Szanowni Przedmówcy, Szanowny Kontrkandydacie,
Pragnę zauważyć, iż złożyłem swój głos jako ostatni, przy rozkładzie głosów 6:6. Biorąc pod uwagę fakt, iż tow. de Senancour zagłosował wcześniej na siebie, mój głos zniósł wagę towarzysza kontrkandydata, w efekcie rezultat jest taki sam jakbyśmy obaj się wstrzymali. Jest to także powód dla którego czekałem z oddaniem głosu do samego końca.
Głosuj na siebie!
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Re: Głosuj na siebie!
Pragnę zauważyć, że jestem świniakiem. Z tego miejsca dziękuję obw. Des Enan Kur za uznanie i komplement.
(-) Alexander, r.s.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Teraz dopiero dotarłem do tego wątku. Przecież to jest jakiś dramat. Aluś, weź się ogarnij, bo to jakbym czytał RCA.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
الوـس pisze:Gaston de Senancour pisze:To jest tak imponująco głupie, że aż rozczulające. Ale z tym wskazaniem prawdziwych intencji głosujących za p. Conradem to chyba trafiłem w dziesiątkę?
Nie. Po prostu nie nadajesz się na marszałka z tych samych względów, dla których ja nie nadaję się na prezesa. Tyle, że wszyscy pozostali kandydaci na to stanowisko się wykruszyli. Jak Konrad okaże się niekompetentny, to będę popierał ciebie.
Słowo się rzekło, świniak u płotu.
(-) Alexander, r.s.
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Pozwalam zakwiczeć.الوـس pisze:Słowo się rzekło, świniak u płotu.
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej