Eluwina, żyjecie tu jeszcze?

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Tannegard
Król Dreamlandu i Scholandii
NIM: 279138
Kontakt:

Re: Eluwina, żyjecie tu jeszcze?

Post autor: Tannegard »

Fryderyk Orański-Nassau pisze: 5 sie 2022, 15:55 Hej. Niezbyt się łudzę, że mi się zachce tu na nowo, ale przynajmniej o Was pamiętam.
Brakuje tutaj tej iskry, która roznieci ponownie to ognisko. Komu się uda ta sztuka?:>
Warto wyglądać konia pociągowego pełnego zapału i błysku w oku ;)
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
NIM:
Kontakt:

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Andy Sky pisze: 7 sie 2022, 23:43
Fryderyk Orański-Nassau pisze: 5 sie 2022, 15:55 Hej. Niezbyt się łudzę, że mi się zachce tu na nowo, ale przynajmniej o Was pamiętam.
Brakuje tutaj tej iskry, która roznieci ponownie to ognisko. Komu się uda ta sztuka?:>
A to jeszcze trochę, jeszcze chwila i będzie się kulało. :)
Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Awatar użytkownika
Maciej Hergemon
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 591374
Kontakt:

Post autor: Maciej Hergemon »

Jedynym przykładem osoby, która bywa tu regularnie od lat i z niezmienną werwą gwałci nasze oczy produkcją kancerogennego kontentu jest pewien nauczyciel angielskiego, może to on powinien zostać koniem pociągowym dreamlandu? Tytuł premiera albo chociaż błazna królewskiego w połączeniu z dyspensą na pisanie czego się chce może tu być kluczem... do szerzenia pandreamlandyzmu pośród mórz i oceanów mirkoświata.

PS> Oczywiście jeśli pod hasłem szerzenia pandreamlandyzmu rozumiemy perpetualne oraz energiczne uderzanie moszną o kant stołu przy akompaniamencie wizgu wiertarki z udarem świdrującej kolana. Tak długo jak będzie się to przydarzało komuś szczycącego się pobytem w naszym cudownym Królestwie...
Awatar użytkownika
Fryderyk Oranski
dyplomata zagraniczny
NIM:
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Oranski »

A czy Król nie powinien być takim koniem pociągowym ?
Jeśli tak, to może na złego postawiono. Z całym szacunkiem @Andrzej. Szanuję, lubię, podziwiam i obserwuję. :)
/-/ Fryderyk Orański aka Friedrich von Baden
Wielki Książę Badenii
Patriarcha Rotrii
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
NIM:
Kontakt:

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Fryderyk von Baden pisze: 24 sie 2022, 20:45
Jeśli tak, to może na złego postawiono. Z całym szacunkiem @Andrzej. Szanuję, lubię, podziwiam i obserwuję. :)
Stąpacie Wasza Książęca Wysokość po cieńkim lodzie. ;)
Ja akurat jestem wielkim zwolennikiem osadzenia Jego Królewskiej Mości Andrzeja na tronie Krainy Marzeń. To człek odpowiednio zdystanosowany, ale doświadczony i poukładany. Może nieco skryty, często pisze "incognito", ale jednak aktywny w dobrym tego słowa znaczeniu.
Kibicuje z całej mocy. :)
Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Awatar użytkownika
Fryderyk Oranski
dyplomata zagraniczny
NIM:
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Oranski »

Heinz-Werner Grüner pisze: 24 sie 2022, 22:59
Fryderyk von Baden pisze: 24 sie 2022, 20:45

Stąpacie Wasza Książęca Wysokość po cieńkim lodzie. ;)
Ja akurat jestem wielkim zwolennikiem osadzenia Jego Królewskiej Mości Andrzeja na tronie Krainy Marzeń. To człek odpowiednio zdystanosowany, ale doświadczony i poukładany. Może nieco skryty, często pisze "incognito", ale jednak aktywny w dobrym tego słowa znaczeniu.
Kibicuje z całej mocy. :)
Oj tak... oj tam. Chyba Dreamlandowi potrzebne jest jakieś krzesiwo, iskierki aby mógł na nowo zapłonąć aktywnością.
Ja jestem jedynie chłopcem trzymającym zapalniczkę, od którego można odpalić sobie papierosa.

Mam też nadzieję, że nie uraziłem w razie czego króla ani dreamlandczyków, w szczególności zaś Konwentu Seniorów. Szanuję i akceptuję ich decyzję, i również się z nią zgadzam i popieram tak jak Czcigodny @Heinz-Werner Grüner. :)
Chociaż wg. mnie nikt tutaj się raczej nie poczuje urażony, bo dreamlandczyki to gruboskórni ludzie. ;)
/-/ Fryderyk Orański aka Friedrich von Baden
Wielki Książę Badenii
Patriarcha Rotrii
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
NIM: 442028
Kontakt:

Post autor: matmax »

Życie jest łatwiejsze, gdy się nie ma oczekiwań. Można tu sobie tak raz na 3 lata zajrzeć i zobaczyć, że Scholandia urosła w siłę.

Nawet się z Danielem minąłem! O jakieś 2 lata...
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Awatar użytkownika
Maciej Hergemon
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 591374
Kontakt:

Post autor: Maciej Hergemon »

Witamy, witamy!
Awatar użytkownika
Arthur de Rivey
obywatel
NIM:
Kontakt:

Post autor: Arthur de Rivey »

Dzień dobry, dobrze widzieć wśród nas kolejną tak zasłużoną osobę.
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
NIM: 442028
Kontakt:

Post autor: matmax »

Arthur de Rivey pisze: 19 mar 2025, 20:10 Dzień dobry, dobrze widzieć wśród nas kolejną tak zasłużoną osobę.
A ja się cieszę, że i szanownego Premiera widzę :)
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”