tego, że mam takie posiadłości. W dodatku dałem ci pewne rady, no
ale wolałeś uciec z rodowitych ziem Ardemii i zmarnować potencjał. A jak o wytrąceniach mowa, jak tam próba nie bycia wytrąconym w Bialenii?
Rodowity Ardemczyk
Awatar użytkownika
Michael Wolferine
NIM:
Kontakt:

Ulegasz propagandzie Iwana i Hewreta? To pokazuje, jakie silne posiadłości posiadasz. :D
Awatar użytkownika
NIM:
Kontakt:

Michael Wolferine pisze:Ulegasz propagandzie Iwana i Hewreta? To pokazuje, jakie silne posiadłości posiadasz. :D
Nie. Po prostu daje ci do zrozumienia w jaka jest twoja aktualna sytuacja w Bialenii. No ale nie byłbyś sobą, jakbyś i tą radę
zmarnował.

Oczywiście oferta dla ciebie z czyszczeniem kibli jest nadal aktualna. I w końcu swojej brody mógłbyś praktycznie używać,
więc dobrze się zastanów.
Rodowity Ardemczyk
Awatar użytkownika
Michael Wolferine
NIM:
Kontakt:

Nie będę zniżał się do poziomu osoby tworzącej w pojedynkę protest i zamach stanu, próbując obalić władze UTN jak Wałęsa komunę.

Brodę sobie zachowam. Moja sytuacja w Bialenii jest skończona: odszedłem od państwa, które potrafi zniszczyć reputację Prezydentowi, za czasów którego odchodzą sobie obywatele, a po zajęciu mojego miejsca przez innego Prezydenta wszyscy nagle przychodzą.
Awatar użytkownika
NIM:
Kontakt:

Michael Wolferine pisze:Moja sytuacja w Bialenii jest skończona: odszedłem od państwa, które potrafi zniszczyć reputację Prezydentowi, za czasów którego odchodzą sobie obywatele, a po zajęciu mojego miejsca przez innego Prezydenta wszyscy nagle przychodzą.
Przychodzą, bo teraz widzą nadzieje na lepsze zmiany. I to nie wina państwa że tak ignoracko się zachowałeś. Trzeba było rozmawiać z opozycją i znaleść wspólny język, ale ty wybrałeś prostszą drogę i najlepiej uciec z państwa i będziesz teraz żalił się Sarmacji, pisząc artykuły o tym jak bardzo źli byli bialeńczycy. Szkoda słów.
Rodowity Ardemczyk
Awatar użytkownika
Michael Wolferine
NIM:
Kontakt:

Nie było opozycji. Hewret przeciwstawił się szybko i bez żadnej zapowiedzi. Zostałem uwięziony. Zorganizowano więc akcję ratowniczą. I w Sarmacji się nie będę żalił, nie jestem typem atencjusza. Spójrz w listę moich artykułów. Gdzie widzisz, że napisałem artykuł o złej Bialenii? Gdzie widzisz, że na FC coś takiego napisałem? Nie widzisz.
Awatar użytkownika
Kaspar Waksman
NIM:
Kontakt:

Post autor: Kaspar Waksman »

Panie Wolferine, nie warto tracić cennego czasu na kłótnie z tym niedorozwojem. A jak już ma Pan zamiar „dyskutować” z tym człowiekiem, to niech Pan pamięta o tym przysłowiu - „Z debilem rozmawia się po debilsku, żeby debil zrozumiał, że jest debilem”.
Awatar użytkownika
Michael Wolferine
NIM:
Kontakt:

Nie było opozycji, bo nie było obywateli :D
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

Spierdalajcie gówniarze na jakieś inne forume a nie szukacie atencji w Dreamlandzie.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Kim Pan jest, by kogoś wypraszać? Wandejskim śmieciem od nadużywania iks de?

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
NIM:
Kontakt:

Daniel von Witt pisze:Kim Pan jest, by kogoś wypraszać? Wandejskim śmieciem od nadużywania iks de?

(-) Daniel von Witt
Nie, on jest po prostu jaskiniowcem XXI wieku ;)
Rodowity Ardemczyk
Awatar użytkownika
Kaspar Waksman
NIM:
Kontakt:

Jezus Ipanienko pisze:Spierdalajcie gówniarze na jakieś inne forume a nie szukacie atencji w Dreamlandzie.
Ale halo halo. Psy się trzyma w budach lub klatkach. Nie macie tu jakiejś kontroli zwierząt czy coś?
Awatar użytkownika
Michael Wolferine
NIM:
Kontakt:

Jezus Ipanienko pisze:Spierdalajcie gówniarze na jakieś inne forume a nie szukacie atencji w Dreamlandzie.
Kiedy rozmawiasz kulturalnie i jakiś promotor Wandy mówi Ci, że jesteście gówniarzami i macie spierdalać

Obrazek
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
Kontakt:

Daniel von Witt pisze:Kim Pan jest, by kogoś wypraszać? Wandejskim śmieciem od nadużywania iks de?
Do pięt mi nie dorastasz, żałosny pajacu bez państwa :)
Leszek Roskohard-Tracz pisze:Nie, on jest po prostu jaskiniowcem XXI wieku ;)
Wolę być jaskiniowcem XXI wieku niż XIX wiecznym kucem :)
Kaspar Waksman pisze:Ale halo halo. Psy się trzyma w budach lub klatkach. Nie macie tu jakiejś kontroli zwierząt czy coś?
No właśnie nadal się dziwię że cię stąd nie wyjebali :)
Michael Wolferine pisze:Obrazek
Chujowy mem, 2/10
Awatar użytkownika
Kaspar Waksman
NIM:
Kontakt:

Ale jakże to głośno szczeka. Weźcie to zamknijcie bo jeszcze pogryzie i na trawnik kupę zrobi. #ratujmytrawniki
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
Kontakt:

Kaspar Waksman pisze:
Ale jakże to głośno szczeka. Weźcie to zamknijcie bo jeszcze pogryzie i na trawnik kupę zrobi. #ratujmytrawniki
Widzę ładnie opisujesz swoje postępowanie :)
Awatar użytkownika
Ruprecht van den Spraak
Numer GG: 65292111
NIM:
Kontakt:

Post autor: Ruprecht van den Spraak »

Apeluję o zamknięcie zwieraczy i rozejście zbiegowiska. Wymienianie każdego z osobna byłoby upokarzające dla jednostek, dlatego wyłącznie proszę wszystkich o spokój.
Ruprecht van den Spraak
Reinhard Donner
NIM:
Kontakt:

Post autor: Reinhard Donner »

To niewyobrażalne co kompleksy, pewnie na tle małego siusiaczka, są w stanie zrobić z człowiekiem. Nie dość, że prostaka, to jeszcze w dodatku komunistę.
Zablokowany

Wróć do „Polityka”